Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 110

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Buna fetelor

Nu sunt o tutunica insa am o mare dilema

nu stiu ce sa fac.....SA FAC SAU SA NU FAC VACCINUL ANTIGRIPAL?

pe un site am citit parea unui doctor care spunea ca trebuie sa treaca 6 luni de la vaccinare daca vrei sa concepi un copil......

eu vreau sa raman gravi cat mai curand si nu prea stiu ce si cum sa fac

L-ATI INTREBAT PE TUTUNARU DE VACCIN?
ce parere are?.....se poate ramane gravi dupa vaccinare sau tre sa mai stai un timp?......eu sunt cu atat mai stresata cu cat in 23.12.2008 am nascut un baietel mort la 37 de sapt.....vreau sa opresc sirul suferintelor cu nasterea unui BB sanatos si de aceea sunt intr-o mare dilema......CE SA FAC?
va imbratisez cu drag si va doresc sanatate

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

mvb- eu nu am intrebat niciun dr.in ceea ce priveste vaccinarea si nici nu sunt dr- insa am decis ca nu voi face vaccinul.

As vrea sa elimin orice factor de ris in dezvoltarea viitorului bb- nu as vrea sa stau stresata ca s-ar putea naste cu ceva sai i-ar afecta viitorul..

Aceasta este decizia mea.

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

buna fetele, dupa ani de chin cu tratamente am reusit sa am o fetita in 2008 in urma unei laparoscopii , acum am inceput iar tratamentele , deja sunt apropoape 2 ani de cand astept iar o minune ..am mai facut o laparo dar ma dezamagit foarte mult doc , modul in care sa comportat lasa mult de dorit si profesional si uman , asa ca m-am gandit sa schimb doc si as vrea sa merg la doc.T, dar nu stiu de unde sa incep...se face programare sau ma duc direct la cabinet, aveti idee cat stau la coada(ca sa imi fac un program) care este tariful pt o consultatie si ce credeti voi ca ar mai trebui sa stiu.
va multumesc

--------------------------------------------------------------------

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

hop ..am aparut si je , ca sa aflu vesti despre o tutunica mica , mica dar graviduta

laliticule ... ce mai faci tu zana ..cum mai esti..scoate un pic nasucul sa vedem bulticuta

va pupacesc pe toate si spor la fufu

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Multumita lui Dumnezeu si voua Alex traieste www.alexiatoma.ro

Alina e o fata tanara ca si noi .. isi doreste familie si copii ..s-o ajutam sa-si indeplineasca visul

http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/2009/10/poveste-de-viata_1788.html#comments

MTHFR C677T genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MACARIE

buna fetele, dupa ani de chin cu tratamente am reusit sa am o fetita in 2008 in urma unei laparoscopii , acum am inceput iar tratamentele , deja sunt apropoape 2 ani de cand astept iar o minune ..am mai facut o laparo dar ma dezamagit foarte mult doc , modul in care sa comportat lasa mult de dorit si profesional si uman , asa ca m-am gandit sa schimb doc si as vrea sa merg la doc.T, dar nu stiu de unde sa incep...se face programare sau ma duc direct la cabinet, aveti idee cat stau la coada(ca sa imi fac un program) care este tariful pt o consultatie si ce credeti voi ca ar mai trebui sa stiu.
va multumesc

--------------------------------------------------------------------

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

eu i am dat tel sau sms si m a chemat la cabinet, acum cat se sta?, depinde de cat de multa lume este, deobicei daca vrei sa stai mai putin ar fi bine sa poti ajunge in jur de ora 13. consultatie e in jur de 150 lei cu tot cu eco, cam mult, dar deh.....

laparo o face la clinica, nu mai in spital, iar onorariu pt laparo e de 1500lei, iar un pret mare.

dintr o discutie purtata cu dr, el vrea sa si recupereze banii bagati in aparatura de la clinica "ieri" daca s ar putea, dar din pacate criza asta a cam dat multe planuri peste cap, in rest...... e adevarat ca are cea mai buna aparatura, mai ales cea pt IVF, dar si preturile sunt pe masura.

pupici si sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Buna dragele mele,

Bun venit noilor fete si fuguta la odisee cat mai curand.
Mvb, si eu am aceeasi dilema, sa fac sau sa nu fac vaccinul antigripal pentru gripa asta noua, si daca il fac, cat timp nu ar trebui sa concepem un bebe : 1 luna, 3-6 luni? Si daca nu-l facem si avem tangenta cu gripa in sarcina, e risc ff mare, ati vazut n cazuri la TV. Grea decizie.
Am o mare rugaminte fetelor care au facut laparo la clinica : sa imi faceti un mic ghid despre ce inseamna laparo la clinica, sa il postam pe prima pagina, pentru ca cel deja postat nu mai are valabilitate daca dr.T nu mai face laparo la spital deloc. Va multumesc anticipat.
Georgi, ma bucur ca mai bagi capul pe-aici.
Mirela, bafta multa la ET.
Pup toate fetele si spor la bebei .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">Alina are nevoie de ajutorul nostru al tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

mirela2 , multumesc pt raspuns, preturile sunt intreadevar cam mari , o sa ma duc direct la cabinet dar dupa ce fac testul de luna asta ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada28 spune:

Fetelor care ati nascut recent cu Tutunaru am si eu ceva intrebari:
- stiti ceva de fostele rezerve CMU de la Elias. Am inteles ca nu mai sunt ale CMU dar se inchiriaza cu 150Euro/noapte.Stiti cumva cum se procedeaza sa stai intr-una? Eu am mai nascut acum 2 ani la Elias tot cu Tutu, am stat intr-o rezerva cu 2 paturi ca rezervele cmu erau ocupate. Nu a fost rau dar noaptea nu puteam dormi iar colega de camera nu suporta lumina aprinsa si nici macar sa citesc nu puteam.Plus ca erau gandaci care misunau doar noapte. Ca sa nu mai zic de conditiile la baia de pe hol.
- Cum ati procedat cu recoltarea de celule stem? L-ati anuntat pe Tutu inainte. El ce parere mai are. Acum 2 ani nu era f convins.
Va multumesc
As putea sa-l intreb si pe el dar stiti ce repede merge consultatia si sincer intrebarile pe care apuc sunt legate de sarcina
Mada 28 mami de Luca (26.09.2007) si bb2 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

magdita sarumana
saptamana viitoare plecam dupa pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata dragele mele,

Mada28, la prima nelamurire nu pot sa te ajut, nu am cunostinte despre rezervele de la Elias, insa despre recoltarea de celule stem stiu ca dr.T o practica, sunt mai multe tutunici care au apelat la ea, iar cei recomandati de dr.T ca fiind seriosi sunt cei la Cord Blood. Sarcina usoara in continuare .
Mirela, Doamne ajuta sa stea cu tine 9 luni puiutzii .

Pup fetele si we placut .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">Alina are nevoie de ajutorul nostru al tuturor

Mergi la inceput