Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 110

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rocris75 spune:

Va rog frumos sa-mi trimiteti adresa de mail a dlui doctor Tutunaru. Va multumesc mult!

2 sarcini oprite din evolutie la 6, resp. 8 s; MTHFR 1298-heterozigot, PAI-1-4G/5G-homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fllupsi spune:

Mie mi a zis sa vin dupa 1 febr. nespecificand exact ziua. Probabil 2-3 febr. vine.

Eu personal daca am o situatie mai grava (nu povesti) ii trimit mesaj pe telefon si mi raspunde. Ar trebui sa ti faci o programare si sa vorbiti personal, cred ca e mai ok asa. Te poti duce si fara programare daca este o situatie care nu mai suporta amanare, sau il gasesti dimineata la spital sau la cealalta clinica Genesys, care e f aproape de spital.
Bafta

Mami de Stefan (11.09.2008) si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_wanted spune:

salut fetelor,
aveti idee pt inseminare la dr T, pot face monitorizarea la alt dr(in oras la mine)si sa ma duc la bucuresti doar in ziua inseminarii?
ati facut vreuna astfel?, eu am mai facut doua IA la el,dar ma omoara statul la hotel.
pana vorbesc cu el...poate imi faceti o parere
multumesc si succes tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Nu stiu daca mai e vreun doctor care sa faca monitorizarile ca dr T ! Si de cate 2 ori pe zi daca e cazul .
Stii cum e , ptr ca spui ca ai mai facut 2 IA cu el . Fiecare dr are o anume strategie .
Doctorul din orasul tau cam cum crezi ca o sa te monitorizeze ? Din ziua a 10 , chiar si zilnic , pana la ovulatie ? Pentru IA trebuiesc facute monitorizarile cu mare atentie , sa se vada exact momentul optim ptr procedura .
Sa zicem ca foliculul ajunge la dimensiunea optima la ecografia facuta acolo dimineata, de ex . Ai avea timp in 2-3 ore sa ajungi la Bucuresti cu sotul , ptr recoltare si procedura ? Daca nu e disponibil imediat dr T , sau dr Matei , bioloaga ? Ce faci , ratezi inseminarea ? Timpul conteaza f tare .
Parerea mea e sa-ti faca T si monitorizarile .
Acum...tu faci cum crezi . Bafta oricum !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

In orice caz , suna-l si cere-i parerea ! (De maine e la cabinet , a fost in concediu .)
Chiar sunt curioasa de ce-ti va spune...
Tine-ne la curent .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_wanted spune:

multumesc de raspuns ana, ai foarte mare dreptate, o sa mai vorbesc cu el cand vom urma procedura, si o sa va tin si la curent cu opinia sa.
pupici baietelului tau sa creasca mare si voinic e o frumusete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giliutza spune:

Buna!

Stie cineva adresa de mail a dr. T? V-as fi recunoscatoare daca mi-ati spune-o si mie. Cea veche vad ca nu mai e buna de ceva vreme...

Va multumesc!

Sa ne bucuram de ce avem, nimic nu tine o vesnicie!...

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata dragelor,

Missed me? Gata, am scapat de sesiune, sunt mai libera si mai relaxata acum, si probabil voi fi mai prezenta pe forum.
Bb_wanted, cum mai esti draga mea? Stiu ca si tu ai pierdut prima sarcina exact in aceeasi perioada cu mine, deci avem ceva in comun,chiar daca nu ceva placut. Vreau si eu mai multe detalii despre IA, stimulari, pe PM daca poti, ca ma bate gandul ca dupa postul Pastelui sa incep din nou vizitele la dr.T. Multa bafta la urmatoarea IA si sa fie o reusita .
Bun venit noilor fete . Stiu ca intrebati despre adresa de mail a dr.-ului T, eu aveam una, dar nu cred ca mai raspunde la acea adresa. Mie cel putin nu mi-a raspuns.
Gravidutele noastre, nu mai povestiti nimic : Raluca, tare mult as vrea sa preiau stafeta , mi s-au lungit urechile asteptand , Oana m-ai uitat de tot , Pamitu , ce mai faci, cum te mai simti?, Kristinutza , mai ai un picutz , Gargaritza cum decurge sarcina ta?
Va pup pe toate, aspirante, gravidutze si mamici si va astept cu vesti .

The best is yet to come !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">Alina are nevoie de ajutorul nostru al tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Buna fetelor sunt si eu pacienta a doctorului Tutunaru din iunie2009, laparoscopie august trompa stanga greu permeabila, dreapta ok,
sotul seprmograma si spermocultura la clinica dansului genesys OK, incercam de 2 ani pentru un si nimic. Voiam sa intreb daca sa fact test post-coital(asa a zis doctorita Matei) inainte sa fac IA.
Stiti ce preturi au la clinica, ce rezultate a-ti avut cele care a-ti mai facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Buna fetele voi stiti cumva daca Tutu face acum laparo si histeroscopie numai la clinica lui? Nu mai face deloc la spital? Ca imi inchipui ca e ffff scump la clinica....

Oare poate face in timpul aceleiasi interventii si laparo si histeroscopie cu biospie de endometru? Voia ti auzit cum ca ar face ambele interventii intr-o singura interventie?

Multumesc!

Mergi la inceput