Tinem postul impreuna?
Raspunsuri - Pagina 8
Ica 1975 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui valentinag Eu azi m-am spurcatAm taiat porcul si le-am facut oamenilor care l-au taiat pomana porcului cu mamaliga si muraturi langa,si am bagat si eu o bucatica in gura Am continuat sa tin,da parca nu ma mai trage inima...o sa vad maine cum ma trezesc!Ma oftic ca am tinut corect si frumos o luna si m-am inecat la mal! "La vita e bella" www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made De mancare Dulciuri Din gradina mea |
nu renunta
Ce faci te si face. Ce spui sa si infaptuiesti!
valentinag spune:
Multumesc de suport fetele!
Azi ciorba de legume si vreau sa incerc mujadara,sa vad daca imi place.
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
monica-elizabet spune:
valentina, e delicioasa nu arata senzational(ba dimpotriva) dar la gust...
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
Ica 1975 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui valentinag Multumesc de suport fetele! Azi ciorba de legume si vreau sa incerc mujadara,sa vad daca imi place. "La vita e bella" www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made De mancare Dulciuri Din gradina mea |
ce-i asta? si cum se face?
monica-elizabet spune:
O mancare arabeasca f buna facuta din linte si orez...f satioasa si mai ales gustoasa
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
Ica 1975 spune:
Monica, multumesc cum de stii asa multe retete?
monica-elizabet spune:
pai de la voi le-am invatat...de la fetele de aici de pe dc (a fost mai de multicel un subiect cu retete arabesti), de pe bucatarie...si-s adunate de vreo 2 ani de zile de cand m-a apucat nebunia pozatului mancarii
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
valentinag spune:
Monica,ce crezi ca am acum in cuptor?Foccacia!Miroase minunat!
Mujadara maine,ca nu am gasit niste condimente,da maine ma duc la Ky life si aia sigur au!
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea