INSEMINARE 52
Raspunsuri - Pagina 21
llary spune:
Viss sper sa-ti fie gura poleita in ceea ce priveste sarcina mica..
Eu inca nu stiu ca sunt gravi...,ma ustura cand fac susu.Am facut baie fierbinte...
Mi-a curs o glera azi-noapte,oare ce e?Ati patit si voi?sunt ziua 5
rodi_bravo spune:
dragi aspirante, dupa o stimulare imi spune si mie la cate ore dupa injectia cu ovitrelle se poate face
? sau nu e voie in ziua aia?
bubu30 spune:
indi 77
sa nu te superi ca ma bag si eu ca musca in lapte, dar vreau numai sa iti spun ca la ce mult ti-a crescut valoarea la beta (de 4 ori din cate am vazut) cred ca ai gemeni.
abia astept sa mergi la eco sa vedem daca e asa.
eu am avut valoarea dupa 48 de ore aproape tripla si am 

eu cand i-am spus doctorului valorile de la beta mi-a zis ca cel mai probabil sunt gemeni fara sa imi faca eco.
tu cati foliculi ai avut?
13+
elenaraluca spune:
Bubu tu ai facut tot inseminare?ce probleme ai avut?
Fetelor voua cand va spus sa incepeti utrogestanul dupa inseminare?eu l-am inceput chiar din ziua aia dar ma tot gandesc oare o fi bine?din cate stiam utrogestanul inhiba ovulatia ,si daca foliculul nu sa spart si eu am inceput pastilele????????
gabi_ducu spune:
elenaraluca, eu am facut pregnyl pt spargerea foliculului si stai linistita ca cu aceasta injectie sigur se sparge. Si eu am luat progesteron chiar din ziua IA seara eu am luat arefam.
Eu sunt in ziua 8 de la IA daca numar si ziua cu IA si sunt la a 2 -a IA.
gabi_ducu spune:
Eu am facut IA in Timisoara. Eu am avut un nodul fibromatos de care am fost operata si in rest nimic. Analizele hormonale sunt ok, ovulatia la fel, trompele ok, progesteronul bun. Sotul meu are spermograma 25 mil si bioloaga a zis ca e normospermie. Deci nu am avea o problema majora.
Chiar ma gandeam ca daca nu reusesc luna asta in decembrie sa imi fac o laparoscopie. Si apoi sa recur la FIV daca nu se reusesc cu inseminare. Doctorita a zis ca se fac 4, 5 inseminari dupa care te indruma spre FIV.
gabi_ducu spune:
Eu am facut inseminarea pe ciclu natural. Eu am avut nodul fobromatos si stimularea creste FSH care duce la cresterea estrogenilor care duce la cresterea fibroamelor. Si daca imi va face stimulare va fi usoara. M-a pus sa imi fac estradiolul si era 295 care era f bun adica folicul matur deci nu prea isi avea rost stimularea. Doar pt dezvoltarea mai multor foliculi. Eu aveam doar unul dar bun.