Fiv in Ungaria 74
Raspunsuri - Pagina 20
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui samira33 pai si unde le mancam fomeie???ne asezam ca neshte doamne pe bordura si infulecam??? mai bine mergem undeva unde-i caldurica si bine...si aduc eu galustele...pe cuvant de pioniera,facuta in seria intai,la Curtea de Arges...anu' nu-l mai stiu...ca a fost de muuuuuuuuuuuuuuult. ochei??? |
auliuuuu.....eu la doftana fostam facuta pioniera
vedem noi unde le mancam, off ca la cat m am facut.....n o sa mai iesiti cu mine
de Craciun vom fi 2 in 1 .......deja
+4
KITTA spune:
RubiaGoogyFelicianu prea stiu exact de schema ati avut dar stiu sigur ca ati luat AC. Am si eu o intrebare f. importanta. Dupa schema Dr. Kovacs, am terminat AC pe 09.11 ultima pastila si astept some bleeding. El a zis clar ca pe 13.11 sa incep stimularea, dar intrebarea mea e daca nu vine "bleeding" ce fac, ca nu mai sunt Z1? Si dupa ce semne nu am se pare ca maine nu o sa fiu Z1?La voi cum a fost? Cand ati inceput? Eu sunt debusolata si nu voiam sa il bat la cap iarasi? Eu trebuie sa iau si Clostylbegyt un fel de Clomifen de dimineata si chiar nu stiu ce sa fac.....C esimplu era inainte cu inceputul din Z2 de CM.....
alinamolnar spune:
Buna dimineata, fetelor!
Uite ca am ajuns la ziua Z si nu mai am somn. Trebuie sa fiu la clinica pe la pranz pt. ET, dar in loc sa dorm
si eu cand pot si nu treb. sa merg la servici, eu ma trezesc la 5.30.
Samira mersi ca te gandesti si la noi cu o rugaciune
. Te rog sa ne treci si pe noi : Alina si Remus.
Oricum eu de azi voi fi
.

alinamolnar spune:
Felicia multa bafta sambata, sa ai bebei lipiciosi, ca sa fim
deodata. O
pentru tine.
alinamolnar spune:
Irina imi pare tare rau 

pt. ca trebuie sa treci prin atatea. DD sa-ti dea putere sa treci peste asta si sa reusesti sa-ti indeplinesti visul.

BoboMom spune:
Va pup pe toate! Am nascut luni. Suntem bine. Bebe e frumos si sanatos. Sper sa reusesc intr-o zi sa scriu povestea nasterii.
Sanatate si succes tuturor! 

Laura
de
Nicholas James 9 Noiembrie 2009
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura Garner Va pup pe toate! Am nascut luni. Suntem bine. Bebe e frumos si sanatos. Sper sa reusesc intr-o zi sa scriu povestea nasterii. Sanatate si succes tuturor! ![]() ![]() Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009 |
felicitari draga mea si sa ti traiasca puiu
asteptam poze cu el

de Craciun vom fi 2 in 1 .......deja
+5
goldi spune:
Kitta, parerea mea este ca vei incepe stimularea doar dupa ce vine CM, dar parerea mea s-ar putea sa nu fie si a lui K, asa ca nu scapi de e-mail. Partea buna este ca raspunde repede. 
Cate zile ai luat AC ?
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
tamaryllis spune:
Am si eu o intrebare pt fetele care merg la Kovacs: a avut cineva probleme gen mTHFR C677T heterozigot si i s-a recomandat AC inainte de stimulare?
Mie mi-e raspuns Uscatescu la mail si mi-a spus ca 80% din populatie e pozitiva pt gena asta, deci...nu siu ce sa mai cred! Probabil ca o sa ma mai lamuresc cand o sa merg la ea, caci mi-a spus ca facem o "schema"....
Samira, ti-am trimis un PM cu numele noastre! Multumesc!
Felicia, bafta! Sa te iubeasca embrionasii instantaneu!
Irina, imi pare rau pt SEU. Parerea mea e ca o trompa pe care a fost o SEU remisa cu metrotrexat nu mai e functionala in totalitate si riscul sa fai alta seu e f f mare. Asa ca miai bine scoasa decat sa te stresezi toata viata ca e posibil sa recidiveze! Plus ca e posibil sa nu se elimine in totalitate cu tratamentul asta si sa mai faci si alte complicatii.
Goggy, mai ai putin. Parca marti faci testul, nu? Bafta! Sa fie
sau 
!
Ma bucur sa aud ca Ioana are gemenasi! A fost la primul FIV?
Dent, imi amintesc ca parca ai intrebat daca spermatozoizii pot fi cauza nedezvoltarii corespunzatare a embrionului: am o cunostinta care a facut fiv pt ca sotul are probleme. A obtinut 4 ovocite, dat pt ca spermatozoizii aveau coada scurta, chiar si cu ICSI, nu s-a fecundat decat un ovocit. Acum ....asta a fost explicatia primita, dar e posibil sa fie si o alta explicatie...
Kitta, tu ti-ai facut analizele alea de trombo?
Luck
Va pup! Eu trebuie sa incep analizele si mi-e teama, ca de obicei, de rezultate!Sper sa fie OK si sa incep si eu in ianuarie.
Am o intrebare: daca am intrerupt mastodynonul de 7 zile pot sa fac analizele hormonale? Adica ies rezultatele reale?
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea laturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
goldi spune:
Da - la ultima intrebare, cu mastodynonul . El poate influenta LH .
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza