Ce ati face in situatia aceasta? Un sfat va rog...
Raspunsuri - Pagina 6
Roxana28 spune:
Am incercat sa imi largesc cercul de cunostinte. M-am inscris intr-un club unde se predau cursuri de dans si am avut ocazia sa imi fac cunostinte. Si aseara am avut o intalnire cu un baiat foarte dragut. Dar, dar, este ceva ce m-a pus pe ganduri. Am mers la film, apoi m-a condus acasa si in drum spre casa am trecut pe langa un grup de tineri cam beti. Si el a grabit pasul, dandu-mi drumul la mana,...si eu am grabit pasul, si dupa ce am trecut de ei mi-a zis ca degeaba m-am tinut scai de el pentru ca daca sunt ataca el fuge primul, nu ma apara. Si sa fiu sincera, eu nu ii cerusem vreo explicatie si am ramas dezgustata de asemenea replica venita si din proprie initiativa...Azi nu i-am raspuns la telefon...Nu stiu daca sa mai ies cu el...
cristoiu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Roxana28 Am incercat sa imi largesc cercul de cunostinte. M-am inscris intr-un club unde se predau cursuri de dans si am avut ocazia sa imi fac cunostinte. Si aseara am avut o intalnire cu un baiat foarte dragut. Dar, dar, este ceva ce m-a pus pe ganduri. Am mers la film, apoi m-a condus acasa si in drum spre casa am trecut pe langa un grup de tineri cam beti. Si el a grabit pasul, dandu-mi drumul la mana,...si eu am grabit pasul, si dupa ce am trecut de ei mi-a zis ca degeaba m-am tinut scai de el pentru ca daca sunt ataca el fuge primul, nu ma apara. Si sa fiu sincera, eu nu ii cerusem vreo explicatie si am ramas dezgustata de asemenea replica venita si din proprie initiativa...Azi nu i-am raspuns la telefon...Nu stiu daca sa mai ies cu el... |
Hahahahaha ... Roxana, asta e primul idiot peste care dai? In cazul asta ai sa te mai izbesti de multi, casca bine ochii. Eu nu m-as mai intilni cu el, e pierdere de vreme, altul la rind. De altfel asa crezi si tu, ceea ce e bine.
Bravo pentru inscrierea in clubul de dans. Felicitari pentru initiativa de a face ceva networking. Vezi daca nu mai sunt si alte activitati pe care ti-ar placea sa le faci extra-scolar.
Si baieti ... cum spunea, urmatorul la rind si fii cu ochii in paishpe, ca sunt multi ca asta pe lume.
Ah si de curiozitate, unde naiba locuiesti, ca eu am stat in Toronto in zona cu cea mai mare criminalitate si n-au tremurat pantalonii nici pe mine si nici pe vreun barbat in jurul meu.
Girly spune:
Roxana...parca numai de tantalai ai parte ...f bine ca mergi la dans!!! prin dans nu numai ca vei invata pasi/figuri noi,te vei simti mai bine, dar vei putea cunoaste lume noua..iti vei putea face cu usurinta prieteni, si poate ca, cine stie, in viitor, chiar iubit..(fratele meu urmeaza ceva cursuri de salsa de vreun an si si-a intalnit actuala iubita acolo )...incearca sa cauti ceva meeting groups pt expats unde locuiesti tu, in Toronto..eu am gasit aici in Atena... se organizeaza f multe intalniri , pe diferite teme-cine la restaurant, clubbing, etc..sunt f multi din diferite tari ale lumii care locuiesc/lucreaza/au iubiti(e)greci/sunt casatoriti in Atena,etc....uite, aici este site-ul...FII MAI INCREZATOARE SI OPTIMISTA!!!
www.meetup.com
Roxana28 spune:
Multumesc pentru raspunsurile voastre. Nu locuiesc intr-o zona periculoasa, ci chiar foarte linistita. De aceea mi s-a parut chiar ciudata reactia baiatului. M-a sunat sa ne intalnim din nou, dar i-am zis ca sunt ocupata pentru ca urmez cursuri de karate pentru a il apara pe el la viitoarea intalnire de potentiali atacatori . Si cum s-a suparat din cauza glumei mele, nu cred ca va mai suna.
