Soacra soacra poama acra

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns savarina spune:

"Si da,eu nu uit de unde am plecat...apropo,parintii mei nu sunt chiar niste muritori de foame,sunt oameni super-scoliti,cu realizari destule si frumoase"

Si aceste cuvinte sunt tot ale Deliei21 de la acest subiect de la pagina 11.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Doamnelor, va rog, mai usor cu posetele in freza ... Pastrati totusi un discurs decent si abtineti-va de la atacurile la persoana.

Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata!

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Nu stiu cat este de desteapta Delia21 , dar frumoasa.... Este ea dragutica, insa nu-stie-cine-ce SF de femeie.

http://family.webshots.com/photo/2452729270072337911OaRgXx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

Delia, daca bunicutul avea o garsonieta sau cel mult un app cu 2 camere unde stateati cu chirie, ar fi fost mecanic auto... spune tu sincer, il mai iubeai asa cum pretinzi ?
Le mai dadeai tu acum peste nas fetelor , punand in evidenta cat de superioara le esti si din ce familie "buna" vii ?
Poate te straduiesti sa lasi o impresie buna peste tot dar postarile tale mi-au amintit de Columbeanca ...si crede-ma nu este un compliment..
Eu iti sugerez sa "cobori" cu picioarele pe pamant, si mai ales ai grija ce edicatie ii dai copilului...nu il incuraja atunci cand nu trebuie.

de

AVoogt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

tulaaaaaaaai ce lectii de gramatica primim.fugiti copiii,mamici si ce mai sunteti.decat asa,mai bine deloc.
exemple?
1 folosirea excesiva si nejustificata a ....uneori in loc de punct sau virgula.trebuie sa beau un pahar de apa(sa treaca greata) ca m-am intoxicat de atatea.
2"pe gratis"??????????nuuuuuuuu,gresit-gresit-gresit
3 folosirea gresita a ?!
4 "toti dintre trecatori"hi?
5 mesajul urmator denota intrebuintarea gresita a cuvantului altruist datorita necunoasterii intelesului.ceea ce urmeaza dupa acest cuvant este in antiteza cu el,nicidecum nu-l explica,asa cum se dorea." Alexia,lasand gluma la o parte,noi,eu si sotul suntem oameni civilizati si minunati,pe bune,cat se poate de altruisti....si nu voi(vom)...permite sa avem ca nora pe cineva care nu ar avea respect...si destule alte calitati.Nimic nu e pe gratis...si atunci cand dai mult...mi se pare firesc...sa astepti mult inapoi."
concluzie?reluarea lectiilor de gramatica incepand cu clasa a 6-a.
cat despre diferenta dintre realitate si aparenta,ce sa mai zic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutza1979 spune:

Delia21 ...21 din coada numelui reprezinta varsta ta sau diferenta de varsta dintre tine si sotul tau?
Ti-am vazut pozele, esti o femeie tanara, frumoasa insa mi s-a parut ca sotul tau nu-i foarte tanar ....

maru ---eu te-am mai citit si pe la alte topicuri si tot timpul am avut o parere de genul "Da, asa este! Ce bine le zice femeia asta"!
Imi place foarte mult cum gandesti si pentru asta tin sa-ti trimit peste mari si tari o ---fie ea si virtuala (se stii ca e din suflet!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

Eu zic ca ar trebui sa fiti mai tolerante ca prea s-a exagerat aici. Mai usor cu atacurile la persoana si cu laudele deoarece pe acest forum nu cred ca trebuie sa ai diploma de studii ca sa iti spui parerea.

Delia fiecare om are dreptul sa faca si sa gandeasca ce vrea. Asa cum tu vrei sa te bucuri de acest drept si copii tai isi vor dori acest lucru si vor face totul sa le respecti acest drept.
Acest lucru o sa se intample mai devreme sau mai tarziu la 20 ani, la 30, la 40 si inevitabil se va intampla iar tu vei fi ocupata (sa controlezi viata copilului tau) si vei pierde acest moment - care de fapt reprezinta implinirea suprema ca parinte. Momentul in care copilul isi ia zborul din cuib cu ajutorul aripilor pe care tu i le-ai facut cadou in anii copilariei adunand "pana cu pana "
Acum depinde de noi daca uneori ne vor lasa sa zburam alaturi de ei sau in momentul in care vor fi constienti de aripile lor isi vor dori sa zboare cat mai departe de noi.

