INSEMINARE 52
Raspunsuri - Pagina 19
anna_ivan spune:
alla din pacate nu imi vin in minte nici un fel de incurajari pt ca stiu si eu ca nu are cine ca sa zica. atat doar. azi plangi cat poti si maine ridic-te si ia lupta de la capat. suntem alaturi de tine.
Cauta cu milostivire, cu totul laudata Nascatoare de Dumnezeu, la necazul cel cumplit al trupului meu si vindeca durerea sufletului meu
elenaraluca spune:
Alla ,stiu ca asta e o lupta destul de grea dar cand ne dorim ceva cu ardoare se indeplineste chiar daca trebuie sa trecem prin muuuulte pana la rezultatul mult dorit.asa ca mergi inainte si nu te lasa.te inteleg perfect pt ca si eu sunt cu moralul la pamant cateodata dar intotdeauna ma ridic si o iau de la capat.Tu la a cata inseminare esti?ce probleme ai?
alla76 spune:
anna
elena, a fost IA 3.
la noi e cu cantec. cam asa suna refrenul: IA3 a fost asta. sotul oligo, eu ovulez de obicei tarziu si mai trag si cate o dereglare naspa de mai bine de 45 de zile... prima sarcina a venit natural dupa ce ne-au spus toti medicii ca sansa noastra e doar la FIV. eram gravida fara sa stiu la primul consult pt FIV. acum am aflat si de trombofilie, de mutatia din semnatura. dupa ce am ramas natural am zis ca totusi IA ar merge si la noi... se pare ca nu e chiar asa 
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
galliciana spune:
nu am citit de 5 pagini incoace,
dar va anunt ziua 2 cm
asta e...........
astept inca o minune in viata mea!!!
alla76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui galliciana nu am citit de 5 pagini incoace, dar va anunt ziua 2 cm ![]() asta e........... ![]() astept inca o minune in viata mea!!! |
galliciana, imi pare tare rau ...
_
galliciana spune:
am stiut, alla, stai linistita....
simptomele ciudate le aveam de la duphaston....
week end placut!
pupici la gagici!!!

yarrina spune:
Alla, Galliciana imi pare tare rau.
Cred ca va urmez si eu acus din pacate. Nu mai am nici un simptom de nimic...sanii s-au desumflat...doar ieri am avut niste intepaturi prin burta...in rest nimic. Ca si cum as fi perioada pana la ovulatie nu dupa.
In ianuarie ma pregatesc pentru FIV chiar daca dr nu prea vrea. Nu are rost sa mai irosesc bani si nervi atata. O inseminare ma duce spre 35 mil si un FIV simplu este 70 mil. Dublu ca bani dar si dublu ca sanse. 
Ylari, Viss, Peta...voi cum sunteti?
alla76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui yarrina Alla, Galliciana imi pare tare rau. Cred ca va urmez si eu acus din pacate. Nu mai am nici un simptom de nimic...sanii s-au desumflat...doar ieri am avut niste intepaturi prin burta...in rest nimic. Ca si cum as fi perioada pana la ovulatie nu dupa.In ianuarie ma pregatesc pentru FIV chiar daca dr nu prea vrea. Nu are rost sa mai irosesc bani si nervi atata. O inseminare ma duce spre 35 mil si un FIV simplu este 70 mil. Dublu ca bani dar si dublu ca sanse. ![]() Ylari, Viss, Peta...voi cum sunteti? |
unde vrei sa faci FIV? noi cred ca ne indreptam (din nou) atentia spre unguri. numai sa reusim sa strangem bani
_
galliciana spune:
eu am banuit,numai, dar nu am apucat sa merg la dct.
si acum nu stiu ce sa fac....................
sa iau closti in continuare, sau nu?????,,
mi se pare in zadar.........