Fiv in Ungaria 74

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patricia spune:

Alina
si eu merg maine la Debrecen la analize.
Irina
sincer imi pare foarte rau iti urez drum bun si Doamne ajuta-te.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patricia spune:

Cezara
eu am facut 2 Fivuri cu Botnar la primul am avut 12 ooooooooo, iar la al 2 lea am avut 11, am mare incredere in el. In ceea ce ma priveste face toto ce tine de el ca sa fiu si eu mamica, dar daca soarta nu vrea...................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaflorea spune:

Multumesc fetelor...asteptam sa-mi zica Samira cate ceva...dar de acum ma culc (ma trezesc la 4 fara un sfert) si nu stiu daca la Cj. voi mai avea acces la net...oricum imi duc laptopul cu mine, poate este wireles......
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

bau
v-am speriat???

irina...draga mea...tu ma omori cu zile fetica.
esti foarte norocoasa ca pana acum nu ti-a explodat trompa aia.
nu vreau sa te sperii mai tare decat esti deja...dar te rog nu mai lasa timpul sa treaca...poti face in orice moment hemoragie interna...si iti este pusa in pericol viata ...la modul cel mai serios vorbind.
mergi negresit la spital pentru interventie...din pacate la valoarea asta a Bhcg si la varsta inaintata a sarcinii...salpingectomia este singura varianta ramasa.
interventia se face cu anestezie generala...prin metoda laparoscopica iti face 3 gaurele cat boaba de mazare in diferite zonel ale abdomenului inferior.
eu am stat 3 nopti in spital...recuperarea la interventia laparoscopica este insa mult mai rapida si mai usoara decat in cazul interventiei clasice.
daca vei fi cusuta cu fire resorbabile si in interior si in afara...te vei prezenta doar la control cand iti va spune medicul...daca vei avea doar in inerior fire resorbabile...te vei prezenta peste o saptamana de la interventie pentru scos firele.

sincer iti spun...si nu vreau sa te superi pe mine sau sa ma interpretezi gresit...trompa ta putea fi salvata...daca se intervenea mai din timp...putea fi remisa cu Metrothrexat...si ramaneai cu ea.
sunt multe cazuri de sarcini obtinute dupa SEU remise cu injectii.poate nu mai functiona la 100% din capacitatea ei...dar totusi era ceva mai mult decat sa nu mai fie deloc.
te-au lasat pana in ultimul moment...o abordare total gresita...neprofesionista as putea spune.
sunt foarte revoltata pe medicul/medicii care te-au lasat sa ajungi pana aici.

iti doresc sa treci cu bine peste interventie...sa nu-ti fie teama...iti vei reveni usor si repede.
mergi la un spital de stat sau la clinica particulara???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandica spune:

irinaflorea la cluj este wierless cam peste tot, daca te operezi la clinica de ginecologie esti in zona universitara si s-ar putea sa prinzi semnal chiar in salon; daca nu, multe baruri din centru precum si pietele centrale au hot spot.
bafta multa maine
pupici tuturor

Mergi la inceput

beyyy...habar nu aveam ca P-ta Galati se numeste acum P-ta Spaniei.
cand bateam io drumurile catre si dinspre ASE asa se chema.

Mergi la inceput

sambata plec impreuna cu sotiorul la Targu Neamt...la un client neserios care ne face probleme...si ma voi duce la Manastirea Neamt...sa ma rog pentru noi toate la icoana facatoare de minuni.
vreau sa las pomelnice si acatiste...si daca vreti va trec si pe voi...doar sa-mi scrieti prenumele voastre si al sotiorilor...si cu mare drag le las la DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

sami cand ne om vedea si noi, o luam si pe goggy si mergem la niste galuste cu prune, numai la alea mi e gandul

de Craciun vom fi 2 in 1 .......deja +4

Mergi la inceput

pai si unde le mancam fomeie???ne asezam ca neshte doamne pe bordura si infulecam???

mai bine mergem undeva unde-i caldurica si bine...si aduc eu galustele...pe cuvant de pioniera,facuta in seria intai,la Curtea de Arges...anu' nu-l mai stiu...ca a fost de muuuuuuuuuuuuuuult.
ochei???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mairis spune:

Hello,

Va rog sa o treceti pe Ioana de la gravidute proaspete cu gemeni!!!!!! A fost ieri la Zadori si i-a vazut doi "fasole" (vorba ei) frumosi si sanatosi!!!!

Mirela2, mananca muuuult, ca ai pt cine!

Irina, imi pare tare rau, nici nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletelul tau. Multa sanatate si Doamne ajuta, va fi bine!

KiraClara, eu am ales din lista de analize indicate la inceput de capitol...undeva. Eu am incercat sa le acopar pe cat posibil. Le-am lasat deoparte pe cele genetice deocamdata. Sa vad daca Dr.K mi le cere.
Si din CELE imunologice am facut-o doar pe prima: Imunoglobina IgG. Acolo scria ca daca nu iese bine asta, se indica efectuarea de "sapaturi" suplimentare pe imunologie.
Din pachetele de sindrom antifosfolipidic si cel de trombofilie ereditara II, lipsea: APCR, himocisteina (pe care recunosc ca am scapat-o din vedere.....) si APTT-ul pe care il facusem odata cu analizele pt. anestezie. (la primul FIV).
Sincer iti spun ca nu stiu ce indica nici unul. Ma duc cu ele la doctor dupa ce am rezultatele....
Sper ca m-ai inteles. Trebuie sa vezi lista aia. Daca nu o gasesti, spune-mi, ti-o trimit, o am eu salvata.

Fetele care ati facut mai multe FIV-uri.... cate luni ati asteptat intre proceduri?... minim adika!
Sunt curioasa.... cam cat mai am..... Offfffffff

Auziti, cum e aia: "Relaxeaza-te!" ???? Nu te mai stresa cu "facutu' de copii"....???? Adika, daca vorbesc cu prietenele mele (care sunt gravide) nu pot sa nu ma gandesc la viitorii mei copii! Daca va citesc pe forum, la fel.... Daca fac analize, ma caut, cercetez.... de asemenea!
In rest, viata mea merge inainte, dar cu gandul ca imi doresc un copil! Vad gravide pe strada, vad copiii mici altfel... ma emotionez!
Nu mai pot sa revin la gandurile mele de acum 5 ani, cand nu imi doream copii si nu ma gandeam deloc la asta.
Nu am dreptate? Daca voi, care ati trecut prin mai multe, unele.... ati reusit, va rog sa ma indrumati si pe moi!
Ca asta mi se spune si ma enervez numa cand aud!!!!

Va pup si va urez o noapte linistita....

Mergi la inceput