Fiv in Ungaria 76
Raspunsuri - Pagina 19
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tannoo25 mirela, am vazut pe la subiectul "FIV Dr. ALBU DRAGOS", deschis de tine, ca erai decisa sa faci fiv cu acest doctor; ce te-a determinat sa il alegi pe Zadori ? ![]() spune-mi, te rog, inainte de fiv-ul facut la szeged, ai facut si analiza MTHFR C677T ? ![]() |
tanno
am deschis subietul acela cand cautam date despre Albu, dar nu am ramas la el caci ne grabeam, dupa discutia cu dr eram programati undeva in decembrie la punctie si mi s a parut ciudat.
asa ca m am reorientat repede
am vrut intai sa mergem la viena, dar mi s a parut prea scump si parca as fi vazut ca dura prea mult, asa ca am ajuns la szeged si s a nimerit sa ajungem la zadori, din pura intamplare.
asta a fost.
de Craciun vom fi 2 in 1 .......
+5
samira33 spune:
hello 
isa...3 bebelashi!!!ce frumos!!!...iti doresc multa bafta indiferent de decizia luata.
mairis...in Decembrie noi nu putem...avem treaba amandoi.
dar pentru Ianuarie tinem legatura.
retam...macar sa vorbim si noi de papa...ca de mancat...mai usurel.
acu' ma delectez cu neshte cubuletze de branza brie si felii de mar verde.

mirela2 spune:
samira

in sfarsit am gasit galuste cu prune, acum vin, am sunat la ei chitita pe ele, ca de 2 ori am fost la ei si n am gasit

+5
samira33 spune:
bravo mireloi...sa ai pofta.
eu zic sa mai stai pana Luni cu echo...sa se vada mai bine.
Liana30 spune:
dent activeaza Pm si iti explic..te pup
ALRAK multumim te pupam
tamaryllis cum sa nu te stiu iubita?tu nu stii ca io stiu tot..stiu toate fetele care erau in ziua aia acolo doar ca nu le-am spus pe nume pt ca nu stiam daca vor
multumim te pupam..aaa si io zic sa mergi unde te duce inimioara..bafta multaaa!!
Retam multumim
pamy multumim te pupam
sper ca nu am uitat pe nimeni..daca da sa-mi fie cu iertare da-s baba si mai uit![]()
gyongyiiiiiiiii astept poezia![]()
felicic ia numa cata tu nika..ca scot
![]()
va pup pe toate
www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita 
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
Sebi are nevoie de voi!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
iazminn spune:
Fetelor voi cu cat timp inainte de FIV ati inceput sa luati acid folic?
Si acum o intrebare care ma framanta( sper sa nu fie cazul). La soti li se face in prealabil vreo spermograma de control sau decat in ziua punctiei? Si daca se intampla asa ce se intampla daca la punctie se intampla sa nu se gaseasaca nici un "gigel". Se intrerupe FIV-ul sau se poate merge pe varianta"donor"?.
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui samira33 bravo mireloi...sa ai pofta. eu zic sa mai stai pana Luni cu echo...sa se vada mai bine. |
bunute, nu s ca alea facute in casa, dar.....bune
stau in cumpana, sa vad ce visez la noapte
+5
H.Mirela spune:
Mirela 2, azi am facut testul e la a 10 zi, cu o frica si emoti m-am dus sa imi iau sange si mi-a zis ca imi da rezultatul intr-o ora . Ora aia mi sa parut un veac. Ce crezi ? Mi-a iesit Negativ , procentul a fost 5 , am sunat-o pe Ghionghi ( traducatoarea mea ) , eram disperata nici nu puteam vb cu ea la telefon. Ea foarte draguta , a incercat sa ma incurajeze sa mai repet testul peste cateva zile, dar nu mai sper. Ca o fata ce a facut o data cu mine , ea si-a facut testul in a 9 zi , mai repede cu o zi ca mine , ca ea m-a incurajat ca la ea a iesit Pozitiv ,m-am bucurat cand am auzit si dimineata m-am dus si eu.Dar a fost in zadar
. Nu stiu ce sa intampalat de nu sa prins bebelusi si erau si 3
. Doamnee cat mi-am dorit sa raman , mi-am pierdut toata speranta 
![]()
cristm spune:
Mireala H, imi pare rau pentru tine..
fetelor am o intrebare la voi, nu va suparati imi puteti spune si mie ceva costuri aproximative de la Budapesta,inclusiv cazare...cam cat se sta acolo...si mai vreau sa stiu ceva...la prima consultatie ce anume trebuie sa ai cu tine ( dosar cu analize, indiferent cat sunt de vechi, traduse sau in lb. romana. Cum stiu ei sa-ti stabileasca un protocol daca nu ai lista cat de cat completa cu analizele ce-i intereseaza pe ei.Sau asta se va stabili la o intalnire ulterioara?
Voi cand ati mers prima data ati avut cu voi translator?
mersi de ajutor fetelor..
Mirela, iti tin pumnii pentru maine...eu sincer prevad ca-ti faci maine un eco...
toata lumea