Oradea (48)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
Gabi_K spune:
Moni imi amintesc si eu de perioada aceea cand pici in nas de somn mai toata ziua de multe ori aveam senzatia ca daca nu ma culc un pic, nu mai pooooot
Eu tot in lupta cu mesterii, azi mi-a promis si tamplarul, si cei de la arctic ca vor veni, i-am sunat pe amandoi, daaa, stati linistita ca ajungem... maine cica vine instalatorul, ne leaga si apa, si mai ales pune la loc masina de spalat, sper... dar parca-parca incepem sa iesim din santier si casa nu mai arata ca dupa bombardamentele din anii '40.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
cristina22 spune:
Gabi-urmeaza partea cea mai faina!!Cand chiar se vede ca te innoiesti.Spor!
Moni-noi am vrut sa mergem joi la Melania, da' am gasit la leonardo produsele lor si am luat de acolo.
E vineri!!
C+C=Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
Gabi_K spune:
azi am sunat din nou la arctic... stati linistita, va sunam si va spunem exact cand ajungem. De saptamani intregi n-am fost in stare sa ajung la coafor pt ca trebuia sa pazesc casa, ba asteptam mesteri, ba ii pazeam... deja nu-mi vine sa ma uit in oglinda
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/marius/marius.jpg)
marius spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina22 E vineri!! C+C=Andrei ![]() "Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata." |
Daaaa e vineri de data asta stiu ca e vineri - maine ma trezesc mi tarziu (teoretic).
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
Bine ca e vineri, dar si mai bine ca maine e sambata.
Am de rezolvat urgente, abia astept dimineata Musai sa recuperez o parte din cadorulie pt gradinari si sa le depozitez pe undeva, apoi merg in recunoastere pt gradinarese si seara avem bparty la o prietena de 7 anisori
Deci sa fie odata sambata
Gabik, rabdare si tutun
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu
Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
Gabi_K spune:
la noi mari progrese... apa e ok, gazul e ok, cica vine si tamplarul azi si cu asta basta, in weekend pot sa ma apuc de aranjat. Intre timp s-a stricat incarcatorul de la laptop, sper sa mi-l repare pana diseara. In schimb am incercat de 2 ori deja noul cuptor, e suuuuper
andy.p spune:
Suntem k,ne luptam inca cu mucii Alexiei si cu silabele lu'Andy
Moni eu ies de obicei dimineata,dupa masa am program cu Andy,in ultimul timp n-am prea iesit ca am avut muci..de doua zile insa iesim ca n-am mai putut,Ma bucur ca ti-ai gasit dr.Cand vii in zona suna-ma si iesim ca suntem chiar aproape.
Gabi spor la aranjat....ce-ai gatit asa bun in cuptor?
Daria o sambata cat mai frumoasa.
Marius si noi tot teoretic
Cris va pregatiti de party??
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
Mercedes spune:
Deoarece nu stiu daca voi mai putea aparea in zilele urmatoare pe dc urez de pe acum la multi ani cu multe cadouri si sanatate lui andrei al cristinei.
cristina22 spune:
Merce-ce surpriza!!!Multumesc
Spor la treburi!! Da' si mie, ca azi sunt culinareasa
C+C=Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."