Abdomen extra-plat (8)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Eu inca va urmaresc din umbra, ma gandesc insa foarte serios sa incep si eu programul. Dupa axercitiile pentru abs am avut o febra musculara foarte ciudata la coaste.
Astept cu interes sa fac prima data plyometrics, sa vad cum ma simt.

Pana acum am avut de rezolvat ceva important, acum macar din punctul asta de vedere m-am linistit pentru o perioada. Asa ca acum pot lasa hotararea sa se contureze in mintea mea (asa fac eu cu chestiile mai grele, gen fumat). Mi-ar placea foarte mult sa fac astea 90 de zile, am citit ca scap de celulita, vorba Conchitei pai cu asta trebuia sa incepeti mey!

Carolinah sorry de confuzie!

Mult succes Deus, Luminita, Marina, Ele, Allure, Puisor! W-e placut, eu sunt la mama unde ma chinui sa nu ma indop (un fel de reflex pavlovian, cum intru pe usa ma duc in frigider)

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

salutare fetele

azi nu aveam sport in program, dar m-au enervat niste dobitoci la munca si am venit pusa pe sport acasa..m-am imbracat de scandal si am bagat 30 de min de abs and glutes cu Billy..acum sunt calma, transpirata moarta, dar calma

sa va zic ca am citit cam jum din cartea lui nea' Montignac..hmmm, in mare parte sunt total de acord cu nenea..mai ales la faza cu caloriile si dietele astea minune...prostii
-imi place de nenea ca te lasa sa mananci cam orice, dar cu moderatie
-nu imi place de nenea ca interzice zaharul si recomanda zaharina..sunt de acord cu el ca zaharul e nenorocire, dar zaharina nu e mult mai periculoasa decat zaharul, mai ales la un om sanatos???
-nu imi place de nenea ca interzice berea...si cum eu de la bere nu ma ingras, n-are decat sa o interzica la altii
-nu imi place de nenea ca interzice cafeaua tare si recomanda cafeaua decofeinizata...care naiba mai e rostul atunci??..la fel, sa o interzica la altii..poate cand o sa ajung si eu ca el la 65 de ani o sa beau decofeinizata, pana atunci..
in fine, una peste alta imi place de nenea..maine ramane in program reteta de dovlecei a la grec

Puisorul-daca ai retete ma intereseaza..eu sunt innebunita dupa dovlecei,vinete,conopida numai ca nu prea stiu sa le gatesc.. am numai 2-3 retete cu dovlecei si vinete
nu ma invidia ca pot sa mananc orice..metabolismul meu functioneaza asa numai cu sport..daca fac pauza de sport si mananc la fel de mult incep sa se puna sunculitele usor,usor si cu precizie

Allure mami, pai eu cu yoga ma rup, ma dezmembrez..mi-e ca pierd o ora si ceva aiurea si nu imi iese nimic si ma enervez..pune-ma sa fac greutati, sa sar in sus, sa fac flotari,sa fac 100 de abdomene, dar nu ma pune sa ma rup cu yoga..o sa incerc totusi..dar tre' sa am starea de spirit necesara

si daca tot vorbeai de plyometrics, ce sa-mi vada ochisorii mei caprui..maine in planner-ul meu e tocmai acest antrenament..dupa cum spui tu p'aci, duminica o iau de la capat cu febra

Deus-merci de reteta..mie cu siguranta o sa imi placa, dar olteanului,hmm...sincer eu nu stiu ce sa ma fac cu el..i-am zis ca maine fac dovlecei si duminica musaca de vinete si cat p'aci sa faca infarct, ca el ce mananca, el moare de foame?? nu mai bine fac eu musacaua cu cartofi??..poftim la el..chiar nu am cu cine..asa ca, ma las batuta si o sa ii gatesc separat
maine oricum il bag la sport:))) plyometrics..ii dau maxim 10 minute pana se da batut
o sa ma apuc sa citesc si cartea lui Bilic

Si acum sa ma laud..azi am mancat frumos si cam putin penru ritmul meu..dimineata am mancat cateva boabe de struguri, la pranz 3 covrigi de la brutarie si dupa=amiaza un iaurt light mare si o cutiuta de branza cu smantana fagaras
adevarul e ca mi-e cam foarte foame:-)),dar la ora asta no way sa mananc ceva..o sa beau un pahar de vin in schimb

wow..cat am scris..o fi de la foamea asta:))
v-am pupat..somn usor

conchita pe unde o fi?? hiking??

