INSEMINARE 53

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

anna_ivan - eu stiu ca pentru IA se cauta 1 singur folicul si bun. Mie asa imi spune dr Moisa. Eu am ramas gravi cu un singur folicul si cred ca nu sunt singura. Iar pt endometru sunt convinsa ca putea sa iti dea ceva pastilute ca sa creasca. Eu am facut 3 IA si din 3 doar in 1 an avut 2 foliculi, si de 2 ori numai 1.

peta - daca ai rabadre si cumperi deabia diseara Sure Checkul mai bine il faci maine dimineata cu primul pi. Ca sa se vada mai clar. Oricum eu cred ca e sarcina. Ca un test o fi el eronart dar si al doilea ? Cam greu de crezut !

e in burtica +24
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

ai dreptate sensibila, mai bine fac maine de dimineata...oricum, au aparut simptome de ciclu, adica stomac deranjat ceea c la mine e un semn sigur de CM...

Mergi la inceput

peta - lasa-l naiba de cm. Nu mai vine. Testele alea indicau ceva. Si daca nu era sarcina nu aveau ce sa indice. Nu ai o farmacie pe langa servici sa iei un test si sa il faci acum ? Sau cand ajungi acasa ??

e in burtica +24
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

sensi, te rog sa ma scoti de pe listuta,nu are rost sa ocup locul degeaba.
IA2 - nereusita.......asta e.......
daca ne ajuta D-zeu, si traim pana atunci, vom mg la FIV.
va doresc numai bine tuturor!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

am facut acum un sure check, tot asa o umbra, dar ceva extrem de pal...se vede cu lupa, ce-i drept am baut si f multa apa, deci urina era super diluata, era alba...eu zic ca nu e concludent, tot maine de dimineata e cel mai sigur...ufff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Mai ca mi-as face si eu un test maine. Incep sa prind curaj.
Nu te gandi la prostii Peta..nu aveau cum sa te insele 2 teste. Stai linistita si fa un sure check maine dimineata.
Eu nu prea mai am semne de CM...cred ca de la progesteron. Ma inteapa din cand in cand ovarele..in rest nimic.

Mergi la inceput

yarrina, ai putea sa-ti faci...nici eu nu prea am simptome, ma inteapa ovarele un pic, si parca de 2 zile au inceput iar sanii...ceva mai bizar a fost ieri cand m-au intepat ovarele asa cum ma intepau in timpul stimularii, ca si cum ar lucra, ceea ce nu am mai patit pana acum...
de azi de la pranz am insa senzatie de stomac deranjat, car deobicei la mine apare inainte de CM, dar cam cu 2-3 zile...
imi tot fac reprosuri ca am intrerupt progesteronul, sper sa nu aiba nimic...imi trec o mie de ganduri prin cap
daca e alarma falsa, cineva isi bate joc de mine in cel mai crunt mod posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_ducu spune:

Buna fetelor,

Maine sunt in ziua 12 de la IA si nu stiu ce ar fi mai bine sa imi fac testul de urina sau testul de sange BETA?!Nu mai am rabdare as vrea sa aflu maine rezultatul ca nu mai am rabdare.
Indi tu ai simtit ca esti insarcinata , ai avut un simptom? Eu nu am nici unul.
Nu stiu ce m-a apucat dar imi iau si temperatura dimineata vreau sa aflu rezultatul cat mai repede; asteptarea asta este groaznica.

Va pup

Mergi la inceput

peta - daca a iesit o liniuta vizibila si cu lupa, insemna ca e. Eu as da o fuga la Babes ca daca il faci pana la ora 18 ti-l da pana diseara pe mail daca il ceri. Asta daca iti e in drum. Dar eu nu am auzit de Sure Check sa dea erori. Asa era si la mine palaaaaaaaaaaaaaaa. Probabil ca ai ovulat mai tarziu si defapt esti in z 12 de la ovulatie si deaia a iesit asa pala. Mai astepta asta parca sepozitiveaza in 5 minute. Eu din centru pana la Babes tot ma uitam la test si parca se tot inchidea la culoare, sau asa mi se parea mie.
Eu cred ca esti gravidutza !

e in burtica +24
varsta bebel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Gabi cel mai concludent este cel la sange. Eu o sa-mi fac maine dimineata unul de urina si daca iese ceva ceva in umbra ma duc sa-mi fac si la sange. daca nu astept sa mai treaca cateva zile.

Mergi la inceput