Ce ati face in situatia aceasta? Un sfat va rog...
Raspunsuri - Pagina 7
Roxana28 spune:
Sunt foarte suparata. Acum doua zile, am vorbit cu parintii mei si mi-au zis ca au vorbit cu cumnatul meu care le-a spus numai lucruri urate despre mine. Si partea cea mai proasta e ca sambata e ziua lui si el m-a invitat la ziua lui si nu stiu cum sa evit sa merg acolo. Ar trebui sa reintalnesc aceleasi persoane ca data trecuta si nu imi doresc deloc acest lucru. De asemenea mi-a zis sa merg cu el si cu prietenii sai intr-o excursie de Craciun si deja i-am zis ca nu pot merge.
gabitza2005 spune:
Eu cred ca tie iti cam place situatia.
Te-ai duce da nu stii cum sa gasesti motive ca sa te duci.
Daca ai fi hotarata eu zic ca ai rezolva problema definitiv.
Cred ca tu il vrei pe el dar nu gasesti o cale sa il suflii soratii. Urat din partea ta ca ai lasat situatia sa ajunga in punctul asta -pana la urma iti este ca un frate.
Imi este mila de sora ta.
Normal ca el nu mai este ca inainte in relatia cu sora ta daca tu ti-ai varat coada.
Chiar nu inteleg persoanele care isi gasesc marea iubire printre cei apropiati, ii fac sa sufere pe acestia si apoi sunt tot ei victime.
Aici victima nu esti tu ci sora ta. O sora o sa o ai toata viata -un barbat poate o sa-l ai pentru cateva ore.
Fii sincera cu tine si cu noi si nu mai cauta intelegere deoarece nu cred ca vor fi multe persoane care sa ti-o ofere si ma indoiesc de calitatea acestora.
blackgirl0 spune:
Gabitza2005, foarte bine punctat!
Roxana28, lasa-l mama in pace! De ce trebuie sa te socializezi cu el? Este sotul surorii tale, nu al tau! Nu mergi la nicio aniversare, stai mumos pe fundul tau, chit ca te mananca pe undeva!
Si nu trebuie sa explici la nimeni nimic. Nici macar parintilor!
Daca vrei sa ai liniste si sa numai fi o biata victima, ia distanta! Dar mi se pare ca nu vrei, altfel cum sa te mai bage lumea in seama fara dramolete?
cristoiu spune:
Mda ... ma alatur si eu celor lipsiti de intelegere fata de tine. Ai 16 ani? Daca nu, de ce te comporti de parca ai fi de virste adolescentine? Stii foarte bine ce ai de facut si nu inteleg ce te tot invirti cu aceleasi intrebari. Cum sa faci sa nu te duci? Foarte simplu, esti ocupata cu altceva, ce atitea framintari?
Fomalhauti spune:
Roxana, nimic nu te obliga sa te duci la petrecere. Cu atat mai mult cu cat le-a spus parintilor tai niste minciuni. Cred ca e momentul potrivit sa-i spui: "Imi pare rau, dar dupa ce ai spus ce ai spus, eu nu mai vreau sa am de-a face cu tine." Si el poate sa zica ce vrea. Indiferent ce ii spune sorei tale dupa aceea sau parintilor tai, nimeni nu te poate obliga sa te alaturi grupului lui de prieteni. Nu-ti plac, nu-ti place el, i-o poti spune clar. Nu trebuie sa te porti delicat cu mitocanii, ii poti jigni direct. Serios, "delicateturile" nu isi au locul cu asemenea oameni.
gabitza2005 spune:
Citat: |
"Imi pare rau, dar dupa ce ai spus ce ai spus, eu nu mai vreau sa am de-a face cu tine." Fomalhauti |
Un sfat perfect pentru Roxana. Atat asteapta :
EL: da ce am zis
EA:
EL : ca sa nu-si dea seama familia ta ce mult te iubesc...
EA: ....
Si de aici dragostea lor neinteleasa si neaprobata de cei din jur...
Nu sunt prea batrana (sau cel putin asa cred) da in adolescenta am avut suficiente prietene: "Nu merg la petrecerea aia ca vine X si ma streseaza si enerveaza... stai sa nu ma vada...ca dimineata sa sfarseasca cu el in pat...e iubirea vietii mele"
Sa fim seriosi Roxana daca nu ai avea interese ascunse relatia ta cu el ar fi fost de mult terminata. Nu te duci la petrecere , nu il suni si iti inchizi si telefonul
Yvon spune:
Roxana, eu sunt tare curioasa cum de cumnatul tau poate merge de Craciun in excursie cu prietenii si nu merge acasa la sotie??
si mai am o deruta...esti in canada sau in spania??
cristoiu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Yvon si mai am o deruta...esti in canada sau in spania?? |
Da, chiar!
blackgirl0 spune:
Adevarul este ca nici eu nu am prea priceput de ce el nu este langa sotie, dar este langa cumnata. Ba chiar o urmeaza peste mari si tari: din Canada tocmai in Spania! Ceva p...e in Damenarca!
Fomalhauti spune:
Cred ca sunt veche rau pe forumul asta, am inceput sa-mi repet ideile.
Cred cu tarie ca este normal sa luam fiecare mesaj de pe acest forum ca fiind scris cu buna credinta si povestind situatia asa cum o vede/simte cel care a descris-o. Ca si voi stiu ca nu este intotdeauna asa dar INTOTDEAUNA ar putea fi asa. Sunt sigura ca toate am intalnit situatii din categoria "viata bate filmul". Exista situatii greu de crezut. Dar ele exista. Eu cred ca indiferent cat de neverosimil ni se pare un mesaj, el poate fi adevarat. Si este cu adevarat jignitor pentru autor sa incepem discutii de genul: tu de fapt ne minti, altfel stau lucrurile. Nu cred ca asta dovedeste cine stie ce perspicacitate ...
Mi s-a intamplat de-a lungul timpului sa citesc mesaje care mi s-au parut "suspecte" - am preferat sa nu raspund. Uneori le-am urmarit in continuare, la unele a aparut din partea altcuiva si ideea mea. La altele nu au aparut niciun fel de suspiciuni, din contra, mi s-a parut ca autorul/autoarea mesajului si-a atins scopul...De fapt, nu voi afla niciodata daca era ca mine sau ca ceilalti (eu continui sa cred ca era ca mine, dar nu pot fi sigura, nu am cum!).
Inainte de-a scrie ca Roxana "se da" la cumnatul ei ar trebui sa va ganditi "mie asa mi se pare, dar daca nu este asa?" Ar trebui sa va ganditi cum v-ati simti voi daca ati povesti aici pe forum ceva real si v-ati trezi acuzate de faptul ca vreti sa va incurcati cu cumnatul sau sotul prietenei...