Fiv in Ungaria 74

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamolnar spune:

Mai fetelor!
Voi aveti o problema !.
Nu va ganditi la cele care nu pot ajunge la cofetaria aia din Bucuresti.
Oricum ma consolez cu tortul de mere.
Maine e marea zi. Va rog sa spuneti o rugaciune si pt. mine .

Mergi la inceput

Bytzi schemele mele au fost urmatoarele :
FIV1 Gonal
FIV2 Decapeptyl, Gonal, Merional - intrerupt de chist
FIV3 Clostilbegyt, Merional, si e ultimul pt ca de maine voi fi .

Mergi la inceput

Mai, mi-e un somn de-mi pica ochii in gura si ma uit printre dinti. Cu siguranta de la Utrogestan.
Ma duc sa ma intind un pic, ca si azi la servici am fost ca un zombi. Noroc ca nu au apucat medicamentele sa-si faca efectul cat am mers cu masina.
Pupici .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui KiraClara

Si eu am fost la Synevo ieri! Am lasat tot vreo 8 fiole si vreo 9 mil. Am facut analize de trombofilie... Nu am facut APCR si nici imunoglobulina. Am facut strict ce mi-a zis Kovacs sa fac (el mi le-a recomandat numai ca sa scape de insistentele mele... mi-a si zis ca o sa-mi iasa sigur toate bune). Oare trebuia sa fac si APCR? Ce indica rezultatul la APCR?

Am si niste rezultate partiale la analize. Se pare ca Kovacs nu e chiar cititor in stele ... ... si rezultatele mele nu sunt chiar asa, sigur bune ... pentru ca proteina C mi-a iesit 144 cu valori de referinta 70-130. Cine se pricepe, rog sa imi spuna si mie ce inseamna valoarea asta ! Multzam!

Din cate imi amintesc, daca iesi negativ pt. LA (lupus anticoagulant), e greu sa ai APCR (rezistenta la prot.C.reactiva). Mai corect spus, 90% din cei cu APCR au LA.

Nu te stresa cu fiecare rezultat in parte: aduna-le pe toate si apoi faci o vizita la un hematolog (Avram, Uscatescu) si vei avea o opinie avizata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

alina le am scos deja.

m-au innebunit si pe mine fetele astea cu galustele cu prune.
livrari acasa cu fac, nu au un nr de telefon????????

de Craciun vom fi 2 in 1 .......deja +4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didiloo spune:

alinamlonar doamne ajuta! sunt sigura ca va fi bine. sa fii optimista in continuare si sa ai incredere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui goggy

Miki, stiu ca mai era un cuplu, am senzatia ca era vorba de o prietena de-a Ralucai ( ca tot te-am prins p-aici ), o tipa slabuta, satena si cu parut destul de cretz, nu?

MTHFR 1298c hetero si mutatia protrombinica hetero

Da, e prietena cu mine, a fost la intalnire atunci.Si ea tot cu ungurasi la purtator!

Baby

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui goggy

Ralucutza, ungurasii sunt bine mersi (sper ) Cand termini cu alaptatu' sa zici, ca dau de baut

MTHFR 1298c hetero si mutatia protrombinica hetero

Cucoana, dai de baut un suc! Tu gravida, eu cu alaptatul..mai avem de asteptat cu

Baby

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RETAM spune:

Mai fetelor mai terminati cu galustele alea ca eu de al Satu-Mare cum reusesc sa le iau eventual sa trag o fuga cu avionul pana la Bucuresti
Si oricum eu sunt la 70 de km de szeged maine la 11.30 am intalnire cu dc si daca e ok cred ca demaram fiv 3
In legatura cu cm meu cred ca e ok ....am luat 18 zile de AC si la 3 zile de cand le-am intrerupt mi-a venit deci e ok ....nu stiu ce vroia sa zica zadori dar maine le voi lamuri pe toate
Alina mult succes si de maine sa ai la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RETAM spune:

Raluca unde ai facut mandretea aia de flacau ?............sa-ti creasca mare e un dulce mic mi-a placut in poza unde zambeste mult de tot

Mergi la inceput