INSEMINARE 54

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Gabi imi pare rau pentru nereusita ta. Te urmez si eu...a inceput "maroneala". Cred ca maine sau sambata vin si peste mine. Asta e...s-a dus si a treia incercare...cu 3 foliculi...cu gigei buni...cu totul bun mai putin norocul. Nu vreau sa va intristez...nu azi...azi tre sa ne bucuram pentru Peta. Ma bag sub pat si trag un bocet sa nu ma vedeti si apoi apar vesela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

gabi, ar fi si FIV-ul o saolutie, pe de alta parte s-ar putea si daca faci IA pe natural la un moment dat sa reusesti, doar ca probabil va trebui sa mai tot incerci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

peta
e bine!!! felicitari!!!
esti cu burtic sarcina usoara si BB cuminte si hotarat. PETA E GRAVIDUTA!!!!

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_ducu spune:

Citeam de FIV la Sibiu cred ca e ok. Am citit multe lucruri bune. Cred ca si printre noi sunt fete care au facut inseminari la Sibiu? Nu-i asa? Daca pot sa imi dea detalii as fi incantata.
Peta si mie mi-ar fi placut sa fim amandoua. Insa nu mi-am pierdut speranta.
Am observat ca cine nu se da batut reuseste. Trebuie sa recunoastem ca suntem niste luptatoare.
Nu pot decat sa va admir si sa va felicit ca sunteti (suntem ) curajoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Eu,yarriana facem la Sibiu si e super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

sensibila, multumim pt noul capitol! sa fie plin de liniute si beta imense. daca te rog eu frumos, fa modificarea pe prima pagina. IA 3 a trecut tot fara noroc asa ca suntem in pregatire pt IA4
armi_ana bine ai venit si sedere cat mai scurta. sa fie cu noroc de la prima incercare.
elenaraluca, Nicolle88 suna bine ce povestiti voi pe acolo. poate e cu ochisori
llary ce frumos s-a imbunatatit spermograma sotului! ce tratament i-ai dat?
viss puiutii tai mai au timp sa-si dea drumul si sa se dezvolte. cel mai bine e sa crezi in ei. tin pumnii pt vesti bune pe maine
gabi_ducu imi pare rau pt rezultatul de la beta
yarrina maroneala poate fi si de la nidatie. asa ca nu te ascunde inca sub pat

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_ducu spune:

Ilary, eu sunt din Arad cum se face programarea ? Daca sun maine cand o sa fiu programata? Trebuie sa ma duc cu ceva analize? O sa imi spuna prin telefon ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Ilary sunt si eu curioasa sa vad ce tratament a facut sotul tau pt rezultatul asta....si sotul meu are cam lenti,deocamdata ia niste vitamine Fertiplus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Fetelor am nevoie si eu de un sfat de la voi pt ca aveti mai multa experienta ca mine....singura problema care ar putea amina venirea unui bebel in situatia mea este ca sotul dupa cum am spus mai sus are mai lenti.Doctorul ne-a sfatuit sa monitorizez ovulatia pt 3 luni..pt luna asta deja am facut-o..dupa care daca nu avem succes asa sa incercam cu inseminare intrauterina.Noi incercam sa avem bebe de aproximativ 2 ani cu prestari mai multe sau mai putine.Acum va intreb...ce sa fac? sa mai am rabdare ,sa mai fac monitorizari sau sa trec direct la inseminare...n-as vrea nici sa mai pierd timpul cu ceva ce n-ar merge.
Please,astept cit mai multe pareri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabine spune:

Arriana depinde cati ani ai si cata rabdare ai sa mai monitorizezi.Eu sunt convinsa ca tu in adancul sufletului sti daca are sau nu vreun rost sa monitorizezi ceva.
Alla, Aracelli, restul fetelor, in lunile care urmeaza e randul nostru la gravideala.D-ne ajuta

Mergi la inceput