Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 110

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bellla77 spune:

Buna seara dragi tutunici
Incep prin a va spune ca-mi este dor de tutunicile mai vechi.Poate ne vom mai urni din nou sa o punem de alta intilneala ce zici Magdita te bagi sa aduni gasca.Subscriu ce zicea Georgia Lali vrem sa vedem burtica sau bebelu.
Cam slaba miscare din septembrie nu mai avem nici o noua graviduta.
Despre mine nu prea va pot spune nimic nou.Saptamina viitoare vreau sa fac inseminarea cu nr 4.Luni ma duc la monitorizare.
Pupici ptr toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

fetele lui tutu,cele care au facut fiv, am si eu o intrebare,cum v-a prescris pregnyl-ul?
eu voi face FET in Ungaria, daca daca el mi a facut aspiratia, mi a spus sa iau estrofem, si sa vin la eco in z6, asta ar fi maine, ar fi deci un soi de monitorizare, se plateste ca si celelalte eco care se fac la consultatie, adik 150 lei sau........cat costa???

merci fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Mirela , nu se plateste 150 ptr fiecare eco . Se plateste monitorizarea la "pachet" , 200-250, indiferent ca te cheama o data sau de 10 ori ptr eco .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anaconda2

Mirela , nu se plateste 150 ptr fiecare eco . Se plateste monitorizarea la "pachet" , 200-250, indiferent ca te cheama o data sau de 10 ori ptr eco .

www.flickr.com/photos/36444576@N05/?saved=1" target="_blank">poze

merci anaconda2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Buna dragelor,

Bella, bafta multa la inseminarea cu nr.4, sa vii cu vesti bune peste doua saptamani . Si mie mi-e dor de voi, dar sa scapam de iarna asta, ca dupa Paste am de gand sa il vizitez si eu pe dr.T. Cu toate ca i-am promis ca ma vede gravidutza, vad ca deocamdata niciun gand sa raman natural, asa ca o sa ajung iar la un control si stimulari, dar dupa postul Pastelui. Deci, in ce ma priveste, doar prin aprilie as putea sa ajung la o intalnire cu voi.

Pup fetele si va astept cu vesti bune !

The best is yet to come !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">Alina are nevoie de ajutorul nostru al tuturor

Mergi la inceput

magditule bafta
eu ma duc azi la a doua eco, sper sa mi spuna si ce marime au foliculii, caci luni mi a spus ca endo era de 7, asta unde iau si estrofem, sper da fie ok.
de eco de azi depinde plecare la unguri, sper sa fie cat mai rapida, caci imi vreau puii cu mine.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fllupsi spune:

Buna fetelor!
Sunt pacienta dr. T. din 2007. Dupa multe analize, luni de tratament si monitorizari am reusit. acum am un baietel de 1an si 4 luni. Ne mai doream un copil si in ideea sa mergem la liber sa vedem daca se intampla fara tratament, desi eram foarte sceptica, DD a vrut asa pur si simplu. Deci acum Am si burtica de 16 saptamani. Prima sarcina dr. T a considerato sarcina cu probleme si am luat pe toata perioada MagneB6 si IR mari am facut pregnyl. Acum nu mi a dat decat acid folic. Intrebarea era daca voi luati vitamine si ce fel?
Bafta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandyprs spune:

Fllupsi eu am luat pe sarcina omega3(800 mg sau 1000mg) si elevit si tot Tutu mi-a supravegheat sarcina.

Mamica de fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fllupsi spune:

Nu stiu care este criteriul de a prescrie vitaminele: analizele sau gabaritul?Nu cred ca mai insist, avand in vedere ca am o finuta la tara care nu a luat nici macar acid folic, si a nascut o frumusete de copil sanatosSper sa ne ajute DD sa fie totul in regula.

Mamica de baietei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Stiti cumva cand se intoarce dr. T din concediu ca am inteles ca e in concediu in perioada asta?

Mergi la inceput