Soacra soacra poama acra
Raspunsuri - Pagina 18
Delia21 spune:
Carmen,...ti-am mai spus ca al tau saracu n-o avut noroc,...te mai corecteaza din cand in cand....sau el bietul...si-o dat seama ca nu are rost?trebuie sa fie baiat destept...ca doi cu putini neuroni intr-o casa...si-ar scoate ochi pentru nimic....si uite asa...matalutza nu ai mai fi putut sa vezi la calculator ce scriam eu.Ei hai sa-ti spun ,uite mai imi zmulgi o lectie de gramatica,ia notite,...ca sa poti si tu sa te dai mare cu ce-ai invatat....."mandru" e adjectiv,....si substantivele au articol hotarat.O sa-ti explic in ce situatii exceptionale primesc articolul hotarat adjectivele in limba romana....dar la lectia viitoare.Tie nu pot sa-ti predau prea mult odata...caci nu faci fata,...asa ca o luam in pasi marunti
Delia21 spune:
Carmen,stii bancul ala cu..."are mama 2 fete,una frumoasa...si una studenta la politehnica?"...ei,hai sa-ti zic morala bancului,caci stiu ca asemenea fineturi ,subtilitati...nu poti sa le sesizezi singura.....adica aia super-desteapta,..nu era frumoasa.Dar mai grav e de tine scumpa ca nu te incadrezi la nici o categorie,...nici...si nici....asta e,...din nou...NU E VINA TA!
Carmenbr spune:
Delia, eu am o parere foarte buna despre mine si daca ma apuc sa iau lectii de la tine, pe bune ca m-as desconsidera. deci nu te flata, ca nu e nevoie!
Dar uite aici DEX online ( sa iti explic ce inseamna DEX?). Oricum e o sursa mai credibila decat Delia " the trophy wife".
http://dexonline.ro/search.php?cuv=mandru
Articolul hotarat de la mandru e mandrul. Dar asa cum spuneam, nu te lasi, parlamentezi fara rost.
Auzi, tu ai auzit de Monica Columbeanu? Alta trophy wife. N-as baga mana in foc ca esti mai desteapta decat ea. Stii care e "nick-ul" ei? Scorpia de la Izvorani! Iti zice ceva asta? Si aia tot asa declara, ca noroc ca l-a gasit pe Irinel si nu a mai trebuit sa faca nimic, nici macar sa se maniereze!
Carmenbr spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delia21 Carmen,stii bancul ala cu..."are mama 2 fete,una frumoasa...si una studenta la politehnica?"...ei,hai sa-ti zic morala bancului,caci stiu ca asemenea fineturi ,subtilitati...nu poti sa le sesizezi singura.....adica aia super-desteapta,..nu era frumoasa.Dar mai grav e de tine scumpa ca nu te incadrezi la nici o categorie,...nici...si nici....asta e,...din nou...NU E VINA TA! noi aici http://community.webshots.com/user/lela3321 |
Si cum tu te autodeclari frumoasa de picam toate pe spate pe aici, logica - aia a lui Maru - e ca tu esti aia care nu e super desteapta! Doar frumoasa!
Mai fata, du-te la culcare, ca la tine se aplica tare bine chestia cu "ce-si face omul cu mana lui". Ti-am zis eu ca la 5 minute, gata gogorita!
Delia21 spune:
Carmen,eu stiu din cap scumpa...ceea ce tu desteapta...ai nevoie sa cauti...pe net.Oricum faptul ca faci efortul sa te informezi e de aplaudat,...doar ca nu se stie cat timp iti vei aminti ceea ce citesti...si uite asa,...tot la zero,inapoi ajungi.Offf,Plis ca nu ai baza,..ai citit in Dex,dar tot nu stii cand sa pui pe "l" dupa "mandru" si cand nuTi se pare corect romaneste"am un copil mandrul?".Asa-i ca nu-i corect/Deci...scrie in DEX...cand si de ce se scrie cu "L " la sfarsit?.Barfele tale despre persoane pe care nu le cunosc,....nu ma intereseaza...dar pot doar sa te informez ca am inca un GPA de 4.00,...intact,....ai auzit de GPA?Pe asta nu-l gasesti in DEX...caci nu e din limba romana....of...imi pare rau de tine,dar nu am ce sa-ti fac.Deci la mine se aplica ambele categori...si frumoasa si studenta eminenta,chiar daca nu la politehnica.Ma bucur ca macar tu ai o parere buna despre tineasta a fost cea mai plina de haz....idee...pe care ai emis-o in ultimele ore.Nu ma duc scumpa la culcare pentru simplu motiv ca pentru cursul de economie am niste intrebari la care trebuie sa raspund on-line,la fiecare capitol,...si in timp ce fac treaba asta...mai joc si tenis de masa cu tine.Doar nu credeai ca stau pe net doar din cauza ta,....ti-am zis eu ca esti naiva rau....Esti o draguta de haioasa...
