Abdomen extra-plat (8)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

am si eu o intrebare grea pentru voi..

mergeti la vot??

eu NU, pentru ca nu am pe cine vota..desi, as putea-o vota pe soacra lui Geoana, ca a crescut 7 copii:))..deci NU

"Where I am today is where my mind put me, and where I am tomorrow is where my mind puts me.If your mind can take it, I know your body can take it."- Billy Blanks

Me, me, me
http://picasaweb.google.com/jasmine24/TaeBoGirlAdicaEu#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Eu merg pen' ca daca nu mergem nu castigam nimic.
Nu stiu pe cine votez...Anonescu , oprescu sau rockerul de la ecologie

Hohoooo . ce-i cu pozele alea , Allure? De unde pot lua programul ala ?

***Fur is for petting**
http://www.xfactor.ro/#tp (produse eco)
http://www.adoptiicaini.ro/adoptii-virtuale/
http://www.adoptiipisici.ro/adoptii-virtuale/

http://freecycletm.ecosapiens.ro/

http://accesoriisihaine.blogspot.com/

http://www.4animals.ro/ajuta.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Tocmai am terminat pylometricsul. M-a terminat . Cred ca e cel mai intens antrenament pe care l-am facut vreodata. Dar ma enerveaza ca nu e in calendarul de lean. Sa vad cum il strecor.

Lumi, eu vorbeam doar din experienta mea. Chiar daca mananci montignac dar mananci portii foarte mari nu prea vezi rezultate. Pe mine tabelele cu calorii m-au ajutat sa imi dau seama de ce nu mai slabeam la un moment dat: mancam zilnic ciocolata neagra care are f.f. multe calorii, sunt permise gustarile de alune, fistic, migdale dar si astea au o gramada de calorii, la fel cascavalul, uleiul, branzeturile, etc. Acum nu mai calculez pt ca stiu groso modo cat sa mananc ca sa nu fie prea multe calorii. Si la urma urmei, Montignac e francez si portiile lor sunt mici, mici. Si cu asta gata cu teoriile despre diete

La alegeri nu stiu daca mergem ca nu avem pe cine vota. Daca avem pana maine o revelatie, mergem.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Clubul creste pe zi ce trece
Aveam in cap la un moment dat sa deschid un topic dedicat programului P90 X dar nu am timp sa scriu aceleasi chestii si colo si colo si nici pe voi nu vreau sa va parasesc. Propun la modul serios sa ajustam denumirea topicului nostru la "Abdomen extra-plat/ P90X/ SI6 & co" sau ceva de genul asta. In acest fel sint convinsa ca mai multe persoane noi ne vor citi (intrigate de denumire, poate) si, cine stie, vom cistiga mai multi fani, spre binele si sanatatea lor.
Asta, daca vrea sefa, Caro

Pina si Xio s-a aratat interesata Wow!
Pai, programul asta il fac eu de vreo 3 luni si mai bine incoace (fara sa ma strofoc cu dieta insa, de aia nu am rezultatele super vizibile si nu sint asa "ripped ca aia).
Dupa cum te stiu eu, hardcore, Xio, o sa-ti placa acest program la nebunie! Este una bucata negru cizelat in programul Ab Ripper... numai la tine ma gindesc cind il vad.
Nu-ti trebuie mare lucru (yoga, mat, greutati, benzi elastice sau pull up bar si pantofi de sport) plus o tona de ambitie!!! Daca si Deus e incintata!!! Iti dai seama ca exercitiile sint bune!
Da, sint variate, niciodata nu ma plictisesc and before you know it, it's over! N-ai timp nici sa respiri!
Programul se cheama P90X si poate fi downloadat pe net pe undeva. Sint 12 programe a cite o ora fiecare, cam asa ceva. Citeste citeva pagini mai in urma ca sint informatii mai pe larg pentru fetele care abia au inceput cu el. Si e perfect si pt boyfriendul tau! Faceti impreuna.

