INSEMINARE 54
Raspunsuri - Pagina 12
alla76 spune:
luminita 
ce putin mai aveti pana plecati!
multumesc pt raspuns. in ce zi ai ovulat pe CM-ul stimulat cu closty+menopur?
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
elenaraluca spune:
Peta pe tine te-a pus dr. sa iei utrogestanul din ziua 16 si IA ai facut in ziua 14?asta ma ingrijoreaza pe mine ca eu am luat utrogestan din ziua in care am facut IA si mi-e frica sa nu -mi fi inhibat ovulatia
.imi fac o mie de ganduri si cand ma gandesc cat mai e pana vinerea viitoare....!
Sunt in ziua 8 de la IA si nu am nimic decat durere de burta cand si cand si sanii umflati care cred ca sunt de la utrogestan.
aruam spune:
Peta oauuu. acum am intrat si eu FELICITARI

Sarcina usoara si la termen si un bebe sanatos si mancacios 

Gabiducu imi pare foarte rau
dara pana la urma o sa sa traim si noi acesta bucurie. Trebuie sa fii optimista.
Fetelor la inceputul lunii decembrie voi face si eu prima IA cu dr.Moisa sper sa fie si ultima![]()
O sa fac pe ciclu natural,dar am o nelamurire poate ma ajutati cu cateva sfaturi.
V-am spus ca in secretia vaginala mi-a iesit E.coli dar in cultura de col nu a iesit nimic,ambele au fost facute in aceeasi zi dar la laboratoare diferite (cultura de col la synevo).
Dr. mi-a zis ca atata timp cat in cultura de col nu mi-a iesit nimic zice ca nu am nimic si a hotarat sa facem IA pe ciclul acesta.Eu am crezut ca v-a trebui sa o amanam. Cu 2 sapt inainte de a face secretia si cultura de col am facut trat. cu augmentin 7 zile pt ca i-a iesit sotului la spermocultura Enterococcus.nu stiu daca sub antibiotic mai puteam sa devolta o alta bacterie.... nu stiu ce sa zic..
Voi ce credeti?
anul acesta o sa fiu 
Doamne ajuta 
indi_77 spune:
Aruam, tinem pumnii sa fie bine la prima IA si sa fie si ultima.
Peta, cum te mai simti ?
Lumi, inca putin si pleci....sa continui stimularea si sa mai intrii pe forum, da ?
4+ Doamne Ajuta !
aruam spune:
sensibila poti sa ma treci si pe mine pe prima pagina pregatire prima IA pe ciclu natural Dr. Moisa cabinet ...Doamne Ajuta!
anul acesta o sa fiu 
Doamne ajuta 
peta spune:
aruam, multumesc mult...din pacate nu stiu deloc ce sa zic cu problema asta cu antibioticele...
indi_77 ma simt bine, nu prea am simptome, doar niste dureri trecatoare de burta si spate si niste furnicaturi prin sani...nici la baie nu ma duc des...din pacate insa nu pot sa dorm, cred ca de emotii, m-am trezit azi-noapte pe la 3 si n-am mai adormit...si eu si sotul ca doar si el e gravid
, asa ca azi sunt f adormita, si fac numai tampenii pe la munca...
astept beta de maine, sa vad eu acolo cum se dubleaza valoarea ca sa stau linistita. Daca maine e ok, imi fac o programare si la eco peste o sapt, ca asa mi-e zis dracea...
tu ce mai faci? cum te mai simiti? la tine cand a fost ultimul CM?
indi_77 spune:
la mine prima zi din ultima menstruatie a fost pe 18 octombrie si IA pe 29 - asa ca duminica noi facem 5 saptamani :)
Tinem pumnii sa fie beta mai mult decat dublu si stai linsita, insomniile fac parte tot din simptomele gravidultelor :)....ce fain ar fi ca si sotului sa-i creasca burtica odata cu a ta :)
4+ Doamne Ajuta !
peta spune:
indi la mine UM a fost pe 24.10, deci sunt foarte aproape ![]()
sotul deja are burtica, mereu glumeam si ii ziceam ca l-am lasat insarcinat ![]()
fetelor sa fiti si voi optimiste, ca uite ca se poate...eu tot timpul eram mai sceptica si ma gandeam ca am alte probleme, ca nu e posibil dupa atata timp sa nu se intample, dar uite ca se poate...
asa cum am reusit eu o sa reusiti si voi, toate... 
sensibila spune:
Arianna11 - sunt cupluri care fara ajutorul IA nu ar fi avut niciodata un bebe. Am citit aici de fete carora le-a zis dr clar ca nu au nici o sansa fara IA. Acum tu stii mai bine ce a spus dr. Si cu IA , bebe vine tot cand vrea Dumnezeu. Pentru ca daca El nu vrea nu vine nici din prima nici din a 10-a. Daca IAul va mareste sansele eu zic sa incercati.
elenaraluca – progesteronul nu inhiba ovulatia. Multi dr recomanda progesterone din ziua inseminarii. Deci nu iti face griji din pricina asta.
e in burtica
+24 
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
elenaraluca spune:
Sensibila te iubesc,m-ai linistit.
pup toate fetele!sanii umflati or fi de la utrogestan?