INSEMINARE 53
Raspunsuri - Pagina 12
peta spune:
alla76 - si eu am trecut de la closty la puregon, si am reactionat bine...si la una si la alta, deci ai putea incerca cu puregon, dar e cam scumput...tu cat closty luai si cati foliculi produceai? eu la 1/2 tableta/zi timp de 5 zile aveam un folicul, la fel si cu puregon 50ui/zi. Cand am crescut la 75 ui/zi am avut 4. Puregonul e 460 ron/300 ui, dar fiola are un pic mai mult, cam 375...
indi77 - sa ai grija de tine, si cand mai ai dureri sa iei no spa...eu din pacate trebuie sa o iau iar de la capat
alla76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui indi_77 Alla, si mie tot asa mi-au spus - ca de la a 3 inseminare, incepe organismul nostru sa se obisnuiasca cu stimularea si produce ovare cu ovocite....acuma nu e o regula, asta stim foarte bine toate, nu ? 4+ Doamne Ajuta !![]() |
mda... e prima oara cand am avut CM de 28 de zile...
ok fetelor, deci trec la IA4 deocamdata fara stirea sotului ca nu a ajuns inca...
asa ca, sensibila, fa te rog onorurile si modifica pe prima pagina: in pregatire IA 4
si va rog sa va dati cu parerea despre meds

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
peta spune:
sensibila, poti te rog sa modifici si la mine...
tratament 4 luni ova-mit si 3 luni puregon- 4 IA nereusite, in pregatire IA5
otiliad spune:
Fetelor mai bagati-ma si pe mine in seama cu Timisoara asta si eu sunt ca voi 5 IAD si 3 FIV nereusite.
alla76 spune:
| citat din mesajul lui peta alla76 - si eu am trecut de la closty la puregon, si am reactionat bine...si la una si la alta, deci ai putea incerca cu puregon, dar e cam scumput...tu cat closty luai si cati foliculi produceai? eu la 1/2 tableta/zi timp de 5 zile aveam un folicul, la fel si cu puregon 50ui/zi. Cand am crescut la 75 ui/zi am avut 4. Puregonul e 460 ron/300 ui, dar fiola are un pic mai mult, cam 375... indi77 - sa ai grija de tine, si cand mai ai dureri sa iei no spa...eu din pacate trebuie sa o iau iar de la capat |
mereu am luat 2 closty/zi - dimineata si seara
IA1 - 2 foli
IA2 - 3 foli
I|A3 - 1 singur nenorocit de foli
puregonul e intr-o siringa gradata si faci din ea in fiecare zi?
_
alla76 spune:
| citat din mesajul lui otiliad Fetelor mai bagati-ma si pe mine in seama cu Timisoara asta si eu sunt ca voi 5 IAD si 3 FIV nereusite. |
eu de timisoara nu stiu nimic...
dar in locul tau as merge spre unguri
_
bonsai spune:
mai am o intrebare vis a vis de closty:
care din scheme o urmati voi?cea din ziua 5 ,timp de 5 zile sau cea din ziua 3;si inca ceva:la 2 tb pe zi ,le luati impreuna,sau una dimineata si una seara?
de fapt am pus mai multe intrebari,deci mai merge una:cate din voi ati avut dereglari de ciclu dupa el?
peta spune:
alla puregonul la 300ui se poate cumpara cu o seringa speciala care se cheama pen si il poti regla in asa fel incat sa injectezi ce cantitate vrei tu, are gradatii si tot ce-i trebuie... si nici nu doare...sa stii ca si eu cu closty pateam la fel, pe masura ce faceam mai multe luni la rand, raspunsul era din ce in ce mai prost...cum faceam pauza o luna, cum aveam iar raspuns bun...
bonsai - eu luam closty din z2 timp de 5 zile si luam doar seara jumatate de tableta. Dereglari de ciclu nu am avut, ba din contra, eu inainte aveam un ciclu foarte aiurea la vreo 40 sau mai mult de zile, si de la closty imi venea fix la 28 de zile
otiliad - nici eu nu stiu de timisoara ca sunt din bucuresti, dar cred ca ungurii sunt o solutie mai buna, din cate am inteles la ei se face monitorizare ca lumea nu ca la noi, si toate procedurile sunt mai serioase un pic...acum ce ai vrea sa incerci tot IA sau FIV?
luminita42 spune:
buna scumpelor, am citit tot ce ati scris si imi pare foarte rau pentru fetele care au avut nereusite..peta, alla..cipcirip..
sabine, ai sanse reale, nu fi pesimista! pune si utrogestanul, nu se stie niciodata! 
viss iti urez succes oricum s-ar numi procedura aia pe care vor sa ti-o faca la giulesti; sunt de acord cu sotul tau ca doctorii vorbesc cu jumate de gura, devii suspicios cu o asemenea atitudine..cine stie poate vrea vreunul sa publice si foloseste contextul medical, stii cum e probabil...totusi poate fi si o sansa pentru tine, vorba lui gabi ei adapteaza procedurile din mers!..as vrea mult sa fie norocul tau cel mare!
Indi, sensibila 
Sensibila sterge-ma dupa lista, draga mea. am sa mai intru pe la voi si precis va voi citi, dar nu are rost sa mai fiu pe acolo.mersi.
Pentru toate fetele mele dragi 'vechi' si nou venite mii de pupici si mult noroc
peta spune:
luminita eu propun sa te mentinem pe lista...nu scapi tu asa de usor de noi...macar ca membru de onoare!!!
ce mai faci, ti-ai gasit casa acolo?

4+ Doamne Ajuta !