Ce ati face in situatia aceasta? Un sfat va rog...
Raspunsuri - Pagina 8
blackgirl0 spune:
Fomalhauti, te citesc cu mare atentie peste tot, te admir ca esti o mamica bogata!
Insa legat de acest topic... Daca unei persoane asa de oropsita de cumnat si prietenii lui cum este Roxana28, care se plange de ceva timp ca este jignita constant i se repeta aproape OBSESIV, evita-l!, evita-l!, numai vorbi cu el!, nu te mai intalni cu el!, si ea tot o daaaaa intr-una ca parca ar merge si acolo cu el ca a chemat-o, dar nah! nu vrea, ca parca si-ar petrece si Sarbatorile impreuna, desi nu vrea bla-bla-bla-bla, tu ce sa mai intelegi?
Eu sper sa i se repete pana la limita suportabilului ca daca nu om nu-ti face placere,te jigneste si te umileste (vorbele ei, nu ale mele ) nu trebuie sa te intalnesti cu el, sa socializezi cu el, ba mai mult, sa iti petreci sarbatorile cu el.
Restul sunt texte si pretexte din partea ei (nah! caprea imi place expresia asta asa de mult).
Roxana28 spune:
Ultimele mesaje sunt absolut pe langa subiect. Probabil ca mesajele mele nu descriu in detaliu situatia si de aceea situatia reala nici nu poate fi inteleasa. Eu stiu ca pe acest forum fiecare intelege un subiect si da sfaturi conform propriei lor experiente de viata; de aceea nu ma supar din cauza cuvintelor care nu au nici o legatura cu realitatea - si aici ma refer la nu stiu ce relatie amoroasa imaginata de cititori. Inainte de a scrie un mesaj, va rog sa va ganditi ca dvs. nu sunteti la fata locului si nu stiti practic nimic despre situatie. Atunci cand citim un mesaj, il intelegem doar din prisma propriei experiente de viata, propriei educatii, propriilor trairi. De aceea unii dintre noi devin total nerealisti, si chiar rautaciosi.
Cand o persoana se afla intr-o situatie neplacuta si isi deschide inima pe un forum, o face pentru ca mizeaza pe faptul ca dintre miile de cititori se va gasi macar unul care sa vina cu o idee adecvata situatiei si in acelasi timp salvatoare. Dar ultimele mesaje sunt total demne de un roman SF, sunt calomnioase si din acest motiv se indeparteaza in mod voit de scopul principal al acestui forum - acela de a ajuta oamenii sa-si depaseasca problemele reale, nu cele pe care le cream noi cu ajutorul imaginatiei.
In final, rog respectuos moderatorii sa inchida acest subiect. Va multumesc.
fecian spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Roxana28 Ultimele mesaje sunt absolut pe langa subiect. Probabil ca mesajele mele nu descriu in detaliu situatia si de aceea situatia reala nici nu poate fi inteleasa. Eu stiu ca pe acest forum fiecare intelege un subiect si da sfaturi conform propriei lor experiente de viata; de aceea nu ma supar din cauza cuvintelor care nu au nici o legatura cu realitatea - si aici ma refer la nu stiu ce relatie amoroasa imaginata de cititori. Inainte de a scrie un mesaj, va rog sa va ganditi ca dvs. nu sunteti la fata locului si nu stiti practic nimic despre situatie. Atunci cand citim un mesaj, il intelegem doar din prisma propriei experiente de viata, propriei educatii, propriilor trairi. De aceea unii dintre noi devin total nerealisti, si chiar rautaciosi. Cand o persoana se afla intr-o situatie neplacuta si isi deschide inima pe un forum, o face pentru ca mizeaza pe faptul ca dintre miile de cititori se va gasi macar unul care sa vina cu o idee adecvata situatiei si in acelasi timp salvatoare. Dar ultimele mesaje sunt total demne de un roman SF, sunt calomnioase si din acest motiv se indeparteaza in mod voit de scopul principal al acestui forum - acela de a ajuta oamenii sa-si depaseasca problemele reale, nu cele pe care le cream noi cu ajutorul imaginatiei. In final, rog respectuos moderatorii sa inchida acest subiect. Va multumesc. |
Draga mea eu cred ca ultimele mesaje chiar au fost foarte la subiect.
Faptul ca persisti in aceasi greseala imi arata ca la cei 28 de ani ai tai nu esti prea coapta...
Ti s-au dat zeci de sfaturi foarte la obiect , pe care tu ai decis foarte frumos sa le ignori , insa sa vii cu pretentia, vai ia uite ce mi-a facut nesimtitu'...plangeti-mi de mila
Intr-adevar e un forum de suport...insa, cazul tau e mai mult decat enervant cand vad lipsa ta de reactie la sfaturi concrete!
Iti place sa te complaci! Foarte bine! Distractie placuta!
Insa nu veni cu plangeri de genu'...ca irosesti timpul si nervii celorlati!
Sanatate si minte multa...ca ai nevoie!!
PS Iar daca ai fi o sora cu adevarat buna i-ai spune adevarul despre cel pe care ea il considera soarele vietii ei...asa fac fratii adevarati...se apara !!!
Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008)
Noi doi si maimutzica
Exploratoru' Bitzu'
M-am nascut de ziua mea!!!
Poveste siropoasa
www.TickerFactory.com/weight-loss/w6inu1h/" target="_blank">
Sa revenim la normal
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU !
Impreuna vom reusi!!!