oligoastenoteratozoospermie 5
Raspunsuri - Pagina 17
tannoo25 spune:
gagici, noapte buna 
maine mergem iar la clinica pentru blood test, ecografie si discutia cu doctor 
va 
auravenin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tannoo25 [ ne-a zis ca astfel de investigatii se fac in cazul pierderilor de sarcina repetate ... cu cine faci la giulesti si la ce pret ? ... esti tare curajoasa daca incerci in Ro ![]() |
da, se fac si in astfel de cazuri (pierderea sarcinii). dar tocmai asta se vrea a se evita, pt.ca daca sotul are modificari de cromozom Y si nu stii, si faci analize pentru fiv, si apoi treci prin tratament de stimulare ovariana, punctie, fiv, ET, apoi sperante sa se prinda, emotii...si...hop ai pierdut sarcina...de ce? si atunci faci analize genetice care iti spun ca sotul are modificari de cromozom Y si ca nu prea aveti sanse sa aveti impreuna copii. eu vreau sa stiu de la inceput, nu sa trec prin toata corvoada asta, sa cheltui si ff multi bani, etc.
ca veni vb. de bani, cat ma costa la Giulesti ICSI?
1600 euro. vezi ca sunt si pe site-ul asta preturile la toate clinicile.
de ce sunt curoajoasa sa fac in Romania?
sunt la primul fiv si am zis sa-l fac aici in Bucuresti unde si traiesc. m-am interesat de procentul de reusita...asta depinde si de organismul fiecareia. am citit pe net de femei care incercasera unele in Anglia, aletele in Germania, Ungaria si care au incercat si in Romania si s-a prins. asta nu inseamna ca cei de acolo erau mai prosati si ai nostri , vezi draga doamne, destepti, nu! cred ca asa a reactionat organismul lor. si invers (in tara nu au reusit si afara da). depinde de psihicul tau...eu sunt optimista si am incredere si in medicii nostri. sunt atatea ex. de vedete din Romania care nu s-au dus sa faca fiv in strainatate...nimeni nu incearca o astfel de procedura din patriotism...
tveety spune:
Tannoo m-am intors! Ce vesti mai ai pentru noi?
Am pierdut speranta, da, au observat si parintii + fratele meu, ca m-am schimbat. Insa schimbarea se datoreaza problemelor de la serviciu si am ajuns sa am atatea ura in suflet, pentru clientii rai platnici incat m-am acrit...Imi este rusine dar asta este.
Vineri am avut cea mai grea incercare din viata mea, probleme tot legate de serviciu...am iesit cu bine, deocamdata 
Insa am ajuns si la o alta concluzie, DD ne iubeste, fara dubii si nu mai vreau sa ma indoiesc de acest lucru. Iar daca El ne iubeste stie cand va fi momentul sa ne dea si un bebe, deci in curand precis imi va asulta rugaciunea, va veni si randul meu.
Am fost plecata de vineri dimineata, de aceea nu am mai scris. Vineri pe la 11 m-a sunat al meu, ca a murit mama cumnatului meu (avea cancer faza finala). Asa ca ne-am dus la inmormnatare, iar daca tot am facut drumul pana acolo in weekend am ramas la bunicii mei.
http://lt2f.lilypie.com/jJSZp3.png
tannoo25 spune:
tveety, problemele de la serviciu nu tre' sa te afecteze atat de mult, chiar daca e vorba de firma voastra; lasa ura la o parte; invata sa iubesti pe toata lumea
; cu siguranta Doamne Doamne va asculta rugaciunile tale si te va binecuvanta cu un bebe ... cum adica ai pierdut speranta ? cazi de la o extrema la alta si asta nu e bine
...
te-ai relaxat, cat de cat, la bunici ?
hai, capul sus si optimism
; da ?
tveety spune:
Tannoo e greu sa nu te implici in ceva in ce ti-ai pus tot sufletul, sa fie visul tau si sa vezi cum poate totul sa se prabuseasca, din cauza altora, iar tu sa te uiti nepasator la tot ce se intampla.....
