Fiv in Ungaria 76
Raspunsuri - Pagina 18
alinamolnar spune:
Bytzi nuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!
Era vorba de primul FIV. Asta e al treilea si beta trebuie sa-l fac in 26. Si dupa cum spuneam undeva mai devreme va fi beta mare![]()
tannoo25 spune:
retam, mie zadori mi se pare super-comunicativ; si face-to-face si la telefon si pe email; ca sa nu mai zic ca e direct si la obiect ... poate, depinde de cum este perceput de fiecare pacient al lui 
alinamolnar spune:
Alla sa-ti ajute DD sa castigi la LOTO, dar daca nu, macar 

fivosi sa ti-i dea
.
Pogonici nu fii asa suparata. O sa rasara soarele si pe strada ta
.
luck spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luck tamaryllis ![]() daca vrei parerea mea .... la Kovacs !!! si in afara de asta si eu am programare in 11 decembrie , asa ca o sa ne luam de manuta si o sa mergem la Kovacs. |
tamaryllis

nu as vrea pt nimic in lume sa ma intelegi gresit dar prima data mi-am dat parerea pe care o sustin in continuare.Tu stii foarte bine parerea pe care o am eu de Zadori.
Intr-adevar am zis ca am si eu programare si mi-ar face placere sa mergem impreuna dar in nici un caz nu a fost criteriul dupa care mi-am dat parerea.
Multa bafta in alegerea pe care o faci !

Isa

te felicit pentru decizia pe care ai luat-o si iti doresc din tot sufletul sarcina usoara si la termen !!!
Te admir din tot sufletul !!
kitta

BAFTA !!!!!!!!!!!!!!
Te asteptam cu vesti bune !!!!!!!!
iazminn spune:
ISA eu am o colega care a reusit la primul FIV si are tripleti, 2 fete si un baiat. Absolut superbi.Intr-adevar a nascut mai devreme insa in rest nu a avut mari probleme, si nici ea nu e f"mare".Bafta si sarcina usoara in continuare!

luck spune:
Fetelor
Am o mare rugaminte la voi , sa ma ajutati cu o parere.
Am fost si mi-am facut analiza MTHFR la un laborator de la mine din oras (singurul pe care l-am gasit sa faca aceasta analiza) care lucreaza cu un laborator din Germania , deci trimite toate analizele acolo.
Numai ca astzi am primit rezultatul care este pozitiv heterozigot fara sa precizeze care din cele doua mutatii sau daca sunt amandoua.
La intrebarea mea au sunat in Germania si au spus ca la ei asa se face analiza asta , pe ansamblu , si ca tratamentul ar trebui sa fie acelasi.
A mai patit cineva asa ceva?
Ce credeti ca ar trebui sa fac in continuare?
Multumesc.
mirela2 spune:
buna seara fetelor
retam, iarta ma, dar nu vin in ungaria pentru eco, e prea lung drumul si nu vreau sa pateasca ceva puii mei, am sa ajung la szeged, dar deocamdata nu stiu cand si cum.
multumesc pt amabilitate referitor la femibion.

de Craciun vom fi 2 in 1 .......
+5
mirela2 spune:
mairis, alina sarurmana de incurajari, sincer am emotii, inca stau in cumpana...sa ma duc maine la eco sau sa ma duc luni, nu stiu ce sa fac

de Craciun vom fi 2 in 1 .......
+5
felicia_ spune:
Zapp,
gata, m-am facut fata cuminte si ma bucur ca ma simt bine!
Mi-a zis si Lachione (are doua fetite gemene superbe) ca ap aatit la fel, deci, poate se lasa cu gemeni!
Rubia,
maine ai eco, da? Bafta!
Alina, si eu tot pe 26 ar trebui sa fac testul z 12 de la Et, sa vedem daca am rabdare pana atunci!
Luck, imi pare rau, dar la mutatii nu ma pricep.![]()
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra