INSEMINARE 54

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi_ducu spune:

Fetelor vin cu rezultatul care este negativ mi-a iesit 1,10. Am sunat-o pe doctorita si mi-a zis ca ne vedem peste 2 luni si imi va face o mica stimulare. Nu stiu ce sa zic am multe in cap acum nu stiu daca o sa ma mai chinui cu inseminarile. Habar n-am acum.
Eu am facut 2 inseminari nereusite pe ciclu natural.
Felicitari Peta bravo ma bucur cand cineva reuseste.
Credeam ca voi fffff necajita, insa sunt numai necajita.
Va pup si aveti grija de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabine spune:

Gabi, imi pare rau.Daca dai cautare pe google la inseminare ai sa vezi ca, inseminarile pe ciclu fara stimulare au sanse de succes sub 5%.Eu am crezut ca tu ai facut stimulare.De curiozitate intra doar si ai sa te convingi.

Trebuie sa incerci cu stimulare obligatoriu.Eu nici nu incercam asa, doar daca tot fac inseminare macar sa am o sansa de 25%.In fond sunt banii mei nu ai doctorei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indi_77 spune:

gabi, imi pare sincer rau, dar capul sus ca inca nu e timpul pierdut. IA pe ciclu natural nu are sanse fff mari....chiar si cu stimulare sansele sunt de maxim 15 %, asa ca mai incearca si in decembrie !!!

Peta, stiam io ca la capitlul asta o sa avem inca o viitoare mamica. asa cum zice si sensibla, la 48 de ore sa mai faci un beta. Daca cel putin se dubleaza, inseamna ca e ok :). Sa ne tii la curent !

Va pup pe toate si va doresc inseminari reusiteeee !!!!

4+ Doamne Ajuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui viss
... o sa aiba ce transfera dc ei sunt rahitici?dc n-or sa se opreasca din evolutie inainte de transfer, sau dup-aia?mama lor de embrioni..a trebuit sa fac psihoterapie ca sa nu imi dea lacrimile ,le-am tinut inauntrupoate cine stie, macar unul creste, poate..e asa o loterie.. ovulele sa nu aiba ovocit,sa nu se fecundeze, sa fie embrionii handicapati, sa fie embrionii buni dar sa nu se lipeasca, si sa se lipeasa si apoi sa se desprinda..mama ei de situatie..asa nu-mi plac lucrurile care nu stau in puterea mea, ma simt asa neputincioasa..

viss ... exact asa ma infuriam si eu, asa gandeam si eu.

dar apropo de embrioni "rahitici": daca ai noroc (caci da, e cam loterie:) si se prind, BB-ul iese Ok. Nu s-a demonstrat vreo legatura intre embrion mai putin reusit si BB mai slab dezv., sau cu risc mai mare de afectiuni etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui llary

O intrebare:
La ecografie inainte de Ia dr nu-si da seama daca foliculul are ovul sau nu????pai daca are dimensiunea k nu inseamna ca are si ovul???
se poate ca femeia monitorizata sa ovuleze,dar foliculii sa nu aiba ovulsi atunci sa nu se mai produca ovulatia doar sa se saprga foliculii???????????????????????
de fapt doar la FIv poti sa stii daca foliculul are ovul sau nu si ala daca e bun sau nu??????
Ecografiilre astea inainte de IA iti arata daca ai foliculi doar?????
HELP

din pacate, asa stau lucrurile, exact asa...
punctia e singura care arata adevarul.
eu am avut 4 foliculi si doar un ovocit.
si unele fete de aici au avut "punctie alba", adica nici un ovocit in foliculii - multi-putini - pe care i-au avut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

da, subscriu si eu, gabi 34506- are dreptate. doar punctia ovariana ne poate spune asta.dc foliculii au ovocite.sunt importanti multi foliculi ca asa creste sansa de a avea ovocite, dar folicul nu este egal ovocit,si nu se pot vedea la eco ovocitele.
multumesc fetelor, am dormit un pic, m-am trezit intr-un mini-cosmar, in care eu am scris pe forum despre embrioni slab dezvoltati si cineva mi-a trimis sa vad poze cu ei, sa vad cum arata gabi- multumesc ca mi-ai raspuns la multe din intrebarile mele:ca dc sunt rahitici nu-i baga, dar dc totusi a zis ca-i baga sambata,inseamna ca nu sunt excelenti, dar nici rahitici de totsi faptul ca nu inseamna ca ar iesi fatul, in cazul in care s-ar lipi unul, sa nu fie malformat.ca altfel m-as lecui.de embriotransfer, de tot.mai bine, mai incerc cat m-o tine curelele..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

llary, mie o doc mi-a zis ca la ecografie se poate vedea daca are sau nu ovul, ca cica se vede un cerculet inauntru si e altfel vascularizat...acum nu stiu ce sa zic, ca e vorba de doctorita care mi-a zis la IA asta ca pe stanga nu aveam niciun folicul, si in 48 de ore s-a constatat ca de fapt aveam 3 si erau si f mari 18-20 mm...nu stiu care e adevarul, s-ar putea ca un doc cu ochiul format sa poata sa intuiasca daca au sau nu ovul, dar doar la punctie poti sti cu adevarat...asa cred...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

gabi_ducu, imi pare f rau de nereustia ta, m-as fi bucurat asa mult sa fim doua
te sfatuiesc sa incerci cu stimulare, uite eu cu un singur folicul nu am reusit nimic, abia cand am avut 4 am dat lovitura...si terbuie incerca, in primul rand...ca si eu mereu ziceam ca o dau naibii si de stimulare si de inseminare dupa fiecare esec, dar uite ca se pare ca trebuie sa ai rabdare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

citind ieri din disperare, paginile fetelor de la FIV mi-a venit o idee.de fapt cineva a mentionat la un moment dat, dar nu stiu ce s-a intamplat..a ramas totul in vant.nu a-ti vrea sa ne intalnim si noi?alea din bucuresti?la un Mac Donald?la o cafea, la un capucino? de ce nu? mi se pare o chestie super draguta. imi pareti mai apropiate de sufletul meu in aceste momente mai mult decat multe alte prietene..
gabi - scuze ca ti-am pocit numele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_ducu spune:

Fetelor ce sa zic stiam si eu ca sunt sanse mici; e adevarat ca nu stiam ca sunt asa de mici.
La mine e un pic cam complicat cu stimularile ca acestea cresc FSH care cresc estrogenii care duc la formarea chisturilor, fibroamelor. Eu am fost operata de nodul fibromatos si de aceea doctorita a incercat pe ciclu natural fiindca eu la controale (eco, sange) dezvoltam un folicul frumos, endometru excelent si estradiolul era f bun de 300 (deci matur).
Logica era buna. Acum zicea ea ca din 2 pana in 7 este plecata si de aceea zice sa ne vedem la al 2-lea CM sa incercam cu o stimulare usoara.

Stand de vb cu sotul meu ne gandeam sa trecem direct la FIV ca daca tot e sa ma stimulez sa cresc mult mai mult sansele de bebe.

Nu stiu ce sa zic ne mai gandim.

Mergi la inceput