Abdomen extra-plat (8)
Raspunsuri - Pagina 18
Deus spune:
am revenit, am facut programul de abs si m-am uitat la legs/back pe sarite ca nu am avut timp si de el.
La abs m-am descurcat bine, sunt mandra de mine, la oblici am o problema cu ridicatul in paralel corp/picioare dar in rest este ok. Imi place tipul tare
Ar face bine olteanu meu sa se apuce de sport ca altfel la anu il las si-mi caut unul tinerel![]()
Din ce am vazut la cel cu legs/back o sa ma rupa in doua. Asta este, ma rup si ma repar:-)
Va pup, fac o baita si ma duc la o petrecere de pitici
daca intr-o zi viata iti intoarce spatele...prinde-o de fund!
http://oscarfriends.wordpress.com/
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
putere...pentru cine crede ca nu mai poate!
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://community.webshots.com/user/Deusphoto
Allure spune:
Tocmai ce voiam sa-ti raspund ca la constitutia ta nu ar trebui sa ai probleme cu exercitiile de abs. Sint bune, sint eficace dar nu sint imposibile pentru cei ce au mai lucrat si sint in forma. Alea de la "P90X plus" sint muuuult mai grele, deocamdata nici nu visez sa fac asa ceva.
Deci toata lumea s-a molipsit de virusul asta
. Conchita e pe lista de asteptare iar Carolina mai are nitel pina se convinge ca tot la Tony e scaparea si speranta in decimarea suncilor fara muschi.
Mie imi spune toata lumea ca m-am subtiat...cum ma intilnesc cu cite cineva pe care nu l-am mai vazut de multisor, imediat remarca: "you're getting skinny! what's up?"
Va reamintesc sa purtati pantofi sport de calitate ori de cite ori exersati (mai putin pt abs) ca sa nu zapaciti incheieturile cu "Jumping Jacks" alea si celelalte sarituri care sint prezente mai tot timpul.
N-as vrea sa va aud plingind de dureri de genunchi sai talpi, ok? Ca ma simt responsabila. 
A facut cineva Plyometrics de la A la Z?
Mie ala mi se pare intens...cine vrea sa faca picioare frumoase, way to go!
Nu incercati cind sinteti obosite, ca nu tine...
Astazi fac "Chest and Shoulders"...flotari cit cuprinde!
"I hate it! But I love it!" ![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">my target :)
www.flickr.com/photos/42726167@N06/sets/72157622754103816/" target="_blank">halfway there
puisorul spune:
Buna ziua sportivelor 
Allure, maine incerc si eu pylometrics sa vad cat ma tine ![]()
Deus, buna ideea cu vasul de iena. Eu mai fac si in vas dintr-ala roman de lut ca iese carnea tare moale si frageda.
Luminita, daca ai nevoie de info in legatura cu dieta montignac, cu placere. Am si ceva carte de retete in format electronic daca te intereseaza.
Ce bine de tine ca poti manca orice si nu se pune. In tinerete si eu eram asa, cel putin in facultate cred ca am mancat tone de cartofi prajiti si spaghete si dulciuri si paine si ma mentineam fara probleme la 48 de kg. Catre 30 de ani deja s-a schimbat metabolismul si trebuie mare grija la ce mananc. Acum ca ma apropii de targetul ce mi l-am propus vrea sa il modific sa raman motivata. Deci noul target e de 50 de kg 
Un weekend frumos sa aveti 
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Asa zboara kg mele...
puisorul spune:
Acum ma uitam pe programul de la lean si cred ca o sa inlocuiesc yoga cu pylometrics ca nu e in programul de lean. Si yoga nici nu imi place
. Va las si ma apuc de kenpo x.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Asa zboara kg mele...
Marina spune:
aha deci io sunt cel mai lenes om din grupul asta?
nu tu tony, nu tu nimic? doar bicicleta si ceva abs compilate?
ma faceti sa ma simt prost
Allure spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui puisorul Acum ma uitam pe programul de la lean si cred ca o sa inlocuiesc yoga cu pylometrics ca nu e in programul de lean. Si yoga nici nu imi place |
ntz! ntz! ntz! trebuie sa va trag de urechi si pe tine si pe Luminita, ca nu faceti bine ce faceti...
flexibilitatea este FOARTE importanta in orice sport, fara ea sintem predispusi la accidente musculare
yoga nu aduce numai flexibilitate ci si forta, putere de concentrare, te forteaza sa reglezi respiratia si sa-ti invingi limitele
yoga ESTE in programul de "lean" cel putin o data daca nu de 2 ori pe saptamina si trebuie facuta.
am gasit un mini interviu cu Tony in care explica celor recalcitranti ca voi
http://www.youtube.com/watch?v=V2-CLZLqo4A
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">my target :)
www.flickr.com/photos/42726167@N06/sets/72157622754103816/" target="_blank">halfway there
Ele spune:
Apar si eu..vinerea termin la 3.30 
Dupa sportul de aseara mi-am mai atenuat febra, nu mai merg ca pe sticla dar febra am inca. Sus la pulpe, usor spre laterala, pana la genunchi daca dau cu palma ma doare (nu ma puneti sa va scriu ce muschi o-r fi aia
).
Acuma astept sa mananca ceva f montignac si dupa mai vad.
Allure de 2 zile ma tin sa iti zic, dar mereu pe fuga mai sunt si uituca. Pozeaza si tu rochiile alea ..ca mai au si altii evenimente anul asta. Petrecerea de la job plus revelionul, care nu e in rochie de seara dar ceva cat de cat ok. Hai da-mi idei, macar ca model . 
Margelute
Elena & Denisa
NOI
puisorul spune:
Tocmai am terminat kenpo si cred ca e programul la care am transpirat cel mai tare.
O sa incerc sa fac si yoga dar eu chiar nu le am cu flexibilitatea si ma frustrez rau cand vad ca nu pot face exercitiile
. Si tot acum am aflat de pe clipul de pe youtube ca Tony are 50 de ani
.Ma tot gandeam de ce ai zis ca e ultimul camp pe care il organizeaza.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Asa zboara kg mele...
Allure spune:
in videoclipuri, Tony are 45. Programul e facut demult dar el arata inca 

tocmai de aia it trebuie yoga, ca sa devii flexibila.
eu cred ca plyo e mai greu decit kenpo...la ala transpir si mai rau
Ele spune:
Haideti ca nu m-am indurat sa treaca ziua si am executat progamul pt abdomen. Scurt, scurt dar eram ziua free de sport.
Margelute
Elena & Denisa
NOI