Diferenta de varsta intre copii
Raspunsuri - Pagina 3
lisa79 spune:
am vazut frati,diferenta de 1 an si ceva si erau de nedespartit...as vrea si eu asa ceva. eu si fratele meu 2 ani jumate ne bateam non-stop...tare...imi era mila de mama.
intre sotul meu si sora lui sunt 4 ani diferenta,se bateau de numai...acum au inceput sa se inteleaga... .
Cred ca depinde si de personalitatea lor,dar si de noi...cred...GREU FRATE SA FI MAMA!
Votati-o pe ANA!!!
madaluta spune:
la noi diferenta e de 1 an si 4 luni.pentru ei e foarte bine pentru k de mult timp au inceput sa se joace impreuna si au activitati comune ( fetita are 1 an si 6 luni, baietelul 2 ani si 10 luni)
ma bucur si mor de dragul lor cand ii vad jucandu-se, dar pentru linistea mea ma gandeam k ar fi fost mai bine sa-l fi facut pe al doilea dupa ce primul incepea deja gradinita.Cred k mi-ar fi fost mai usor, mai ales k nu ma ajuta nimeni in afara de sot in cresterea lor. Dar avem si prieteni cu o diferenta mai mare intre copii si nu interactioneaza deloc datorita acestei diferente.
concluzia a ceea ce am vrut sa zic e k depinde pentru cine vrei sa fie mai bine: daca vrei sa le fie lor, atunci pune-te cat mai repede pe treaba!( eu,cand avea darius 7 luni eram deja insarcinata cu briana desi avusesem cezariana)
daca vrei sa-ti fie tie mai usor mai asteapta un an-doi.
alinkav spune:
Intre ai mei e diferenta de 3 ani si 9 luni, si pot spune ca e perfect. Daca ar fi fost mai mica, cu siguranta m-as fi descurcat de nevoie, ca ne adaptam oricarei situatii, dar e mai bine asa cum este. Ma uit la fetita mea si nu ma imaginez sa fi avut un copil de 2,3 ani si sa am bb sugar, si chiar le admir pe fetele care fac fata!
Mult succes!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
RODY77 spune:
Intre copii mei este o diferenta de 10 ani si sunt foarte multumita. Fetita are 11 ani si se joaca sau il culca pe baietel (10 luni)cand eu sunt foarte ocupata.
Bee spune:
Intre copiii mei este o diferenta de un 1 an si 10 luni. Daca intre primii 2 copii mi s-a parut ok diferenta, fetita fiind la cei aproape 2 ani cuminte si intelegatoare, intre baietei diferenta mi se pare mie cam mica. Sper ca pt ei sa fie bine si sa se inteleaga, dar la noi totul e in haos, iar baiatul care are 2 ani acum e centrul haosului: gelos si pe frate si pe sora, agitat, nervos. SI toate asta dupa venirea fratiorului. Nu stiam ca baietii reactioneaza asa.
http://www.dropshots.com/dochia
lisa79 spune:
wow Bee...3...visul meu
Off Topic: Ana Teodora e si numele fetei mele
Votati-o pe ANA!!!
cami_antonia spune:
si eu mi-as dori diferenta mica de varsta intre copii
de asemenea mi-as dori 3 copii
dar avand fetita acum
si stand cu ea deja de 2 ori in spital pana la 9 luni
mi-ar fi greu sa ranman acum gravi
cred ca desi ma dadeam, mare
acum as vrea sa astept
macar sa faca fata 1 an de zile
dar evident asta numa Dumnezeu stie
caci ne-am chinuit 4 ani
pana am facut-o pe Antonia
fetele
mai este nevoie de doar 2000 de euro
pentru operatia ALINEI IN GERMANIA
haideti sa salvam o viata!
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
va asteptam si la umanitare
ESTE CEVA URGENT
MARTI TREBUIE DEJA SA PLECE
AJUTATI SA POATA PLECA
SE POATE DONA ONLINE
AVEM PAYPAL
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
ancadragoman spune:
Noi suntem trei surori ,eu cea mai mare ...intre mine si mijlocia un an si patru luni ,iar intre mine si cea mica 5 ani.Este ffff bine acum desi cand era micute ne cam cafteam
Acum eu am o fetita care a facut 2 anisori si deja de un an incercam sa ii facem un fratior ,in total eu vreu trei copilasi
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
ralucis spune:
eu am diferenta intre fetele mele de 1 an, 5 luni si o saptamana (cam asa:) )e fff bine, se iubesc de numa numa, se inteleg f bine, se joaca frumoas, se mai si cearta pe papusi si haine, dar f rar, nu e ceva de speriat. un pic greu o sa iti fie tie, dar asta o perioada la inceput, pe urma se simplifica
si noi mai vrem cel putin un copil, sper ca la anul sa fiu gravi din nou