INSEMINARE 52
Raspunsuri - Pagina 22
bytzi spune:
bubu,din intimplare am vazut ultimul mesaj scris de tine
am intrat sa vad ce mai faci,ca tot am intrebat pe la sub nostru dar nu ai intrat
ma bucur nespus ca sinteti bine si sinteti si gemenasi![]()
o sarcina fara probleme iti doresc
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
elenaraluca spune:
Va multumesc pt raspunsuri fetelor!multa bafta in continuare la teste pozitive si bebei sanatosi!
E cineva pe aici cu ovare micropolichistice care a reusit cu inseminare?
peta spune:
rodi_bravo - in general foliculul se sparge cam la 36 de ore dupa injectie, in medie...mie deobicei mi se recomanda sa prestam in ziua cu injectia si la 24 de ore dupa...
elenaraluca - si eu sunt cu ovare micropolichistice, dar n-am reusit nimic inca...
maine ma duc sa-mi fac beta, dar am un feeling foarte prost...simt eu ca nici de data asta nu e nimic...
cipcirip spune:
Fetelor
pe mine m-a mancat undeva shi am facut un test de pipi acum pe seara, zi 10 de la IA care a iesit f negativ
. Un test caruia ii spune "minut" , mi l-a adus sotul shi cum imi statea in ochi l-am executat. Stitzi ceva de testele astea? Scrie ca se pozitiveaza de la 20mlU/ml in sus
.
Cirip
gabi_ducu spune:
eu stiu ca testele se fac dimineata cu urina de dimineata ca sa fie concentrata si nu diluata. Si in al 2 lea rand se fac in ziua 14 de la IA. In ziua 12 fa-ti testul din sange.
Te inteleg ca esti nerabdatoare ca si eu sunt. Dar mai ai un pic de rabdare.
pusi
cipcirip spune:
Gabi, no... ma mancat undeva
Pe asta scrie ca poate fi facut in orice moment al zilei shi se pozitiveaza de la o val de 20mlU/ml E vb de testul acesta: http://www.minut.ro/Teste-sarcina-1-1
Cred ca maine zi 11 o sa fac o anal BHCG.
Cirip
elenaraluca spune:
Peta la tine doar asta e problema sau are si sotul?
Tin sa va anunt ca eu sunt terminata de frica unui nou esec.cred ca mor inainte de termen ,pana pe 27 cand fac beta !

elenaraluca spune:
Voi cum erati dupa inseminare?eu sunt foarte balonata ,cred ca de la stimulare,si simt ca o greutate in dreptul ovarelor!cam cand ar trebuii sa inceapa simptomele daca raman insarcinata?sani umflati si durerosi etc...?
yarrina spune:
Balonarea este de la progesteron elenaraluca...cu toate trecem prin asta. Simptomele difera de la organism la organism...In ce zi de la inseminare esti? Iti tinem pumnii!
elenaraluca spune:
E abea ziua a3a de la inseminare si eu deja as vrea sa am simptome de sarcina
.daca ma vad gravida cred ca ma imbat ca m-am saturat