Suntem intr-o situatie mai neplacuta, de parca am fi intr-un tunel fara iesire, depinde de noi daca gasim o gaura si scapam sau nu.
Am incercat sa ma incarc la bunici, dar mai bine veneam inapoi. Bunicul meu are probleme cu bautura, iar cand bea isi pierde mintile, spune tot felul de prostii si am ajuns sa ma evervez la maxim cu el. Insa o ador pe bunica mea si de dragul ei am rabdat si nu am spus nimic.
Incerc sa raman optimista, ca daca DD ne va ajuta cu firma de ce sa nu ne ajute cu un bebe????
tannoo25 spune:
tveety, draga, incearca sa vezi luminitza de la capatul tunelului 
nu zic sa stai nepasatoare, dar putina detasare nu ti-ar strica 
ce daca bunicul tau e prieten cu alcoolul; tot bunicul tau ramane
; nu pune la suflet vorbele spuse la ameteala 
Zuzet spune:
Salutare fetelor, salutare Tannoo
Oooooofff Tveety e tare greu in perioada asta. Si noi suntem in aceeasi situatie cu firma...suntem pe muchie. Ba mai mult...eu am ramas de 3 luni fara job (de firma se ocupa sotul) si sanse sa gasesc, nu se intrevad. Dar noi ne-am pus in cap ca vom trage tare sa salvam, incercam sa nu ne mai lamentam, incercam sa ne traim si viata atat cat putem si....cu Dumnezeu inainte. Mai mult de atat nu avem ce face in perioada asta. Nu ne putem da viata pentru un job sau o firma. Destul ne-am consumat. FRUNTEA SUS, MERGEM INAINTE!!! Nu de alta, dar inapoi nu mai avem cum
.
Tannoo, ma bucur ca ne tii la curent cu ce vi se intampla pe acolo. Va tin pumnii si ma gandesc la voi sa reusiti.
Eu deocamdata nu prea am vesti. Ne tinem de tratamentul naturist, de fitness, ne mai dam si cu bike-urile, caut de lucru (ca de...si asta a devenit un sport
).
Eu am terminat prima serie de sedinte de acupunctura, saptamana viitoare incep urmatoarea serie. Sper sa-l "agat" si pe sot sa mearga cu mine. Asa ca prima impresie dupa aceasta serie, pot spune ca e prima oara cand simt ca am o mica fabricuta in zona ovarelor, simt ca muncesc de zor
, nu stiu cum sa va explic mai bine, trebuie sa simtiti. Medicul imi spunea ca sunt pe calea cea buna daca asa simt. La sfarsitul lui ianuarie vrem sa refacem analizele si in functie de rezultat, vom vedea incotro mergem mai departe.
Alla 76, esti acum intr-o perioada in care nu mai iti vine sa tragi, dar lasa un pic sa treaca timpul, lucrurile se vor mai limpezi si vei prinde avant pentru o noua "sesiune". Vor veni si momente fericite, sunt sigura!!!
Vulturica 
tveety spune:
Zuzet imi pare rau sa vad ca sunt si altii in aceasta situatie 
Vom incerca sa facem altceva dar tot nu vom muri de foame, dar pana treci peste hop e mai greu. Noi daca nu se intampla o minune intram in CIP si ce mai tragi, tot codas vei fi, si din vina altora care nu se tin de cuvant si de termene.

Asta este, noi am facut tot ce am putut doar o minune ne va mai salva.
Sportul nu ne-ar prinde rau doar ca m-am suparat pe cei de la sala unde am umblat si m-am lasat. Al meu a vrut dar nici 800 lei sa dea pt un abonament nu ne permitem momentan. Deci nu are voie doar daca gaseste ceva mai ieftin.
Acupunctura
eu a-si lesina de atatea acuri, mia bine FIV si am scapat. Sper ca efortul vostru sa dea roade!!!
Tannoo bunicul asta e o rautate cand bea si e greu sa ai alte sentimente fata de el decat de nervi, mai ales ca-o terorizeaza pe bunica. Dar cum spui e bunicul nostru, iar cand e treaz are inima buna, din pacate doar dimineata e treaz, el e un alcoolic.....