Fiv in Ungaria 74

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33

beyyy...habar nu aveam ca P-ta Galati se numeste acum P-ta Spaniei.
cand bateam io drumurile catre si dinspre ASE asa se chema.

hai, ca esti dusa
Piata Galati/Gemeni e aia pe care o stii iar Piata Spaniei e un fel de rond, mergand pe Dacia dinspre Romana spre Mosilor pe dreapta, inainte cu 100 m de Piata Galati, 'nteles?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

'nteles ,sa traiti!!!
adeca pe acolo pe unde mult timp a fost santier,nu???ca tot boscorodeam eu cand treceam cu masina...ca era aglomerat si ziceai ca ma dau in barci...asa facea masina!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

va pupa fata
ma retrag catre vastele dormitoare...am chef de un dush cald si parfumat si de un patut pufos.

somnic usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

mairis recunosc vorba :nu te mai gandi dar haideti sa va zic ceva;ieri a nascut vara-mea peste vreo 2 sapt urmeaza cealalta verisoara si apoi dupa inca 2 sapt urmam eu deci iti dai seama ce stare de rahat(scuzati expresia) am.
M-am bucurat ieri foarte tare dar nu mi-am putut impiedica gandurile sa zboare la faptul ca eu peste o luna trebuia sa nasc.Deci la mine ori o sa fie o bucurie(care ar acoperi cat de cat depresia) ,ori o dubla depresie pe la mijlocul lunii decembrie cand ar trebui sa fac B-hcgul.Ma gandesc cu groaza de pe acum desi parca presimt ca va fi bine dar...
Haideti ca deja alunec in melacolie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mairis spune:

SAMIRA33, daca esti draguta sa ne treci si pe noi: pe mine ma cheama Irina iar pe sotul meu Radu.

Iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank30 spune:

Irina ti-am trimis PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mairis spune:

Rubia, draga mea tu acum chiar ca trebuie sa presimti numai de "BINE". Esti aproape de momentul fericit!!!!
Nu vreau sa te melancolezi...

Deci nu numai eu o iau razna cand aud: "Nu te stresa", "nu te mai gandi", "va fi bine" si cate una mai imi spune: "lasa mai, ca o nu stiu care cunostinta de-a mea dupa zece ani de FIV-uri si incercari a facut pe cale naturala!" Sincer asta ma sperie de-a dreptul, nu e consolare!
Nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul acelor femei si de unde au atata putere!

Partea psihologica e de 100 de ori mai grea decat tratamentul in sine. Injectiile devin o rutina, pastilele la fel, punctia e floare la ureche, ecografiile sunt apa de ploaie... INSA gandurile pe care ti le faci, emotiile pe care le ai, starile de incertitudine, si ASTEPTAREA! Astea sunt GRELE.....

Probabil ca doar dupa ce-ti implinesti visul... realizezi ca a meritat ASTEPTAREA!

Rubia, m-am melancolizat eu rau de tot acum! Nu ma lua tu in seama, tu intri la capitolul realizari in curand (la mijlocul lui decembrie ai Bhcg?)!

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patricia spune:

Samira
te rog trece-ma si pe mine pe lista ta pe mine ma cheama Ioana Anca. Voi face Fiv-ul peste 2 saptaminii. Te rog sa nu uiti de mine , ca am o pofta enorma de bebelusi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Mairis te inteleg
Eu sunt Z2 de stimulare ,iar luni trebuie sa fim la Budapesta ,ET preconizez ca va fi undeva pe 25 nov,deci in dec va fi B-hcg.
Dupa cum am zis Punct si de la capat,asta a fost lozinca mea dintotdeauna ca deh trebuie sa iasa nu???

Ma duc la ca in noaptea trecuta abia am dormit o ora ca am fost pe drumurile patriei cu treburi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patricia spune:

Samira
daca esti draguta ai putea sa-l intrebi pe preot sau calugar cu cine vei vorbi,sa ne spuna ce rugacini sau acatiste sa citim in perioada asta(inainte de ET si dupa ET). Si scuza-ma. Merci

Bunul Dumnezeu si Maicuta Sfinta sa ne ajute sa devenim mamici.

Mergi la inceput