"Where I am today is where my mind put me, and where I am tomorrow is where my mind puts me.If your mind can take it, I know your body can take it."- Billy Blanks

Me, me, me
http://picasaweb.google.com/jasmine24/TaeBoGirlAdicaEu#

Mergi la inceput

revin..

Allure tu faci misto de mine cred..m-am uitat acum la yoga..mai femeie, eu nu pot sa fac asa ceva..pai vad p'acolo ca sta tony in maini cu picioarele ridicate..vai mie doamne..nu cred ca reusesc asa ceva..pai ma trage fundul in jos fomeie:))))

hai ca ma uit in continuare sa ma mai minunez putin

"Where I am today is where my mind put me, and where I am tomorrow is where my mind puts me.If your mind can take it, I know your body can take it."- Billy Blanks

Me, me, me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

AM MANCAT AZI CA O PURCICA:-)
maine la dieta si la sport...

Allure tu ce program ti-ai facut de exercitii? Ai vreun link cu recomandarile lui Tony? Daca este dupa creierul si fluturasii aferenti as face toata ziua doar abs/picioare si yoga.

Va pup pe toate, este tarziu ma duc sa ma culc si sa visez la Tony...ce abdomen, ce brate, ce spate, ce zambet...

daca intr-o zi viata iti intoarce spatele...prinde-o de fund!
http://oscarfriends.wordpress.com/

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

putere...pentru cine crede ca nu mai poate!
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

http://community.webshots.com/user/Deusphoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deus

AM MANCAT AZI CA O PURCICA:-)
maine la dieta si la sport...

Allure tu ce program ti-ai facut de exercitii? Ai vreun link cu recomandarile lui Tony? Daca este dupa creierul si fluturasii aferenti as face toata ziua doar abs/picioare si yoga.

Va pup pe toate, este tarziu ma duc sa ma culc si sa visez la Tony...ce abdomen, ce brate, ce spate, ce zambet...

draga mea, stai la rind! eu visez la muschii lui de vreo 3-4 saptamini...m-a apucat asa, brusc, de parca atunci l-am vazut prima oara. e fatal, ce mai! poza asta cu el o stii?
http://www.extremebodyworkout.com/blog/wp-content/uploads/tony-horton.jpg
una din favoritele mele
a inceput sa-mi fie teama ca ma intorc din Arizona heartbroken
am o vaga banuiala c-ar fi gay...rumor has it...nu c-ar conta, ca oricum nu ma maritam cu el, dar asa ca idee, parca ar fi trist sa stiu ca asa bunatate nu apreciaza femeile.

inapoi la oile noastre, nu am link cu recomandari, am bookletul care vine cu programul in care se da desfasurator de exercitii pe zile si dieta; nu tin nici una nici alta am inteles ca pot fi si astea downloadate. la fizicul tau, nu cred ca e nevoie sa-ti faci un program anume, faci ce simti ca ai nevoie, picioare, abs, oarever. la tine e mai mult chestie de intretinere. eu am nevoie de TOT deci fac toate exercitiile prin rotatie.

si pe celelalte fete le sfatuiesc la fel: treceti prin toate programele regulat ca sa beneficiati de principiul care sta la baza sistemului P90X si anume "muscle confusion" potrivit caruia daca schimbi exercitiile tot timpul, corpul nu are timp sa se obisnuiasca cu ele si asa se evita faza de platou pe care o experimenteaza cei ce fac aceeasi rutina la sala mereu.

