Tinem postul impreuna?
Raspunsuri - Pagina 7
monica-elizabet spune:
anaemi cea cu telina si mandarine era cu radacina de la telina sau tulpini? eu aici nu gasesc radacina de aceea intreb...
am mancat si eu pe-aici o salata cu telina si mango dar dressingul era de iaurt+maioneza
cu multa placere
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
anaemi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica-elizabet anaemi cea cu telina si mandarine era cu radacina de la telina sau tulpini? eu aici nu gasesc radacina de aceea intreb... am mancat si eu pe-aici o salata cu telina si mango dar dressingul era de iaurt+maioneza cu multa placere Monica-Elizabet Retete in imagini Impresii, pareri, retete |
era cu radacina de telina , iar dressing-ul la amandoua era ulei+otet+ cred ca ceva amidon, ca "lega" salata ca maioneza
Ana & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
monica-elizabet spune:
multumesc de raspuns anaemi
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
anaemi spune:
azi doar niste cartofi prajiti + mamaliga + salata de fasole rosie si porumb in sos chilli (cumparata de sot -mie una nu prea mi-a placut, dar daca el a tinut mortis sa o cumpere, asta e)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
anaemi spune:
azi ciulama de ciuperci cu mamaliguta si clatie (executate de iubitul meu sot)
monica-elizabet spune:
azi Mancare de dovlecei pentru unii oameni din casa am pus si smantana
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
valentinag spune:
Eu azi m-am spurcatAm taiat porcul si le-am facut oamenilor care l-au taiat pomana porcului cu mamaliga si muraturi langa,si am bagat si eu o bucatica in gura
Am continuat sa tin,da parca nu ma mai trage inima...o sa vad maine cum ma trezesc!Ma oftic ca am tinut corect si frumos o luna si m-am inecat la mal!
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
anaemi spune:
valentina nu te lasa. Pai acum cand mai este asa putin...inca nu te-ai inecat ...daaaar , daca te opresti o sa te ineci.
Hai ca mai e putin, putin
Asaaa, eu azi am facut:
orez cu legume si ciuperci
fish fingers cu piure de cartofi
2x rulada "ochi de elefant"
monica-elizabet spune:
nu te stresa de asta...se zice ca e mai pacat sa poftesti si sa nu mananci...de maine o sa reintri in normal
si eu cateodata mai gust din mancarea astora mici fiindca ruxi incepe cu figurile si ma gandesc ca am facut ceva gresit si paote de-aia nu mananca...da-s doar fitze...
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete