INSEMINARE 54

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sabine spune:

Citind pe net am vazut ca inseminarea se face atunci cand exista probleme de ovulatie la tipa dar si probleme de infertilitate masculina, Arianna.Tu decizi pana la urma cee ce vrei.
Luminita, mai ai un pic si pleci.....ce intorsatura poate lua viata.Te-ai fi gandit acum cateva luni la asa ceva, ca vei pleca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Alla am incercat de toate i-am dat spermotrend,napreznic,vit E din ziua 1-inseminare,propolis, vit C,apilarnil
si a rarit bine tigarile,plus sucuri nat din ziua 1 -IA
Gabi-suni la 0269224482 si faci programare la dr.Ispasoiu sau CHicea.Ispasoiu e mai liber asa ca obti o programare mai rapida,daca poti sa astepti fati programare la chicea .ambii sunt superi,chicea e mai matur cu experienta.te duci cu ce analize ai facute.Nu te pun sa-ti faci altele,doar daca au ei dubi.Daca ai nevoie de sfaturi da 1 PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Sabine,eu as face si miine IA dar sotul zice sa mai asteptam ca vine bebe cind vrea Dzeu.Acum stiu ce sa fac dar am emotii...o sa ma interesez de IA, ms de raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Peta felcitari din toata inima!!!!!! ne-ai facut o adevarata surpriza si o mare mare bucurie!...

Dumnezeu sa fie cu tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

sabine ne gandeam ca plecam, dar nu stiam cand se va realiza planul..sa scap de perioada asta incarcata si ma vorbim, iti tin pumnii stransi chiar daca tu nu speri prea mult de la ultima IA

alla, scuze ca nu ti-am mai raspuns aseara, am luat un closty pe zi (50mg, o pastila) la prima stimulare

Gabi curaj, draga mea ai a reusesti si tu!!!

Viss iti tin pumnii cu embrionasii!

Fetelor mii de pupici pentru toate!...Nu va lasati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabrinela spune:

Buna seara,fetelor sunt z4 de stimulare si simptomele sunt urmatoarele;durere de cap suportabila ,ameteala usoara,somnolenta,intepaturi ovare.Simptomele astea se accentueaza dupa ce fac injectia(ora16)si pe zi ce trece vad ca le sesizez mult mai bine.Ce mult ma bucur cand vad ca reusesc fetelemai am si eu putin pana luni la monitorizare si emotiile cresc pe zi ce trece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

fetelor era datoare cu povestea...a fost cam asa:
in luna asta am inceput cu 75 ui/zi fata de 50ui, cat luam inainte si am avut asa:
Z7 - 2 foliculi pe dreapta 11-12 mm
Z10 - 2 foliculi dreapta 15-16 mm, endo: 8.5
Z12 - 1 folicul dreapta 19.5 mm si 3 foliculi stanga 18.5-20 m, endo: 10.5
Injectie pregnyl: Z13 ora 9 dimineata
IA: Z14 ora 17
am prestat zilnic, mai putin in Z14 cu IA
La IA: 30 mil f mobili
Dupa IA nu am mai avut contact sexual.
In Z16 am inceput cu utrogestan 4/zi, 2 dimineata si 2 seara intravaginal.
Pe langa puregon am luat din Z1 pana la IA vit C cel putin 1.000 mg/zi si acid folic.
Fata de alte dati dupa perioada fertila nu am mai avut contact sexual deloc, fiindca am citit pe net ca poate impiedica nidatia si cauza expulzarea ovulului. Sperma contine o substanta care poate provoca avort si corpul femeii la exictare sexuala produce un hormon care la fel, provoaca avort, expulzarea ovulului, impiedica nidatia, etc...
Acum, ce mi se pare mie ciudat...ca valoare beta par a fi in Z11 desi eu sunt in Z13 de la IA, deci ovulatia clar s-a produs la ceva timp de la IA, deci ori traiesc gigeii prelucrati mai mult decat credeam, ori au trait f mult cei naturali...e ciudat fiindca din Z14 eu nu am mai avut contact...in fine nu conteaza acum, important e sa fie bine.
mi-au raspuns si cei de la gynera, ramane aceeasi doza de progesteron, mi-au zis si ei sa repet sambata, si sa merg la eco cam in 10 zile...
fetelor sunteti niste dragute, va multumesc mult pentru incurajari, felicitari, sustinere si urari...
vis-vis de simptome: nu am niciun fel de simptom, doar dureri de burta ca la CM si de sani (dar de cand am reluat progesteronul). Aveau dreptate fetele ca nu trebuie sa cauti simptome, fiindca e prea devreme. Eu am gresit cand mi-am facut beta luni cand eram in Z10 de la IA, a fost mult prea devreme.
Barza se pare ca este un test f prost, sure checkul se pozitiveaza mai greu, dar macar e sigur...
Cam asta ar fi...astept cu nerabdare ziua de samabata sa ma asigur ca e bine. Am atatea intrebari, nici nu stiu, m-as apuca sa-mi fac programari, sa-mi caut doctor, dar mi-e si teama ... o sa astept ziua de sambata si daca e totul bine, ii dau drumul cu cautarile
Va pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabine

Arriana depinde cati ani ai si cata rabdare ai sa mai monitorizezi.Eu sunt convinsa ca tu in adancul sufletului sti daca are sau nu vreun rost sa monitorizezi ceva.
Alla, Aracelli, restul fetelor, in lunile care urmeaza e randul nostru la gravideala.D-ne ajuta

Sabine! perfect de acord. si ca e si vremea noastra, dar si raspunsul pt Arriana mi se pare foarte corect.
Arriana, mult succes!

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui llary

Alla am incercat de toate i-am dat spermotrend,napreznic,vit E din ziua 1-inseminare,propolis, vit C,apilarnil
si a rarit bine tigarile,plus sucuri nat din ziua 1 -IA
Gabi-suni la 0269224482 si faci programare la dr.Ispasoiu sau CHicea.Ispasoiu e mai liber asa ca obti o programare mai rapida,daca poti sa astepti fati programare la chicea .ambii sunt superi,chicea e mai matur cu experienta.te duci cu ce analize ai facute.Nu te pun sa-ti faci altele,doar daca au ei dubi.Daca ai nevoie de sfaturi da 1 PM
Ilary, exact asta face si al meu. Cateva luni a fost tratament cu permen, acid folic si zinc, acum spermotrend, napraznic, 10 zile vit E, Cetebe, pastile de telina, s-a lasat de tigari
si la fel, suc natural de fructe

_

Mergi la inceput

peta, nu te mai ingrijora cu valoarea beta in ziua 10. abia se nida BB mic.bafta multa in continuare si te astept cu multe vesti bune, de la beta viitor, de la eco si asa mai departe

_

Mergi la inceput