si eu am mincat azi cam mult si am tras si 2 truffles dulci ca naiba...nici nu mi-au placut prea tare, nu stiu de ce le-am mincat, cred ca de ciuda.

simt nevoia sa repet: yoga truly is the fountain of youth! flexibilitatea este apanajul tineretii...ginditi-va la cit de flexibili sint copii si ce girboviti si ruginiti devenim la maturitate/ batrinete. yoga ne ajuta sa pastram unul din atributele tineretii, pai nu e minunat?
a spune ca nu fac yoga pt ca sint neflexibil e ca si cum ai spune nu fac sport ca nu am putere sa ridic o gantera de 1 kg.
baby steps!! one milimeter at a time...

eu regret ca nu am suficient timp sa dedic acestui sport...tare as vrea sa fiu mai flexibila!
poate dupa ce termin cu P90X (peste 6 luni!?) si ajung la constitutia dorita si sa ma apuc de yoga

miine am programare la spa: massage and facial, un cadou primit anul trecut de Craciun abia acum ajung sa ma duc.

mai vorbim dimieata inainte de workout. ma duc si eu la nani sa visez la muschii lui Tony si la farmecul lui irezistibil

p.s. - de ce naiba scriu asa de mult de fiecare data?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">my target :)

www.flickr.com/photos/42726167@N06/sets/72157622754103816/" target="_blank">halfway there

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ele

Allure de 2 zile ma tin sa iti zic, dar mereu pe fuga mai sunt si uituca. Pozeaza si tu rochiile alea ..ca mai au si altii evenimente anul asta. Petrecerea de la job plus revelionul, care nu e in rochie de seara dar ceva cat de cat ok. Hai da-mi idei, macar ca model .

Margelute

Elena & Denisa
NOI

ca era sa uit. n-as vrea sa pun poze doar cu rochiile ca nu au farmec...vreau sa fiu eu in ele, aranjata, ca e altceva...una am s-o port la Christmas party pe 5 Dec iar pe cealalta sa vedem cum ma pozez cu ea ca e bestiala pe mine si e pacat s-o vedeti doar pe umeras.
plus ca inca nu am pantofi care sa mearga la ele.

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">my target :)

www.flickr.com/photos/42726167@N06/sets/72157622754103816/" target="_blank">halfway there

Mergi la inceput

n-am somn, bintui pe facebook si am dat peste pozele unei crestine care a facut P90X cu niste rezultateeeee......sa mai zica cineva ca nu dispare celulita de pe picioare!! v-am pus-o aici s-o vedeti:

http://www.flickr.com/photos/42726167@N06/4121523332/

a exagerat putin cu patratelele pe abdomen dar nu e rau deloc nici asa. decit inainte!... corpul arata cu 15 ani mai tinar; nu stiu fatza

ce ziceti? nu va da si voua speranta?
cu singura mentiune ca ea nu cred ca a mincat ciocolata ca noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Buna dimineata

Allure, ai adormit? Transformarea e extraordinara dar abdomenul nu mi-ar place chiar asa de definit. Stii de ce o sa fac yoga? Doar ca sa vad daca vor fi progrese in flexibilitate. Eu si cand eram copil eram mai rigida. Niciodata nu am putut face "podul" sau "roata tiganului"

Deus, da-mi o adresa de mail pe PM si iti trimit eu programul si ghidul de nutritie. Si eu am dat-o in bara ieri cu o lasagna la Pizza Hut care numai monti nu era

Lumi, si eu tocmai de-asta am tinut monti ca e foarte permisiv. Totusi trebuie sa ai grija si la marimea portiilor. Slabesti foarte repede cand ai multe kg de dat jos, dar cand ai putine trebuie tinut cont si de calorii. cel putin la mine asa a fost.

Nu mai stiu daca Monti zice chiar zaharina, dar exista alti inlocuitori naturali: extractul de Stevia rebaudiana, siropul de agave sau fructoza. Stevia o folosesc la indulcit cafeaua( de doi ani beau doar decofeinizata) iar fructoza la prajituri.