Carmenbr spune:
Pai daca stiai nu mai greseai si nu sustineai ca e ok cum ai scris. Macar spuneai ca ai gresit din viteza, dar nu, cum sa admiti tu asa ceva?
Crede-ma ca dex online e o sursa mult mai credibila decat capsorul tau frumos!
Si ai dreptate, eu nu am nevoie de GPA ca eu mi-am facut studiile la timpul potrivit. Si mi-au echivalat fraierii astia de americani studiile, au zis ca nu mai am nevoie de scoala lor!
Auzi, daca tu dai teste la economie in timp ce stai pe forum, nici nu ma mir cum de ai luat tu 4.00 la GPA. E clar ca nu e nimic de capul al GPA-ul ala. Nu asa luai tu licenta in Ro.
Mai bine te-ai duce sa joci tenis de masa cu sotul tau.
Tu stii proverbul ala "prostul daca nu-i fudul parca nu e prost destul"? Sunt suficient de subtila sau trebuie sa-ti desenez?
Delia21 spune:
Scumpa,...imi cer scuze pentru tine in fata intregii natiuni americane,...nu se cade sa-i faci prosti pe toti.Dar la tine nu conteaza diferenta,....tie ti se pare ca toti suntem de nivelul tau,...adica nu prea destepti....din moment ce te-au primit la ei.Halal bun simt si halal recunostinta,...mai rau nu cred ca se poate!E prosti dmnle,e prosti...zise romancutza noastra cea....verde!E prosti americanii,Valeu,...zau ca nu-mi doresc sa fiu asociata cu tine.Si astia prostii te-au asteptat pe tine,aia desteapta sa vi si sa-i luminezi....cand tu habar nu ai propria ta limba,...cum o sa inveti engleza?Dar lasa,,,ca poate sti sa gesticulezi bine...si te vei descurca tu ....cumva.Sa vezi cand vine cel mic cu teme de la scoala si nu ai habar sa-l ajuti sa le faca,...nu o sa ti se mai para ...asa de prosti.
miriama spune:
maru,
Delia, ai grija, te avanti intr-un joc periculos.... am cunoscut o mama care si-a educat fiii asa cum o faci tu cu al tau. Unul dintre ei a fost casatorit legal de 2 ori, are un copil din una din casatorii, mama-sa a fost de partea lui de fiecare data, a avut o multime de relatii nelegale dar care o aveau pe "mama" in mijloc iar acum baiatul este absolut singur si descumpanit pentru ca la 50 de ani nu are pe nimeni langa el. Iar maica-sa continua sa spuna ca inca nu s-au nascut fetele potrivite pentru baietii ei... Iar nurorile respective, sau potentialele nurori, nu i-au spus niciodata "da-te mai incolo"... ceilalti nici nu s-au casatorit vreodata... Vei face ce vei dori cu copilul tau... dar cred ca de fapt te iubesti doar pe tine, nicidecum nu doresti fericirea lui...
Nu voi raspunde nici unei replici, dar tine minte ca nu esti pe drumul bun...
Si poate iti va da Dumnezeu si o fata care sa aiba o soacra asa cum vrei tu sa fii... sa vedem ce va fi in sufletul tau...
"Arata-te puternic cand esti slab si slab cand esti puternic"
danamiha spune:
[quote]citat din mesajul lui Delia21
Noe,...eu in privinta consortului m-am consolat,....orice as face nu am cum sa-l schimb.Bine ca nu suntem impreuna decat 5-6 zile maxim pe luna.....caci altfel m-ar imbolnavi de nervi.Are multe calitati,...dar suntem tare fericiti cand nu suntem impreuna.Relatia noastra telefonica...functioneaza minunat,sincer.De-a rasu plansu...,..dar viata merge inainte.Tocmai am un proiect de scris pentru scoli,...si am citit de fiica lui Stalin,4 divorturi,copiii,autoexilari,intoarceri in Russia,...prin multe i-a fost dat sa treaca.Asa-i viata cu de toate pentru unii.Sanatosi sa fim ...si sa avem putere sa trecem peste toate
De aici: http://forum.desprecopii.com/forum/post.asp?method=ReplyQuote&REPLY_ID=5356510&TOPIC_ID=143322&FORUM_ID=63 am copiat
Delia, probabil asa va gandi si nora ta!
savarina spune:
"Tin sa precizez...ca din pacate am crescut intr-o casa...unde intr-adevar...mama nu contenea cu criticile spuse pe volum cu multi decibeli la adresa tatalui.Si mi-am promis...sa nu copiez "modelul"..."
