Diferenta de varsta intre copii

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

multumesc pentru raspunsuri.
diferenta intre mine si fratele meu este de 2 ani jumate,tot ce imi amintesc din copilaria noastra sunt bataile intre noi,nimic frumos. poate ca am fost si firi diferite,acum am ajuns in sfarsit sa ne intelegem.

noi am zis ca din ianuarie,dupa ce are Ana un 1 ,ii dam bataie...ma credeti ca de abia astept...cand o vad si pe Ana cat de frumoasa e si cat imi e de draga,mi-as umple casa de copii.

Votati-o pe ANA!!!

Mergi la inceput

2 de ori mesajul
Votati-o pe ANA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Intre ai mei e diferenta de 1 an si 7 luni. E greu, dar frumos. Ne descurcam, cel mare e la gradinita, iar cel mic abia il asteapta seara.
Nu mi-am planificat al 2-lea copil ci m-am rugat sa vina, pt. ca pe primul l-am asteptat mult.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnaMariaVV spune:

Intre ai mei diferenta este de 2 ani si 2 luni. Cel mare este super indragostit de surioara lui. Am avut ceva emotii referitor la modul in care va reactiona, dar vad ca ne-am facut griji in van.

Mergi la inceput

cand citesc ce frumoc scriewti ma bucur ca am luat decizia asta si nu dau asculatre la tt ce se aude in jur. va multumesc mult!

Votati-o pe ANA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesena spune:

Buna seara,
Diferenta dintre varsta copiilor mei va fi de 2 ani si 1 luna. La fel si eu sunt ingrozita de perioada de dupa maternitate, mai ales ca baiatul e nazdravan si foarte energic. Sper sa reusesc sa creez o armonie intre el si fetita din burtica.
Acum baiatul arunca cu toate jucariile prin casa, nu stiu cum sa fac sa il dezvat de acest obicei...mai citesc si mai incerc.

Mergi la inceput

jesena,cred ca e doar pe perioada prin care trece baiatul tau.

Votati-o pe ANA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

intru si eu cu un sfat care va intarii convingerile voastre. intre baietiimei e diferente de 7 ani si nu e bine deloc. nu au preocupari comune, nu fac nimic impreuna decat ca se bat de cate ori se vad. nu pot sa-i las singuri ca se iau la bataie (cel mic e si cel rau). celmare il ignora iar cel mic si-a facut un obicei din a distruge tot ce apartine fratelui sau.
am o prietena cu baietii mari dar avand aceeasi diferenta de varsta intre ei. imi spune ca acum cand au crescut sunt ok. dar cand erau mici si la ea era dezastru. Traiesc cu speranta....
daca puteti sa-i faceti repede unul dupa altul nu mai stati pe ganduri si nu va mai luati dupa vecini, parinti etc.
e cel mai bine si pt ei si pt voi.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://picasaweb.google.com/cristina.avi69/GuraHumorului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Diferenta intre copiii mei este de 7 ani fara 2 luni. Baiatul este in clasa a II-a, fetita e acasa, are 1,4 ani. Pentru noi, este diferenta ideala. Se inteleg foarte bine, baiatul, fiind mai mare, este intelegator si nu se supara cand fetita da iama prin jucariile lui. Iar ea il iubeste neconditionat. Nu se imbolnavesc in acelasi timp, nu au crize de nervi si de personalitate in acelasi timp. De fapt, nu au mai deloc...
Poate cheltuielile sunt mai mari, noi am dat tot ce aveam de la baiat, in cazul in care cei doi sunt de varste apropiate, mai pastrezi patutul, jucariile, hainutele etc.

Din experienta mea proprie, o diferenta mai mare e benefica si pentru copii, dar si pentru parinti (ai timp sa-ti revii...).

Numai bine,
Ioana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

2 ani mi se pare ideal sa fie diferenta, cu toate ca unele prietene mi-au spus ca ar fi si mai bine 4 ani, cand primul e deja mare, dar mie mi se pare prea mult, e mult mai bine pentru ei cand e diferenta mica de varsta pentru ca atunci cand vor mai creste, vor avea multe activati comune. Intre mine si sora mea sunt 6 ani si nu pot spune ca ne-am jucat impreuna

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput