INSEMINARE 53

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

buna fetelor
viss mult succes

eu m-am intors de la eco si luna asta am terminat cu IA. in z6 CM SI A PATRA DE MENOPUR NU AM PRODUS DECAT UN FOLICUL BABAN DE 18 MM, DAR ENDOMETRU MITITEL DE 6. dr a zis ca putem face IA vineri dara sansele sunt minime.
am refuzat prefere sa dau banii pe puregon data viitoare cand mai inceracm un IA. asa ca la stimularea dedata viitoare va fi puregon+menopur, pt ca eu la puregon am raspuns foarte bine (cate 5 folicului pe fiecare ovar).
am luat totusi pregnyl sa-l fac joi si zilele urmatoare distractie de voie.
asta este pt mine capitolul IA se redeschide odata cu ciclu din ianuarie ca de sarbatori nu am nevoie de asa stres.

Cauta cu milostivire, cu totul laudata Nascatoare de Dumnezeu, la necazul cel cumplit al trupului meu si vindeca durerea sufletului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

viss bafta multa, iti tin pumnii. fantastica faza cu doctorita care s-a trezit ca are maine o punctie in plus, bine ca ai sunat-o ca maine era si mai nervoasa daca nu stia de acum. Sunt tare curioasa si cat o sa te costa, daca te costa doar 350 de eur e f bine, imi dai si mie sperante ca as putea acces la asa ceva...
sensibila, cred ca daca tu te simti bine nu are ce sa fie asa de rau cu analizele. Imi place ce tonus ai, bravo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

gabi, multumesc ptr detalii. sa inteleg ca tu ai platit 350 euro ptr ca ti-au scos doar un folicul.poate vor sa-mi scoata si mie tot unul,habar n-am..voi vedea maine, ca mai e un pic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

buna
sensibila- iti multumesc .Ma-i linistit am crezut ca nu reactionez eu bine.
Sa cresti mari

In 2009 voi fii graviduta! 2010 voi fii o fericita mamica!...asa sa ma ajute Maica Domnului!

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indi_77 spune:

fetele, hop top si eu pe aici.....azi din cauza metroului, am facut o vesnicie pana la birou si nu prea am apucat sa va scriu...

Peta, viss - tinem pumnii sa fie bine.

Sabine, tu pe cand ?

Eu am fost aseara la dr si mi-a dat lista de analize, insa, sunt aceleasi ca pentru IA - asa ca nu ma strsez (mai putin cele hormonale).

Azi-dimineata pe la 4 m-am trezit de durere...ma durea tare burtica, dar a trecut relativ repede....nu am avut si nici nu am pete pe chilot, dar tot imi e teama. Uofff, sa vina mai repede Craciun-ul :)

Va pup tare tare tare -

4+ Doamne Ajuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenaraluca spune:

Fetelor va rog spuneti-mi si mie ce ati avut voi in ziua a5a de la inseminare?pt ca eu de vineri de cand am facut inseminarea am dureri de burta in partea de jos si am si burta putin tare,daca apas ma doare putin.o fi de la stimulare?am sanii putin umflati si cam atat.in fiecare zi astept o greata ,o ameteala ca sa pot spera si eu la o sarcina dar...nu apar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

gabi, cu ce dr.si biolog ai facut punctia ?
fetelor, ati vazut ca pe formularul standard ptr recoltare sperma ptr spermograma sau insmeinare, zice ca treb sa faca pipi cu 1 ora ianinte?sotii vostri au respectat intocmai? ca al meu e foarte stresat ca treb sa se abtina,treb sa-l trezesc cu 1 ora inainte doar ptr pipi,si tot ii vine sa faca si dup-aia..

Mergi la inceput

elenaraluca, eu azi am intrat in a cincea saptamana si crede-ma ca inafara de pipi des, abia din ziua 14 de la IA au inceput sa ma doara sanii.....deci nu e o regula....

4+ Doamne Ajuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

peta, m-am trezit si eu azi dimineata cu acelasi gand ca si tine: mi-am lisns ranile, m-am dat cu capul de pereti si apoi mi-am sunat doctorita. maine la 15.30 ne vedem la o discutie. i-am spus ca vreau sa schimb schema de stimulare ca nu ma mai duc pe closty. maine e ziua 3, sper sa nu fie prea tarziu sa incep. fetelor, dati-va si voi cu parerea, ce schema de stimulare ar trebui sa adoptam, tinand cont ca e LH-ul mic. si din asta v-ati dat seama ca m-am hotarat pt IA4. zic m-am hotarat...ca inca nu am vorbit cu sotul
dar daca ma ajutati si voi putin cu preturile de la medicatia de stimulare, sa analizez si eu pana maine situatia si din punct de vedere financiar, sa stiu la ce zic da
viss... a naibii situatie. cum te lasa medicii astia asa cu zeci de intrebari! ce "gasenita de FIV" e aia ca vrem si noi sa stim. maine dupa punctie te stresam si noi sa fim sigure ca esti stresata la maxim...dimineata de medici si seara de noi
Araceli nu intrebi medicul argumentul la "de la a 3 lea IA cresc sansele"? e vorba de stimulare? ca de e asa ma stimulez si eu 3-4 luni consecutiv, prestez cu sotuletul si abia apoi pun de un IA! si uite ce de economie fac
gabi3604 perfect de acord cu argumentele aduse la convertirea procedurii in functie de rezultatul stimularii
anna_ivan imi pare rau ca ati oprit IA-ul dar iti doresc "distractie placuta". Poate o sa aveti o surpriza frumoasa

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Alla, si mie tot asa mi-au spus - ca de la a 3 inseminare, incepe organismul nostru sa se obisnuiasca cu stimularea si produce ovare cu ovocite....acuma nu e o regula, asta stim foarte bine toate, nu ?

4+ Doamne Ajuta !

Mergi la inceput