Le recomand mamicilor care gandesc ca delia sa se intrebe de ce Fecioara Maria este considerata mama model-mama perfecta (nu vreau raspuns sau discutii pe tema asta si va multumesc anticipat daca imi respectati dorinta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana28 spune:

Eu am avut un prieten care deborda de egocentrism si pot spune ca mi-a lasat un gust atat de amar incat l-am luat drept model de barbat de care trebuie sa ma feresc cu orice pret. De ex., cand mergeam la film, daca propuneam eu un film el imi raspundea imediat ca el e cel care alege cel mai bun film si eu trebuie sa merg la filmul indicat de el. Altfel - pot merge singura. Cand ieseam in oras, daca propuneam sa mergem sa ne plimbam in vreun loc, imi raspundea imediat ca in viata nu pot obtine ceea ce vreau si trebuie sa fac ce spune el. Apoi la trei luni de la prima intalnire, m-a prezentat bunicii sale cu care locuia, si de atunci a inceput sa aiba pretentia ca eu sa fac ce spune bunica lui. I-am zis ca daca am nevoie de vreun sfat, atunci am sa il cer mamei mele pentru ca ea este cea care mi-a dat viata si s-a sacrificat pentru mine. Si drept raspuns mi-a zis ca trebuie sa urmez sfaturile bunicii sale, nu ale mamei mele, pentru ca in viata trebuie sa urmezi persoana care iti doreste binele. In plus cand i-am cunoscut mama, aceasta mi-a zis verde in fata de la inceput ca ea este cea care ne da mie si lui ordine! Si exemple de genul asta pot continua... Cert este ca din momentul in care mi-am dat seama ca nu se poate comunica si colabora cu el, si ca in relatia aceasta eu as fi fost cea care nu stia nimic, iar el cel care avea tot timpul dreptate, i-am zis adio pentru intotdeauna!

Si au trecut 5 ani de atunci, si el este tot singur locuind si umplandu-si timpul impreuna cu bunica sa. Si stiu de la un amic de-al sau ca relatia cu mine - de 3 luni jumate - a fost cea mai longeviva relatie a sa de pana acum - el are 30 de ani. Celelalte fete au fost mai istete si l-au lasat imediat! Eu am sperat ca il pot schimba! Gresit! Asta e! Acum dupa 5 ani, m-a cautat si mi-a propus sa ne reluam relatia, dar a primit un NU de toata frumusetea, de care sa-si aduca aminte!

Asa ca stilul acesta e bun doar daca vrei sa traiesti numai alaturi de parinti si bunici. Doar ei pot suporta acest mod de a fi. Dar daca baiatul doreste o sotie si copii, trebuie sa se schimbe la 360 de grade. Si in cazul in care va ramane neinsurat, intr-o zi parintii si bunicii vor muri, iar fiul lor va ramane singur la batranete (fara sotie, fara copii, fara nepoti)cand singuratatea este cel mai greu de suportat pentru oricine. Eu sper ca fostul meu amic sa realizeze aceste lucruri si sa se maturizeze la timp, nu cand va fi prea tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Roxana, cred ca ai vrut sa zici, sa se schime la 180 de grade, ca la 360...ramane neschimbat spre bucuria mamicii, bunicii, pisicii, etc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Girly spune:

Roxana..ce bine ca ai terminat relatia!!!..bravo!!mi-a placut msg tau!!..la mine e putin diferit..adica, eu nu mi-am dat seama ca viitorul(pe atunci) meu sot e atat de mamos decat in clipa in care m-am mutat aici si ne-am casatorit....cand ne-am cunoscut, el locuia/lucra f departe, in alta zona a tarii..si chiar daca eu il vizitam, vorbeau la tel o data/sapt!!)..toata nebunia a inceput o data cu venirea mea aici, sotul se mutase cu jobul in acelasi oras in care locuia si ea, si inainte sa ma mut eu definitv cu el si sa ne casatorim, el locuise cu ea 1 an (-din diverse motive, care pt mine erau puerile-de ce sa inchirieze ap dc eu urma sa ma mut doar peste 1 an, si el poate sa locuiasca la ea, sa manance acolo, etc!!..)in momentul in care am aparut eu...si ea s-a vazut "singura" ca sa zic asa..a inceput calvarul...sotul nici in momentul de fata nu tine cu mine, si chiar daca imi spune ca ma iubeste(si mi-o dovedeste de multe ori!!)si ca ma intelege..el tot cu ea tine.....hai sa va zic o intamplare, care acum ma face sa rad, dar atunci m-a enervat f tare: eram de putine saptamani aici si incercam sa fiu cu el cat pot de mult, etc..-pe langa faptul ca noi mergeam zilnic la ea, si mancam impreuna, ea il bombarda cu tel...in fine, intr-o seara eram amandoi acasa si ea il suna sa mearga sa o vopseasca pe par ..what the f*#k???!!!!....ea nu putea apela la vreo amica/vecina..etc..NUUUUUUUUU, doar la EL!!!!..ca doar locuim la 3 strazi distanta va distrati, asa-i???....asta e episode 1 din miile de episoade din telenovela siropoasa "The Witch Bitch"...or "The Bitch Witch"???!!!..cred ca e tot una..

Mergi la inceput