Ieri am facut "Chest and back" si recunosc ca nu am facut decit poate 50% din flotarile alea nebunesti (ca numar de repetitii) pentru ca e crazyyyy! Cind am facut "Pike Press" era sa pic in cap greu al naibii dar asta e frumusetea!

Luminita, de gustibus. Imi place si Billy dar tot de Tony imi place mai mult. E mai finut si mai definit fara sa fie "bulky". Billy are si grasime nitica pe el, nu se vad muschii definiti asa ca la Tony Si, corectie: are 51, nu 50 la momentul de fatza

Deus, cele mai bune pentru picioare sint "Back and Legs" of course, Plyometrics, Kenpo, Yoga si chiar cardio. Fa-l pe primul intr-o zi si spune-ne ce simti. He he hee!

Puisor, abdomenul ala definit e de 1000 ori mai bun decit burtoaca ce o avea persoana inainte. Si sint convinsa ca nu arata chiar asa daca nu se incordeaza sau daca maninca o felie de piine pe zi la masa
Cu flexibilitatea trebuie sa ai rabdare maxima! Pina vezi rezultatele dureaza mai mult decit la muschi. Muschii incepi sa-i vezi in 2-3 luni daca te tii de treaba. Yoga trebuie sa practci mereu pentru luni si luni ca sa simti diferenta.
Un sfat insa: nu fortati foarte tare "situatia" ca sa nu rupeti vreun tendon, ceva. Regula este ca trebuie sa simti discomfort ca la orice stretch dar nu durere extrema. Si atentie la indrumari pt pozitionare corecta!

Cred ca am sa fac yoga astazi ca nu ma simt in puteri pt ridicat greutati. Simt nevoia sa ma "dezruginesc"

Iar am scris enorm

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">my target :)

www.flickr.com/photos/42726167@N06/sets/72157622754103816/" target="_blank">halfway there

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Citat:
citat din mesajul lui Allure

Deus, cele mai bune pentru picioare sint "Back and Legs" of course, Plyometrics, Kenpo, Yoga si chiar cardio. Fa-l pe primul intr-o zi si spune-ne ce simti. He he hee!

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">my target :)

www.flickr.com/photos/42726167@N06/sets/72157622754103816/" target="_blank">halfway there

Sadicoo...hehehe !!!

Margelute

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui puisorul

Tocmai am terminat pylometricsul. M-a terminat . Cred ca e cel mai intens antrenament pe care l-am facut vreodata. Dar ma enerveaza ca nu e in calendarul de lean. Sa vad cum il strecor.

se zice PLYOmetrics si este foarte bun, dupa parerea mea, pentru picioare si scadere in greutate generala. Mi se pare mai intens decit Cardio.

sper ca maninci dupa ce termini sesiunea si ai grija sa dai corpului proteine ca sa se repare muschiul si sa creasca mare si frumos.

bravo!

Mergi la inceput

Eu azi la fel ca Ani, administrative...ca numai in we am timp de ele. Mai am de intins o masina de rufe si de tocat vinete dupa care trec la sport. Nu stiu inca ce fac. As face din nou Plyo , ca nu imi place sa las treburile neterminate. Si daca nu imi pun ambitia o sa raman la fiecare antrenament cu 30 min.

Margelute

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Gata, sunt fresh.Adica am terminat Plyo si baia de dupa. Mi-e o foameee acuma !!!
Mai pt mine e prea mult, antrenamentele de 1 ora si nu as fi in stare sa le fac zilnic claaar.Nici nu cred ca am o alimentatie care sa ma sustina pt antrenamente zilnice de 1 ora. Pai dupa antrenament imi tremurau picioarele ca la examenul de permis. E grele!
Allure tu ce mananci ca sa iti dea energie pt sport zilnic?
Maine chiar daca fac ceva sport , fac tae bo . Probabil iarasi ma loveste febra si cu Billy ma vindec.
Hai mai scrieti si voi ceva !!!