Girly, multumesc pentru sfat. Am verificat site-ul si mi se pare interesant. Eu nu am participat niciodata la asemenea meeting-uri. Mi-ai putea spune, te rog, putin despre cum se desfasoara, daca trebuie neaparat sa mergi insotita pentru ca eu acum nu as avea cu cine merge.
anna32 spune:
De meetups pot sa iti spun ca cunosc si eu situl. Eu locuiesc in Vancouver si m-am inscris si eu pe acest site si mi-am ales grupurile care ma interesau. Stiu mai multe persoane care si-au intalnit actuali parteneri prin acest site. Iti alegi categoriile de single si alegi apoi ce activitati iti plac tie si ei iti trimit lunar e-mail cu intalnirile din luna respectiva in orasele din imprejurimi. Eu m-am inscris la activitati de mame cu copii mici pentru ca nu am prietene cu copii mici si ma gandeam sa mai cunosc alte mamici ..... si in cazul meu pot sa iti spun ca au intalniri foarte interesante aproape in fiecare zi a saptamani.
Deci iti recomand situl cu incredere. Succes !
conchita spune:
Roxana, sincer? cumnata-tu e inamorat de tine si te vrea doar pentru el, de-aia nu vrea sa ai prieten. se poarta urat cu tine pentru ca daca se poarta frumos, poate ii iese prea frumos. agresivitatea e felul lui de a disimula pasiunea pentru tine. acum, tu alegi ce faci.
eu i-as spune surorii tale. stii de ce? ca asa face o sora, actioneaza spre binele surorii, nu al tau. daca tu ai inima sa stii ce face barbat'su si sa nu-i spui, asta este. daca as avea de ales intre a-i spune sora-mii cu riscul de a nu mai vorbi cu mine enspe ani, i-as spune. e in interesul ei. egoismul nu are loc intre surori, indiferent de riscurile personale (sa nu mai discute cu tine). e sange din sangele tau, trebuie sa-ti pese. nu e doar o prietena oarecare...
SabrinaLia spune:
Are drepatete Conchita ,e indragostit de tine si tu de el ,sper sa gresesc .Ce atitea telefoane /vizite?Eu chiar nu prea inteleg relatia asta a voastra .
Si nu mai inteleg ceva,atunci cind te jigneste ,tu cum reactionezi?Inghiti tot ce zile el?
Si mai am o interbare de ce locuiesti in acelasi oras cu cumnatul si nu cu sora ta?
Roxana28 spune:
Nu m-am putut gandi la asemenea lucru, nici macar nu pot concepe asa ceva. Oricum forumul este un loc unde se poate dialoga si fiecare are dreptul de a veni cu propriile idei. Dar ultima idee este ceva ce eu personal nu pot concepe. Eu m-am gandit in ultima vreme ca probabil, el stiind ca eu si sora mea avem o relatie stransa, poate vrea sa produca o ruptura. Si eu nu doresc sa il las pe el sa castige acest razboi psihologic pe care l-a initiat. El stie ca daca sora mea ar afla situatia reala, s-ar produce o ruptura. Si cred ca asta incearca sa faca - sa ma provoace sa-i spun ei totul pentru a ajunge la un divort.
Zilele acestea sora mea a fost aici si la plecare am avut o discutie cu ea si mi-a spus ca el nu mai este asa cum era cand s-a maritat si nu stie daca sa continue sau nu. LA mijloc sunt multe probleme pe care nu le pot expune aici.
Cand am deschis acest subiect am sperat sa pot gasi o explicatie pentru un asemenea tip de comportament uman, sa vad daca si unde am comis eu vreo eroare, si sa aflu de la cei plecati in afara idei despre cum mi-as putea face cunostinte si prieteni intr-un loc unde nu cunosc pe nimeni, intrucat nu am avut asemenea experienta pana acum.
bebeirina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 Eu as taia orice contact personal cu respectivul si cunostintele lui si mai ales as spune totul surorii. Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Fotografiile noastre Filmulete cu shtrumphi Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
la fel as face si eu
dry_votka spune:
"" Eu m-am gandit in ultima vreme ca probabil, el stiind ca eu si sora mea avem o relatie stransa, poate vrea sa produca o ruptura. Si eu nu doresc sa il las pe el sa castige acest razboi psihologic pe care l-a initiat. El stie ca daca sora mea ar afla situatia reala, s-ar produce o ruptura.""
...este posibil, sa stii. Si este si un super-las. Iar tu, ce vina ai?! ...si, intr-un final, ma gandesc atunci ca chiar ar fi mai bine sa il lasi sa castige acest "razboi psihologic". Sa-si rezolve, nene, problemele... sa ia taurul de coarne, ca cica e barbat
http://verze.ro
simtul umorului inca nu a murit
femei cu simtul umorului