INSEMINARE 53

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui peta

luminita eu propun sa te mentinem pe lista...nu scapi tu asa de usor de noi...macar ca membru de onoare!!!
ce mai faci, ti-ai gasit casa acolo?

iti sustin propunerea

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Vai viss daca tie ti se intampla asa ceva ce sa mai zic noua!Orice ar fi atata timp cat intelegem ceva si are sanse mai mari de reusita e k
.Succes mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliad spune:

As merge si la unguri ca e mai aproape dar nu cunosc limba si am zis ca mai incerc la Timisoara un FIV dar sunt probleme la spital si nu se mai face si acuma am ramas asa de 3 luni. Speram sa fie luna asta dar ieri mi-a zis ca pana in ianuarie si nu mai stiu ce sa cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenaraluca spune:

Fetelor azi e ziua a6a de la inseminare si nu am nimic decat sanii putin umflati ,dar asta aveam si inainte de CM.
Sensibila tu ce simptome aveai in ziua 6 de la inseminare?ma trezesc in fiecare dimineata cu gandul ca poate,poate azi voi simtii ceva dar ..nimic si parca pe zi ce trece sunt mai pesimista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Elena stai linistita ca-i prea devreme sa simti ceva. Si eu am fost la fel...m-au durut sanii si am fost balonata...si de prin Z8 a inceput sa ma doare si burta din cand in cand. Acum am clar simptome de CM dar ma incurajez singura ca se pot confunda. Inca nu s-a instalat maroneala care apare cu 2-3 zile inainte de CM, care ar trebui sa vina vineri, atunci va fi Z14 de la inseminare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenaraluca spune:

Yarrina tu ce probleme ai?a cata IA este?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

HELP!!!!!
fetelor, eu nu stiu ce sa mai cred...cu gandul ca am facut testul de sange prea devreme m-am apucat si am facut azi de dimineata (Z26 de la CM) un test femina clue ca de asta aveam....si la 1 minut apare o a doua liniuta foarte,foarte pala dar vizibila... imi trimit sotul sa imi ia test a venit cu un barza gold, il fac, la fel o liniuta foarte pala, de data asta mai mult o umbra, aparuta tot asa la 1-2 minute...de frica mi-am pus iar progesteron, sper sa nu fi facut o prostie...VOI CE ZICETI????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

indi_77 – du-I s avada analizele pe care le ai facute déjà, si daca vrea sa iti zica pe care sa le reface, mai ales ca majoritatea sunt cu plata.
Pentru durere sa ai in permanent ape noptiera si in geanta NO SPA FORTE 2/zi (daca iei NOSPA simplu 4/zi dar mai bine iei forte ca isi face mai repede efectul si dureaza mai mult) si USCOSIN supozitoare 4/zi. Ia fara probleme.
Eu nu inteleg ce tot ii dai tu cu craciunul ? Tu pe maxim 4 decembrie ar trebui sa mergi la eco s ail vezi si sa auzi si inimioara. Care e treaba cu Craciunul ?

elenaraluca – ia no spa forte pt dureri fara probleme. La mine simtomele au aparut dupa z10, dar fiecare organism este altfel. Nu fi deloc pesimista. Fii optimista ! Eu cred ca ajuta bebelul sa se hotarasca sa ne aleaga drept parinti !

peta - wowwwwwwwwwwwwwww ! pai e de foarte bine !!!!!!!!!!1 Eu vad ca vb degeaba. Incercati testele SURE CHECK si daca iese a doua liniuta pozitiva ….. eu iti recomand sa ajungi la Babes sis a faci un test de sange. In a cata zi de la IA esti ?

e in burtica +24
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

sensibila sunt Z13 de la IA...nu stiu ce sa zic, mi-e si frica sa sper, liniutele sunt f pale...sure check nu aveau , stiu ca ai zis de el...poate ies la pranz la farmacie si incerc sa-mi iau un sure check si dca si la el se vede ceva ma duc sa-mi fac iar test de sange...mi-e teama sa nu fie doar o greseala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Araceli spune:

'Neata fetele,
Peta, nu vreau sa te dezamagesc, dar testul barza mai da rateuri. Incearca un clear blue sau sure check, astea doua sunt cele mai bune.
Doamne ajuta, poate iese totusi. Poti sa pui progesteron, n-are ce sa-ti faca rau, doar iti intarzie un pic cm-ul...
Alla, eu am facut stimulare 2 luni cu closty si 2 luni cu gonal. Eu am reactionat foarte bine la gonal si nu am efecte secundare. In plus, se obtine si un endometru frumushel...
Yarrina, tinem pumnii stransi bine de tot. Bafta maxima iti doresc!
Anna, imi pare rau ca ratezi luna asta. Luna trecuta sa stii ca eu am avut in ziua 8 foliculi de 17-18 si in ziua 12 au ajuns pe la 25. Nu inteleg de ce nu faci totusi IA, daca tot ai facut stimulare. Daca reusesti sa ajungi cu foliculul nespart pana in ziua 11-12, are timp sa creasca si endometrul...
Eu ma duc azi la monitorizare, sunt ziua 7 cm. Sunt foarte curioasa ce am produs luna asta, cu doza injumatatita de gonal...

Mergi la inceput