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=129764&whichpage=4
"Babyblue,of mai scumpa mea.Ia incearca tu sa te deprogramezi.Da ,asa am facut si eu.Ca doar de aia suntem fiinte rationale si ne putem schimba programul odata ce ne dam seama ca nu e bun.Copilaria ta am avut-o si eu.Am 3 surori si aveam 9 ani cand taica-miu i pusese franghia la gat mamei si o tara prin curte(am crescut la sat,la casa) si vrea sa o duca la un copac din spatele gradii ca sa o agate,iar eu o tineam in brate pe mezina care avea 4 ani si tipam ca din gura de sarpe cu toatele ca sa nu faca nemernicu asa ceva.si el ne fugarea prin curte ca sa nu mai tipam ca sa poata termina el treaba dar noi continuam voia ca sa-i distragem atentia .Nici dusmanilor nu le doresc sa treaca prin asa ceva.Si asta e doar un episod din sutele caci nemernicul era violent in 5 zile pe saptamana,nu din an in paste.Si....am crecut si am plecat cat departe am putut de acasa,ai mei au divortat cand eu aveam 16 ani,....si ma simteam si eu cum zici tu.....si mi-am dat seama ca nu e bine si trebuie schimbat ceva.Da si eu m-am casatorit cu unul ,roman ajuns in america si.....am mancat si o bataie pe strada de la el si.....mi-am jurat ca eu cu omul ala nici macar de bunaziua si m-am mutat sa nu mai stie nimic de mine.Si mi-am dat seama ca trebuie sa fac singura autoterapie cu mine de una singura.Incepi cu gandurile tale.Iti impui sa-ti zici de n ori pe zi ca esti superrr-ba si meriti tot ce-i mi bun pe lume.Adica iti permiti sa-ti iei cate fizte poti.Si le impui celorlalti cum sa te trateze.Si pe cei a caror prezenta nu-ti face placere si nu sunt de partea ta,i excluzi din viata ta pur si simplu.Am un tata si nu am de gand sa-l mai vad sau sa-i vorbesc niciodata.Si nu o sa mor de dor,am familia mea acum.Si inca ceva,....ajunsesem de 6 luni in NY,eram proaspat divortata,de una singura intr-o tara straina,munceam ,fara exagerare 28 zile pe luna,imi luam liber fiecare al 4-lea weekend,deci munceam ca o nebuna la restaurant,si cate 2 ture pe zi numai ca sa nu ma intorc acasa si sa fiu singura intre 4 pereti,si ....imi zice mama la telefon ca domnul tata care locuia cu parintii lui,buniciimei care aveau peste 80 ani fiecare,nu platise nici gazul nici lumina,drept pentru care li s-a taiat si una si alta.Astfel el,a luat imprumut de la banca pentru a se conecta din nou la ambele si....cand s-a vazut omul cu banii in mana a intrat in birt,i-a baut si i s-au furat ce avea ramas caci nu ar fi putut bea suma respectiva.Si normal ca si de mila bunicilor dar si a lui,....ce castigasem eu in 2 saptamani ,era inceput de decembrie,i-am trimis lui prin moneygram,l-am sunat la servici.Si a luat omul banii ,nu a achitat banca desi eu i trimisesem suficient sa plateasca tot,dar macar a platit facturile si a avut gaz si curent iarna.Si....mi-a scos povesti ca s-a dus fie-sa la produs si i-a trimis bani.Mai am rude in sat care mi-au transmis ce a putut scorni dobitocul.In fine,totu-i bine cand se termina cu bine.Pup fata si capul sus.Fiecare lucru in viata are valoarea pe carei-o dam noi.Am hotarat sa fiu fericita cu familia mea si cu puiul meu.Vreau sa cresc un pui(poate 2,3-4) fericit si cu o copilarie frumoasa si odata cu asta imi voi reconstrui si retrai propria copilarie.Punct si de la capat.Viata mea incepe in fiecare zi.Si a ta la fel."
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85256&whichpage=7
Editez ca sa spun ca acestea sunt cuvintele Deliei21 la subiectul de la care am pus link.