Fiv in Ungaria 74
Raspunsuri - Pagina 17
felicia_ spune:
Hello, in sfarsit o zi cu soare in Budapesta!
Alina, o sa ma rog pentru tine maine.
Despre noi: nu am transferat inca, m-a sunat dr si a zis ca toti embrionii s-au dezvoltat frumos, majoritatea sunt clasa A, deci am hotarat sa mergem la blasto. Asadar, sambata la 10,3 e intalnirea cu puiutii!
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra
Fragutza spune:

si mi-a zis mama ca trebuie sa-i pun cercei
Natalia mea e pui de Kovacs![]()
Baby
de Natalia (03.09.09)
tannoo25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui felicia_ Hello, in sfarsit o zi cu soare in Budapesta! Alina, o sa ma rog pentru tine maine. ![]() Despre noi: nu am transferat inca, m-a sunat dr si a zis ca toti embrionii s-au dezvoltat frumos, majoritatea sunt clasa A, deci am hotarat sa mergem la blasto. Asadar, sambata la 10,3 e intalnirea cu puiutii! "De multe ori pierdem micile bucurii, asteptand marea fericire..." (Pearl S Buck) poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2 www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra |
bafta maxima !
irinaflorea spune:
HHHEEELLLOOO!!!!
Am venit din Debrecen......![]()
tineti minte povestea cu embrionul fara viata??? Ei...se pare ca totusi TRAIESTE!!!!L-am vazut azi cum ii batea inimioara(are 1 mm) Doar ca cu beta de 5170 este totusi o SE.
Asa ca mi-a zis Bodnar sa merg in tara si sa fac Laparoscopica....etc
Cand am ajuns in tara, de cum am trecut granita l-am sunat pe Dr.meu din Satu Mare si de pe drum i-am explicat rapid problema. M-a primit la el (peste rand...
)si dupa ce a mai aruncat si el o privire, mi-a facut scrisoare medicala de urgenta si maine plec la Cluj sa-mi fac laparo.
A bagat groaza in al meu.......
Samira cate zile ai stat in spital? Si ....mi-a zis Dr.satmarean ca imi scoate trompa cu totul, nu doar imi ia sarcina .Asa e ? Tot asa ai patit si tu?Sunt confuza.......Si te adoarme????????????
Sper!!!!!!
irinaflorea spune:
alinamolnar se pare ca totusi nu scap fara interventie Tie iti tin pumnii 

Cezara - eu tot la Bodnar am fost, si la 3 stimulari diferite am avut tratament diferit. Si toate prietenele mele care au facut FiV cu el au avut tratamente personalizate. Eu cred ca nu incearca din prima o stimulare foarte puternica...dar cine stie.....am o prietena care a facut procedura cu el, a avut 6(cred) ovocite si un singur embrion Si la sfarsitul lui octombrie a nascut o fetita frumoasa si sanatoasa. Si era la primul FIV cu Bodnar.
didiloo mai bine suna-l ca sa nu ai cumva vreun chist...sau poate...cine stie...esti insarcinata???????
goggy din cate stiu, durerile de cap vin de la faptul ca ti se elimina toti hormonii pe care i-ai bagat in tine la stimulare.(asa am citit de tare demult ca scria cineva pe forum)
Felicia Doamne ajuta!!!!

didiloo spune:
felicia succes pentru sambata. sa fie bine si sa te intorci acasa cu bebelusii in burtica!
retam mult succes si tie pt. maine
irina imi pare rau. doamne ajuta sa fie bine maine, sa scapi de interventie usor, fara prea mari dureri. simt in cuvintele tale multa putere...mult curaj!
in legatura cu ciclul meu, nici acum nu a aparut..am sunat la debrecen si maine merg sa fac analize si ecograf. si mie imi e frica de vreun chist...of.
va pup

+4