INSEMINARE 52

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

csana - eu cand am ajuns la Dr Moisa aveam deja facute urmatoarele analize si a fost foarte multumita de ele. Nu mi-a mai cerut altceva.
DOZARI HORMONALE : Z3-5 FSH
LH
ESTRADIOL
PROLACTINA
TSM
T3
T4

DOZARI HORMONALE Z 21-24 PROGESTERON

ANALIZE UZUALE : HEMOLEUCOGRAMA
UREE, CREATININA
GLICEMIE, CALCEMIE
TGO, TGP, GRUP +RH
COAGULOGRAMA

INVESTIGATII SEROLOGICE: HIV, VDRL, HBS, HCV

ZOONOZE: TOXOPLSMA IgG, IgM

CITOMEGALOVIRUS IgG ; IgM

RUBELLA IgG ; IgM
LISTERIA
CULTURI DE COL PENTRU : MYCOPLASMA
UREAPLASMA
CHLAMYDIA
SECRETIE VAGAINALA
PAPA’S
HISTEROSALPINGOGRAFIE

e in burtica +23
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Eu voi face tot la Sibiu, ca si inseminarile. Cu dr Ispasoiu. Am mare incredere in el si m-am si obisnuit cu el. Cand am fost la monitorizare in Z9 la Iasi, pentru ca nu am putut pleca la Sibiu cum faceam de obicei, dr de acolo mi-a zis sa nu schimb dr...ca daca merg din dr in dr n-o sa rezolv nimic. Cand capeti incredere intr-un medic apoi sa-l pastrezi si sa mergi pe mana lui pana la capat. Si Sincer m-a mirat reactia ei...putea sa ma abureasca sa vin sa fac la ei la clinica inseminarea ca doar fac si ei.
Bine mai sunt si cazuri cand nu esti multumita de el/ea...si atunci da...mai injcerci in alta parte...dar eu nu am ce sa-i reprosez dr I.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

alla, imi pare tare rau... nici eu nu prea stiu ce mai ramane de zis, ca stiu ca nimic nu te poate consola...
llary, pentru cistita se cam iau antibiotice, nu stiu ce sa zic...eu cand mai simteam ca e ceva in neregula luam urinal, dar si pe ala scrie ca e contraindicat in sarcina...chiar nu prea stiu...
azi-noapte m-am simtit f rau, m-am trezit pe la3.30 iar cu palpitatii puls marit (incep sa cred ca e de la metfogamma)...dupa care au inceput niste arsuri gastrice groaznice si am vomat pana la urma...bietul meu sot care era si el treaz a fost asa incantat ca am vomat, ca el era sigur ca e semn de sarcina, eu am incercat sa-i zic ca nu am cum sa am greturi asa devreme, ca sigur e de la stomac ca am arsuri, dar nu l-am convins...saracau, daca il dezamagesc din nou ce trist o sa fie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

peta nu ai sa iti dezamagesti sotul pt ca indiferent de rezultat eu zic ca el iti va fi alaturi.

sotul meu mi-a zis la un moment ca mai bine dau divort de el ca el nu e in stare sa imi dea un copil eu i-am zis ca eu nu am zis DA o singura data ci spun DA in fiece zi fie ea mai buna sau mai rea, iar dac nu va fi sa avem copilul nostru atunci vom crest unul impreuna.
asa ca capul sus ca ai vomat poate si de emotiile ce s-au adunat si de la stres si de asa cum zici tu bietul stomaca care a fost suprasolicitat

Cauta cu milostivire, cu totul laudata Nascatoare de Dumnezeu, la necazul cel cumplit al trupului meu si vindeca durerea sufletului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

mersi peta!
nu cred ca am cistita,dar ma ustura si fac pip des!
pot sa iau no spa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

ilary..cistita de care zici e infectia urinara, nu?nu ca eu n-as sti, dar vreau sa stiu dc la asta te referi tu.dc te ustura la urinat ai putea incerca spalaturi, nu vaginale,spalaturi normale cu infuzie de musetel.eu am scapat de 2 ori asa, in 2 zile nu mai aveam nimic.ar treb sa mergi la medicul de fam,sa-ti dea recipient ptr proba de urina,sa-ti faca si antibiograma sa vada la ce antibiotic e sensbila bacteria.majoritatea celor urinare sunt sensibile la ciprofloxacina=ciprinol, dar la varsta asta mica a sarcinii, treb sa vb cu ginecologul,ca sigur sunt frecvente gravidele cu inf.urinara.si el stie ce se poata da si ce nu, la varsta mica a sarcinii.nu ezita sa-l suni.inainte de a scrie pe forum, suna medicul, el dc e cooperant si dragut, te poate ajuta enorm de mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

llary, cred ca e ok sa iei no-spa, n-are ce sa-ti faca rau...
anna, stiu ca imi va fi alaturi dar ma doare sufletul cand il vad asa incantat de niste semne care sigur nu au cum sa fie de sarcina..
aproape sigur de la metfogamma mi-e rau, ca si data tecuta cand mi-a fost le-am intrerupt si nu am mai avut nimic, acum incepusem sa iau din nou si uite...cu stomacul e poveste veche ...am hiperaciditate si de la medicamente ma arde f rau...el se entuziasmase asa fiindca eu nu vomit deobicei...cred ca mi s-a intamplat doar de 2 ori pana acum, nici in copilarie nu vomam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabine spune:

Alla, imi pare tare rau.Dar bine macaar ca te-ai hotarat pt fiv.Sa iei tratmentul pt hibele tale, sa faci din nou analizele sa vezi cum stai si apoi nu cred ca va mai fi nici o problema pt fiv sau vreun risc.Daca esti sanatos nu are de ce sa nu se prinda bebelul.Capul sus.
Galiciana, tu ce ai de gand in viitor?
Fetelor, si pt mine asta va fi ultima inseminare.Asa cum a spus dr sa mai incercam o data, data trecuta dc nu iasa, asa am sa fac.
Dupa ceea nu stiu de unde o voi apuca.Nu cred ca imi va face mie cinev fiv peste fibrom.Am citit despre embolizare dar se pare ca nu e indicata daca vrei bebe.Asa ca sunt forte dezorientata.La naiba cu tratamentul de stimulare.Din cauza lui m-am procopsit cu fibroaamele astea.Daca incercam direct fiv nu ajungeam la asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

sabine, ti-am trimis pm.....
multumesc, anticipat!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

peta
sabine, eu de hotarat cu FIV-ul m-as fi hotarat repede. problema e doar ca nu prea mai am de unde sa scot bani pt el ...
cand o sa gasesc o solutie o iau de la capat.
deocamdata sunt tare "amortita"

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput