INSEMINARE 52

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

peta tin pumnii pentru maine!
cipcirip eu zic sa nu bagi in seama minut! mai ales asa de repede.
mai asteapta 2-3 zile si mergi la o beta.
elena, curaj si rabdare. mai ai 12 zile

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabrinela spune:

Buna seara!de maine intru si eu in focuri ,incep injectiile cu puregon si am niste emotii de nu mai pot,am inceput de azi sa iau cate o vit.e si acid folic(acidul f il iau de 2 luni)voi ce ziceti, este bine,sa mai iau si altceva?sunt la prima inseminare si va dati seama ca habar nu am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabrinela

Buna seara!de maine intru si eu in focuri ,incep injectiile cu puregon si am niste emotii de nu mai pot,am inceput de azi sa iau cate o vit.e si acid folic(acidul f il iau de 2 luni)voi ce ziceti, este bine,sa mai iau si altceva?sunt la prima inseminare si va dati seama ca habar nu am

maria

bafta multa la IA!

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodi_bravo spune:

multumesc, peta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenaraluca spune:

Peta multa bafta azi la beta!sa fie pozitiv
Sabrinela bafta si tie,sa raspunzi bine la tratament si sa ramai din prima!tot la prima incercare sunt si eu si te inteleg perfect dar om trece noi si peste astea.Mie mi-a dat dr acid folic si vit E inainte de inseminare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Buna dimineata fetele
Va invit la o .......
Ala imi pare nespus de rau.Dar o sa vezi ca pana la urma Dumnezeu isi va intoarce ochii si catre noi si o sa ne tinem in brate .
Ilary eu pt cistita iau RENOSTIM (extract hidroalcoolic din mai multe plante) de la plafar este produs de DACIA PLANT. Nu are contraindicatii poti sa il iei si mie imi face foarte bine,am incercat cu multe dar cu asta imi trece destul de usor.
Sa aveti o zi super..

anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indi_77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu30

indi 77
sa nu te superi ca ma bag si eu ca musca in lapte, dar vreau numai sa iti spun ca la ce mult ti-a crescut valoarea la beta (de 4 ori din cate am vazut) cred ca ai gemeni.
abia astept sa mergi la eco sa vedem daca e asa.
eu am avut valoarea dupa 48 de ore aproape tripla si am
eu cand i-am spus doctorului valorile de la beta mi-a zis ca cel mai probabil sunt gemeni fara sa imi faca eco.
tu cati foliculi ai avut?
13+

buna dimineata fetele.

Acum incep si eu sa citesc ce ati scris in we.

alla, imi pare rau, dar capul sus ca bebe va veni el pana la urma.

Bubu, am avut 3 foloculi grasunei la IA...azi am mai facut un beta si diseara ma duc la DR sa imi dea analizele ce trebe sa le fac.

Sensibila, ce analize se fac acum ?

Peta, iti tin pumnii sa fie beta > 40 !

Cipcirip, e mult prea devreme de test de urina.....emibrionul are intre 4 si 10 zile sa se implanteze si sa inceapa organismul sa produca beta...iar beta de 20 ar fi dupa ziua 11/12. Bafta multa la analiza de sange.

Va pup pe toate !

Anul asta voi fi , iar in 2010 . Doamne Ajuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Buna dimineata!
Peta te asteptam cu un rezultat pozitiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliad spune:

buna sunt noua pe aici. Daca stie cineva despre maternitatea Bega

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

INSEMINARE 53

e in burtica +23
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput