Oradea (48)
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
Gabi_K spune:
Burlanul ni s-a rezolvat deocamdata, noroc cu vremea frumoasa ca s-a mai uscat un pic peretele din balcon. Sa vedem la ploaia urmatoare, in ce directie curge apa.
In rest, azi dimineata am avut placerea sa trimit urari de bine OTL-ului, tramvaiele erau blocate in tot orasul pe la 8
Am fost la Lotus pe la pranz sa mancam... sper sa am deja aragaz saptamana viitoare Maine mai vedem cum ne descurcam cu pranzul. Cica luni vine mobila, dar nu e sigur.
Simi spor la gradinarit!
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adi2003/adi2003.jpg)
adi2003 spune:
Noroc ca pe la ora 10 circulau tramvaiele, ca trebuia sa ajung in celalalt capat de oras, la o ora fixata.
Mama m-a speriat pe la 9 ca nu circula tramvaiele, ca ea a mers pana la nepotica pe jos, dupa ce a asteptat o buna bucata de vreme in statie. In fine, astea-s maruntisuri zilnice.
Poza zilei: Saint Paulia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
Salut si eu trupa
u raportam nimic, eu inca lenevesc cu drag si spor
De luni, pe baricade la servici
Duminica frumoasa tuturor !
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu
Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
cristina22 spune:
'neatza!
Vin si io cu o rugaminte.E vorba de o reteta de praji buuunaaa.O rulada cu foaie de napolitana, blat de vanilie si blat de cacao si fireste o crema.Am google-it si am gasit-o pe asta http://www.reteteculinare.ro/carte_de_bucate/dulciuri/rulada_cu_foi_de_napolitana-4021/.
Am si facut-o, dar cred ca sunt gresite cantitatile, ca a iesit lichida crema...noah, ma rog, nu e cea pe care o caut io.
Some body help me...!
Haideti ca si asa e vreme de cacao, macar sa facem o praji
C+C=Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
szivarvany spune:
Trecetila rapoartele de luni dimineata
Am inceput si eu munca ... tare greu ...
-------
Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
NU RAMANE INDIFERENT !
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/marius/marius.jpg)
marius spune:
Azi e luni?
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
Gabi_K spune:
nuuuu, e marti...
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
szivarvany spune:
cel mai tare raspuns
-------
Sela
-------
NU RAMANE INDIFERENT !
Gabi_K spune:
noah ma straduiesc si io sa mai scot cate o perla
moni_or spune:
Salut!
Mai traim si noi, suntem bine, eu mor de somn, dar asta e starea mea obisnuita mai nou. Am fost azi cu Luca la fundatia aia de care zicea Merce, unde se fac sustinatori plantari, dar a spus nenea ca e mult prea devreme, abia de la 3-4 ani se fac. In schimb d-rita de familie a zis sa-i luam pantofiori cu talonete, m-am tot chiorat in oras dar n-am gasit si cu blanita si cu talonete (vreau cu blanita ca sa-i poarte iarna). Mai dam o raita in weekend prin Lotus si eventual ma gandeam sa mergem si la Melania. Aveti idee, Melania face pantofiori cu talonete? Ca eu am vazut in oras cateva modele Melania insa niciunul nu avea si n-as vrea sa mergem degeaba pana in Alesd, mai ales ca Luca e un mare circar in masina, n-are rabdare.
Am fost si la eco de 12 sapt., la noua d-rita, care mi-a lasat o impresie foarte buna. Ea zice ca banuieste ca e tot baiat bebe, insa ma mai lasa sa sper la fetita pana la urmatoarea intalnire, ca totusi 12 sapt. e cam devreme ca sa spuna cu exactitate sexul. Pe Luca l-am intrebat daca e fetita sau baietel bebe si el e de parere ca e baietel Eu totusi mai sper inca o luna la fetita, dar daca nu, asta e, sanatos sa fie, ca nume avem deja, cel putin primul, la al 2-lea mai negociem.
LAURA, ce mai faceti voi? Voi cand iesiti pe afara? Inainte de masa sau dupa-amiaza? Poate ne sincronizam o data cand vin la maica-mea, daca tot stai asa aproape.
Pupam toti oradenii!
Monica, mami de Luca Andrei si
12+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)