Margelute

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ele

Gata, sunt fresh.Adica am terminat Plyo si baia de dupa. Mi-e o foameee acuma !!!
Mai pt mine e prea mult, antrenamentele de 1 ora si nu as fi in stare sa le fac zilnic claaar.Nici nu cred ca am o alimentatie care sa ma sustina pt antrenamente zilnice de 1 ora. Pai dupa antrenament imi tremurau picioarele ca la examenul de permis. E grele!
Allure tu ce mananci ca sa iti dea energie pt sport zilnic?
Maine chiar daca fac ceva sport , fac tae bo . Probabil iarasi ma loveste febra si cu Billy ma vindec.
Hai mai scrieti si voi ceva !!!

Margelute

Elena & Denisa
NOI

cind simti ca nu mai poti te sfatuiesc sa faci variantele modificate; eu asa fac...sa nu crezi ca sint Superwoman

daca iti tremura picioarele, e perfect! inseamna ca lucreaza! dar nu te simti minunat? eu parca am cucerit Everestul de fiecare data cind termin

fa si tu de 4 ori min pe sapt cu Tony si in rest cu Billy sau altceva.

de mincat, maninc de toate, sanatos, mi-e lene sa urmaresc o dieta anume, am taiat doar prajiturile din meniul meu vechi. eu fac sport dimineata pe stomacul gol si dupa ce termin maninc fie niste quinoa fiert cu putina miere (sursa excelenta de proteine!) fie imi fac un shake rapid din: lapte de migdale, blueberry, 1/2 banana, capsuni, toate congelate, pun 2 scoops de "smoothie infusion" (http://www.cosmosveganshoppe.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Store_Code=CVS&Product_Code=VESISP), niste seminte de in rasnite...si un pic iaurt daca am. Delish!

tocmai asta e frumusetea programului, ca iti permite sa maninci binisor, nu sa ciuguli ca o vrabiuta, ca se ard caloriile fara probleme; doar sa ai grija sa fie calorii sanatoase, nu KFC

eu am un nou program favorit: YOGA X! M-am uitat doar prin el sa vad exact ce fac si cum fac exact si il declar cel mai complex si challenging dintre toate. Cine poate sa-l faca de la cap la coada fara sa scinceasca si sa renunte la jumate, e tare!!!

poate ar trebui sa mentionez si beneficiile reale de sanatate pe care aceste pozitii le aduc; de exemplu pozitia "shoulder stand" sau "luminarea" imbunatateste activitatea tiroidei (in timp, nu la prima incercare ) prin fluxul de singe sporit pe care il aduce la git pozitia inversata. tiroida sanatoasa => metabolism sanatos.
eh? va tenteaza?
ca sa nu mai spun de sanatatea coloanei vertebrale si implicit a sistemului nervos care are legatura cu TOATE!

v-am facut capul calendar...am o logoree infernala zilele astea, numai Tony e de vina
eu o sa lucrez serios diseara, acum ma duc la spa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

ciao..

eu am executat plyometrics cum aveam in program, numai ca singura..al meu nu s-a bagat..ma asteptam

mi-a placut..am transpirat ca naiba, as mai fi rezistat, de altfel nici nu mi-am dat seama ca s-a terminat programul, ma asteptam sa ma puna sa mai fac niste sarituri de baschet sau mai stiu eu:)))
ce sa zic..am fost si foarte fresh..am mancat light la pranz, dupa aia m=am plimbat prin magazine si am venit cu chef de topaiala

sunt curioasa daca o sa fac febra iar..
si am si mancat dupa, dar nu atat de sanatos..deh,sunt un om imperfect

acum ma bag la un film sa ma relaxez

somn usor

"Where I am today is where my mind put me, and where I am tomorrow is where my mind puts me.If your mind can take it, I know your body can take it."- Billy Blanks

Me, me, me
http://picasaweb.google.com/jasmine24/TaeBoGirlAdicaEu#

Mergi la inceput