oligoastenoteratozoospermie 5

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzet spune:

Tveety, eu am gasit o sala si dau pe abonament 60 ron/luna (pana in ora 17), deci...e mai mult decat convenabil. In ceea ce priveste acupunctura iti pot spune ca e vorba doar de teama, dar durere...DELOC. Acele sunt extrem de fine, deci nu ai de ce sa te temi. Si eu am mers la prima sedinta extrem de timorata, iar acum sunt super relaxata.
Oricum, pentru moment este tot ceea ce ne putem permite. De FIV nu se pune problema, datorita lipsei finantelor. Mai vedem ce ne rezerva anul viitor.
Ce inseamna CIP?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianna2002 spune:

Auravenin, sotul meu a facut analizele genetice pt. ca a avut criptorhidie bilaterala si cazurile astea se asociaza cu modificari genetice frecvent. El a facut cariotipul si modificarile cromozomului Y.
Nu am citit de alte indicatii pentru analize genetice, deci nu stiu ce sa-ti spun. Mai stiu si ca pentri ICSI ar trebui facute.
Noi deocamdata suntem pe tratament naturist, la ultima spermograma aveam 40% forme normale, deci poate scapam de ICSI.

Mergi la inceput

Zuzet, asta e atitudinea care-mi place!Bravo pentru optimism si spirit combativ!

Mergi la inceput

Si mai vreau sa va amintesc de toate cuplurile de bunici si strabunici care au trecut prin aceleasi suferinte ca si noi, si care nu au avut la dispozitie metodele ajutatoare pe care le avem noi astazi.
Ar trebui sa fim mai optimisti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

ianna, ai dreptate cand spui sa fim mai optimisti;
insa pe partea cu bunicii care au avut aceeasi problema ... hmmm ... inainte nu era stressul de azi, iar asta e un factor negativ;
cu toate tratamentele naturiste si para-naturiste, stressul tre' eliminat; si cine poate asta in ziua de azi ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Buna fetelor , buna Tannoo
Stresul, stresul si iar stresul.... Asa e , stresul ne afecteaza pe toti in ziua de astazi ...dar cei care lucreaza in mina in conditii cum nu se pot descrie si atatea alte locuri de munca dificile, cei care beau de sting si fumeaza ca locomotivele ...cum pot avea copiii cate 7-8 ? Oare pe ei nu ii afecteaza deloc stresul?
Iar noi ne chinuim si ne staduim. ..sa mancam cat mai natural, fara grasimi, fara conservanti, sa nu fumam, sa nu bem alcool, tratamente naturiste, homeopate ...iar rezultatul e un mare fas.
Am inceput sa cred ca aici depinde si de Doamne Doamne.
Asa ca cu DD inainte.

Mutatia protrombinica G20210A - genotip heterozigot
Factor antinuclear pozitiv
OATS girl
FIV 1 +ICSI la Kinderwunschzentrum Mittelrhein Neuwied Germany, martie 2009 nereusit

Mergi la inceput

Salutare tuturor!
Tannoo, ce vesti mai ai?Corectez, mai aveti?
S-au prelevat ovulele?!Se plasia o pauzasc visele voastre ?!
De cate zile sunteti acolo ca le-am pierdut sirul?

Mergi la inceput

Scuze, trebuia sa fie "plasia o pauzasc visele voastre"!
Nu stiu cum am facut de a iesit prostia aia!

Mergi la inceput

Cred ca cineva imi joaca feste!
"Plasia o pauzasc"

Mergi la inceput

Exista vreun program care corecteaza automat cuvintele pe site?!
Ca eu scriu una si iese alta...
si nu e un cuvant iesit din comun...

Mergi la inceput