Uite aici un link cu mancaruri monti http://www.culinar.ro/forum/continut/Diete-si-regimuri-alimentare/12604/Indexarea-retetelor-Montignac/. Daca vrei si cartea de retete da-mi o adresa de mail.

Azi e zi administrativa la mine, asa ca deja am calcat , mancarea e pe foc, hainele la spalat si imediat ma apuc de curatenie .

Meniul de azi:
MD: cocktail de fructe de mare trase la tigaie cu un strop de ulei, sos de soia, oyster sos, patrunjel si praf de usturoi
P: somn marinat la gratar( marinat cu usturoi, sos de soia, patrunjel, mustar, piper) cu legume mexicane
C: probabil fructe

Iar pe maine fac supa cu galuste iar cu carnea din supa voi face o mancarica care e una dintre preferatele familiei mele: se caleste rapid cateva cepe taiate pestisori( vreo patru) cu bucatele de carne de pui( cruda sau fiarta), apoi se aduga ciuperci, gogosari feliati, rosii taiate bucati( voi pune rosii intregi conservate) si naut( eu il am gata fiert la congelator). Se condimenteaza si voila o mancare delicioasa, va garantez

Ma duc sa ma apuc de curatenie iar dupa ce adorm copilul: Pylometrics, here I come

Mergi la inceput

neata..eu imi beau cafeaua

merci puisorule..mai, poate nu am inteles eu bine cu zaharina, oricum am vazut ca mentiona zaharina la un model de mic dejun..oricum nu conteaza, fiecare e liber sa aleaga ce si cum..
eu cu caloriile no way..been there,done that..porcarie totala..ajungi sa nu mai mananci absolut nimic daca incepi sa numeri caloriile..chiar ma gandeam cand dadusem in boala caloriilor..ok, eu trebuie sa consum 2100 pe zi si consum 1800 doar..si cosum asa 1 sapt,doua,sapte,noua,pe urma ce se intampla??organismul meu se obisnuieste la 1800 si atunci automat imi scade necesarul si automat tre sa scad si eu si tot asa..si probabil singurul efect va fi anorexia sauuuuu te ingrasi la loc, pentru ca nu o sa poti manca atat de putin la nesfarsit..
la mine e suficient sa mananc mai putin decat in mod normal, fara restricitii de vreun fel, sa fac sport si ma mentin cum imi place mie
treaba asta cu dietele si caloriile dupa mine nu fac decat sa iti dea metabolismul peste cap, pentru ca, sa fim sincere, marea majoritate tin o dieta pana ajung la rezultatele dorite, dupa aia uita si ajung iar cat casa si tot asa

Allure-i l-am aratat olteanului pe Tony..s-a cam ofticat cred, ca i l-am laudat, ca uite cum poate sa arate un barbat la 50 de ani
..imi place f mult de el cum arata, dar tot mai mult imi place Billy..arata ingrozitor de bine(am facut o obsesie pentru picioarele lui) si are o nevasta asa faina si un copilas mulatru dragut foc..
http://www.youtube.com/watch?v=-_7i3hiYu1E&feature=player_embedded#
iote ce draguti sunt..imi place ca e si familist si daca e si negru..perfect

mi s-a facut foameeeeee..v-am pupat

Me, me, me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Buna dimineata la amiaz:-)
deci suntem un fun club Tony?

Azi din pacate ma voi rezuma doar la vazut programele lui Tony si la mancat light. De luni le iau pe rand sa vad fiecare ce si cum ma chinuie si dupa am sa vad exact pe care ma voi axa mai mult.Important este ca imi plac, ca-s variate asa ca nu apare plictisul repede. Multumim Allure

Va pup pe toate si va doresc un weekend placut!

daca intr-o zi viata iti intoarce spatele...prinde-o de fund!
http://oscarfriends.wordpress.com/

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

putere...pentru cine crede ca nu mai poate!
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

http://community.webshots.com/user/Deusphoto

Mergi la inceput