Ce ati face in situatia aceasta? Un sfat va rog...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Subscriu la ceea ce a scris Laura! scurt si la subiect

Ingeras, mami de Maya
In curand vom fi 2 in 1...din nou..si va fi bine!
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana28 spune:

Va multumesc pentru raspunsurile si sfaturile dvs.Deja am inceput sa evit orice contact cu el si cu cercul sau de prieteni. Azi am mers la niste cursuri,si la aceste cursuri vine si respectiva cu care el flirta in prezenta mea. La sfarsitul orei am vrut sa vorbesc cu profesorul si a venit si ea, si nu am terminat de spus doua fraze ca respectiva a inceput sa vorbeasca peste mine, fara nici o legatura cu subiectul discutat de mine, si i-am spus politicos ca inca nu am terminat si ea mi-a zis ca atunci cand vorbeste ea eu trebuie sa tac!!! Ce ati face in situatia aceasta? Ea este si mai mica decat mine ca varsta.

Astept sfaturile dvs. si va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana28

Va multumesc pentru raspunsurile si sfaturile dvs.Deja am inceput sa evit orice contact cu el si cu cercul sau de prieteni. Azi am mers la niste cursuri,si la aceste cursuri vine si respectiva cu care el flirta in prezenta mea. La sfarsitul orei am vrut sa vorbesc cu profesorul si a venit si ea, si nu am terminat de spus doua fraze ca respectiva a inceput sa vorbeasca peste mine, fara nici o legatura cu subiectul discutat de mine, si i-am spus politicos ca inca nu am terminat si ea mi-a zis ca atunci cand vorbeste ea eu trebuie sa tac!!! Ce ati face in situatia aceasta? Ea este si mai mica decat mine ca varsta.

Astept sfaturile dvs. si va multumesc.

Aici trebuia sa intervina profesorul si sa-i explice ca trebuie sa-si astepte randul.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Exact! Profesorul nu a spus nimic ? Eu i-as fi cerut ajutorul daca tacea si se uita la voi.

E bine ca ai decis sa ii eviti. Trebuie sa fii consecventa. Sper ca nu locuiti in acelasi bloc ca sa fie greu sa il eviti.

Intrebare: Roxana, nu tu ai deschis un subiect acum o luna si ceva in care ziceai ca te intalnesti cu un idiot ce ti-a tras si o palma ?? poate te confund ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yvon spune:

Nu cred ca trebuie sa respecti ce a spus Alexandru Lapusneanul "Daca voi nu ma vrei , eu va vreau !" Cred ca esti suficient de matura pentru a te descurca singura. Eu as inceta orice relatie cu acest individ si cu siguranta i-as spune surorii mele ce s-a intamplat.
E foarte interesant faptul ca esti si colega cu tipa cu care flirta cumnatul tau...Sa nu te superi , dar mie mi se pare ca tu alergi dupa ei si ei n-au chef de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dry_votka spune:

Eu in primul rand, daca as fi in locul tau, as merge la cumnat si cumva intre 4 ochi as avea o discutie cu el de genu' : bai nene, ia zi-mi care-i chestia? Daca nu ma poti suferi, ok, zi-mi doar, dar nu-mi face chestiile astea ca totusi suntem familie, nu-s una oarecare de pe strada, si in urma cu ceva timp ne stergeam la fund cu aceeasi hartie igienica!!...chestii pe tema asta.
Si abia apoi, daca e cazul, as vorbi cu sora mea.
Tipu' oricum se comporta ca un golan ce se vede scapat de-acasa

http://verze.ro
Site-ul verzelor, fff.simpatic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana28 spune:

Aseara a venit la mine si mi-a zis sa merg cu ei la un concert ca are bilete deja luate. Si nu stiu ce sa fac. Sincer nu as merge. Cum sa-i spun ca nu merg fara ca el sa se supere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Du-te, Roxana! Nu cumva sa-l superi pe domnul!! Si dup-aia vii sa ne povestesti ce naspa a fost, da ?

Pupici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Ii spui frumos sa se duca cu "prietena" apropiata pe care o are, sau ii sugerezi ca cel mai potrivit ar fi sa o invite pe sora ta la concert, ca nu vezi ce obligatie ai tu sa mergi cu el. Chiar daca a luat bilete nu esti obligata sa te duci undeva unde nu vrei si nu e potrivit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Si mie mi se pare normal sa refuzi. Si, poate e un moment bun sa-i spui in fata ceea ce ne-ai spus noua: "Nu-mi place cum te porti cu mine, nu inteleg de ce te porti asa, dar eu nu am de gand sa suport asta." "Am luat deja bilete" nu e un argument. Din contra, mi se pare din nou o demonstratie de "eu sunt seful".

Daca nu vrei sa discuti pe fata cu el (desi nu inteleg de ce n-ai face-o), ii poti spune: "O, sambata?! Imi pare tare rau, ma duc cu o prietena...."

Eu am mai spus ca ar trebui sa ii spui sorei tale ce se intampla. Ai spus ca nu vrei, ca sora ta de fapt nu vrea sa stie. Bine, tu o cunosti mai bine pe sora ta. Dar si daca nu-i spui fiindca nu vrea sa stie, a merge la un spectacol cu el si cu amanta lui mi se pare prea mult!

Mergi la inceput