INSEMINARE 53

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns peta spune:

araceli, stiu ca barza da rateuri, desi la mine cand mi-am mai facut era alb-alb, si mi s-a parut ciudat ca ambele au iesit asa, cu o liniuta usoara, deobicei erau albe, ziceai ca le-am bagat in clor...oricum, mi se pare si un pic cam tarziu, abia in Z13 sa se pozitiveze si asa, doar un pic...nu indraznesc sa sper, nu vreau sa-mi fac iluzii mai ales ca ma doare burta ca si cum mi-ar veni...dar va dati seama ca stau ca pe ace...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indi_77 spune:

peta, asa stiu si eu ca testul barza mai esueaza....ca nu 99.99% sigur...insa, nu0ti pierde speranta si fugi la Babes si mai fa un beta (azi sau maine cel mai bine daca mai rezisti).

Sensibila, la eco mergem pe 30 nov, insa, dupa craciun/rev facem 10-12 saptamani si o sa ne mai linistim (la asta ma refeream, ca stiu ca primul trimestru de sarcina este cel cu riscurile cele mai mari de a pierde sarcina).

4+ Doamne Ajuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Elena la mine sotul e cu azoo si facem IA cu donator. Asta a fost a treia incercare.
Peta Doamne ajuta!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ia un Sure Check ca-i mai sigur dar daca a aparut si a doua liniuta pe ambele teste inseamna ca este ceva. Gresea un test dar amandoua?!
Araceli multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

peta - pai nu stiu in ce zi ti-ai facut tu primul test dar clar era prea devreme. Mergi si fa un beta. Si imposibil sa nu gasesti Sure Check ca am vazut ca esti din Bucuresti.
Si eu am facut prima oara un test barza pt ca ail aveam in birou bonus de la testele de ovulatie, insa cand mi-a zis o prietena ca mai ies si fals pozitive am innebunit.
Si m-am dus direct la Babes si mi-am facut beta si in plus pana sa plec am facut si un sure check care avea o liniuta palaaaaaaaaa ca doar era ora 16. Si la Babes poti lasa adresa de mail si iti trimite rezultatul acolo.
Eu zic ca e cu ochisoriiiiiiiii !!!!!!!!!
Ma rog sa fie cu ochisori !!!!!!!!!

e in burtica +24
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

indi_77 - pana nasti o sa iti tremure inconstient inima ca poate pateste ceva. Mai intai zici sa treci de primul trimestru, apoi vine dublu test si mori de frica ca daca re Down sau altceva, apoi triplu test, daca ai nesansa mare ajungi si la amniocenteza. Apoi vine morofofetala si acolo poate sa iti dea vreo bomba ca are nu stiu ce.
Plus ca eu nu vreau sa sperii pe nimeni insa eu stiu cam de bebe perfect santos si la 6-7 luni s-a produs un avort, normal ca copilul a murit, deci ............. asta cu primul trimestru e pana treci de el, apoi intervin altele si altele si altele.
Dupa cum zice mama de acum incolo niciodata nu o sa mai ai liniste, cat o sa fii tu pe pamantul asta, tot mama o sa fii si tot cu griji o sa traiesti.

e in burtica +24
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabine spune:

Peta, ma rog pt tine sa fie cu ochisori.
Sensibila, tu cand ai inceput sa pui progesteron?Te intreb pt ca acum am renuntat si chiar nu vreau sa pun mai ales ca nu am nici o speranta.De la el s-ar putea sa mai creasca si fibroamele asa ca chiar nu vreau.Daca tot am facut tratamentul fara folos, macar progesteron sa nu le mai dau sa se dezvolte si mai si ca de la menopur sigur au mai crescut un pic.
Cand faci analizele? Ce spune medicul?

Mergi la inceput

sabine – eu am inceput sa pun utrogestan deabia dupa beta din z15, Adica am pus prima oara din z16 dupa IA. Pana atunci nu am pus. Am luat doar acid folic pe care il luam de vreo 3 luni. Am fost iar azi la gaurit si dup ace ies astea, ma duc iar la ginecoloaga marti. Ar fi o infectie dar nu se stie ce si cum. Iar dr de fam zice ca ar fi de la galanda ceva declansat.

e in burtica +24
varsta bebel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

sure check nu au avut la farmacia de langa noi, si nu l-am mai trimis pe sot de dimineata mai departe ca ne grabeam...o sa fac diseara un sure check, acum cred ca e prea devreme, plus ca eu in timpul zilei beau f multa apa...daca se pozitiveaza si ala, maine fac un beta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

araceli nu avea rost sa dau banii pe un IA care pleca cu sanse minime din start. banii mai bine ii pastrez si trec din nou pe puregon la care am raspuns foarte bine

peta eu in locul tau pana la sure chek (care din punctul meu de vedere e foarte scump si la fel de bun ca si alte teste) mai fa-ti vreo 3 mai ieftine nu pot fi toate gresite. tu ai facut beta in z10???? ca daca da e prea devreme.

Cauta cu milostivire, cu totul laudata Nascatoare de Dumnezeu, la necazul cel cumplit al trupului meu si vindeca durerea sufletului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indi_77 spune:

peta, hai cu beta :)...ca sa si rimeze si sa fie o graviduta si in capitolul asta .

4+ Doamne Ajuta !

Mergi la inceput