oligoastenoteratozoospermie 5
Raspunsuri - Pagina 19
tveety spune:
Iannaa eu stiu de dictionar care corecteaza scrisul, dar aii nu merge , nu recunoaste caracterele. Dar de corectat cuvantul este in word insa daca corectezi ramane.
Tannoo si eu va astept la raport!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://lt2f.lilypie.com/jJSZp3.png
auravenin spune:
ianna2002, si sotului meu i-a dat sa faca aceleasi analize. ne-am programat deja.
e foarte bine ca functioneaza tratamentul naturist...
sotul meu a luat 3 luni spermotrend si...nimic.
succes!
ianna2002 spune:
Auravenin, pentru ce v-ati programat, pentru FIV cu ICSI sau pentru analizele genetice?
Mult succes si voua!
auravenin spune:
suntem programati pt ICSI.
dar nu conteaza asta f. mult.
am fost la dr. COcei si mi-a recomandat sa le fac inainte de fiv (isci, nu conteaza). am scris intr-o pagina anterioara explicatia.
ar trebui sa le faca toata lumea inainte de fiv!
auravenin spune:
aaaaa, sorry, am inteles gresit intrebarea!
spuneam ca ne-am programat pentru analizele genetice.
pentru ICSI suntem abia in martie.
tannoo25 spune:
aura, am pierdut outin firul, unde te-ai programat ptr FIV ? la Cocei ?
ianna, mai e ceva pana la vestea buna ... noi suntem optimisti, insa si realisti si, nu se stie deznodamantul ... 
tveety, vulturas, zuzet 

Maya_I spune:
Buna, mi-a fost tare dor de voi, am inceput sa citesc din urma dar mai am 2 pagini, dar pana unde am citit vestile de la voi nu erau tocmai incurajatoare... Va
pe toti, sper sa gasiti puterea de a merge inainte, ca si eu incerc s-o gasesc.... Dupa ce v-ati plans voi vin si eu sa fac acelasi lucru: dupa ce ca sotul lucreaza pe bani putini si la negru si tace si inghite multe, ca n-are incotro, ca macar sa iesim din iarna, si dupa ce ca si eu am salariul mic, am mai primit si o veste menita sa ma demoralizeze cu totul: s-ar putea sa fiu data in somaj, ca se fac restructurari la firma. Dar incerc totusi sa vad partea buna: o sa am mai mult timp sa umblu pe la doctor, o sa fiu poate mai putin stresata, dar nu stiu cum as putea suporta financiar tratamente scumpe sau eventuale IA. Desi indeminizatia de somaj nu va fi cu mult prea mica in comparatie cu salariul, plus ca nu voi avea atatea cheltuieli cu pachetul si transportul. Dupa cum vedeti, incerc sa ma incurajez singura, sa n-o iau pe aratura... Numai ca sotul isi tot face probleme ca daca ar veni bebe ce i-am oferi? Il inteleg pe de o parte, dar poate se va reglementa situatia pana va veni, ca doar nu o fi dracul atat de negru, iar criza asta nu poate sa dureze la nesfarsit...
Asa ca Tveety si Zuzet, nu va inchipuiti ca sunteti singurele cu probleme, ce pot sa va spun este ca nu trebuie sa cadeti in butoi, nu aveti voie,
, n-am sa va las...
Tannoo, ce vesti mai ai? O sa citesc oricum si ultimile mesaje postate de voi.
ianna2002 spune:
Fetelor, spuneti-mi si mie daca e bine pentru sotii cu probleme de fertilitate sa bea ceai verde. Am aflat si eu recent ca ar oxida acidul folic.
tveety spune:
Maya imi pare rau pentru tine, somajul nu e o solutie stiu dar poate gasesti altundeva de lucru. Suna ciudat dar trebuie sa crezi ca vei resuii. Poate chiar un bebe n-ar da tuturor putere sa luptam mai departe.
Si noi n-am chinuit anul asta, mai bine erau baietii acasa 2-3 saptamani cu salar 100% decat sa le trimit in somaj tehnic. Cum aparea ceva de lucru veneau iar. Mai econimiseam cu cheltuieliele de transport si mancare cat erau acasa. Sper din suflet sa nu fim nevoiti sa dam nici noi afara pe nimeni. Poate va fi un control destept, care se va lega de pierdere din cauza cheltuielilor cu salarii inutile pentru ei, dar cat mai pot sa le dau salarul (chiar daca nu pot sa platesc fiscul) nu le trimit in somaj tehnic, vor venii si zile mai bune si vom scapa de datorii, asa sa ne ajute DD!
In ziua de azi e greu sa fiatat salariat cat si patron cu suflet bun 

http://lt2f.lilypie.com/jJSZp3.png