Abdomen extra-plat (8)
Raspunsuri - Pagina 17
Deus spune:
Allure, cand ai inceput acest program cam ce randament ai dat? ma refer 60-70%?
In ce ordine le faci? Dupa ce consideri ca trebuie corpului tau sau dupa recomandari de la Tony?
Sper sa fac febra musculara, atunci sotul imi face un masaj de vis:-))
Inca nu am reusit sa vad dvd-ul, poate reuseste sotul meu sa faca ceva in seara asta.
Va 
daca intr-o zi viata iti intoarce spatele...prinde-o de fund!
http://oscarfriends.wordpress.com/
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
putere...pentru cine crede ca nu mai poate!
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://community.webshots.com/user/Deusphoto
Allure spune:
Randamentul la inceput, hmm...Depinde. La flotari faceam cam 8-10 normal, apoi pe genunchi, acum ma apropii de 20; dar sint n-shpe feluri de flotari si la fiecare aveam grad diferit de dificultate (de regula si mai mare ca la cele obisnuite, fiindca sint al naibii de grele)
De exemplu "diver bomber push-ups" nu puteam sa fac nici una la inceput, acum fac citeva dar varianta modificata. Sau "Sfinx push-ups"
si acum ma chinui sa fac citeva "modificate"
Cert este ca am progres evident si nu ma descurajez ca nu-mi iese ceva.
Overall, as zice ca faceam aprox 60%, poate chiar mai putin, acum fac 70%-75% dar cu mentiunea ca nu fac tractiuni la bara ci folosesc benzi, deci pierd din intensitate.
Greutatile le-am dublat fata de inceput (biceps, triceps, umeri, alea). Nu fac probabil la maximul meu potential, dar pentru cineva care nu are asa multa ambitie (ca mine) si lucreaza de una singura, sint SUPER multumita.
Cind incepe Tony sa strige : P90 X, people!!! Bring it! imi vine putere mintenash sa duc pina la capat ultimele 3 reps 
De facut am facut random dar am trecut prin toate programele regulat, mai putin ala cu stretch si yoga. Pe astea le fac on my own.
Cel mai bine insa este sa urmaresti exact programul dat de ei, "lean" or "regular" si dieta de rigoare. Sint convinsa ca cine face asa vede cele mai bune rezultate. Eu probabil m-am incadrat la "regular" mai putin cind e vorba de Ab Ripper, ala trebuie facut cam de 3 ori pe saptamina, eu l-am facut doar o data. Acum incerc sa-l fac mai des.
L-ai corupt pe sotul sa lucreze? Woow! Ar trebui sa-i placa programul asta...
Am gasit un "note" de la Tony postat azi pe pagina lui din facebook, scrisa de el; mi s-a parut foarte buna. cititi:
Make the switch
The choice to exercise and eat right every day is choosing a better life.
Choosing to not exercise and eat garbage is choosing to have a less productive, unhealthy, miserable life. Harsh? When I talk to folks about life before regular exercise and healthy eating they tell me over and over again that life was often a train wreck. I always hear how the switch to a lifestyle of regular exercise and healthy food made life infinitely better.
This is a rare universal truth.
It's not about weight loss or fitting into smaller clothing or looking better. These are not reasons that keep people motivated over time. They are short term misguided objectives based on your need to be liked.
Make the switch right now, because it's the only way to keep father time from kicking your ass.
TH-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">my target :)
www.flickr.com/photos/42726167@N06/sets/72157622754103816/" target="_blank">halfway there
Allure spune:
Am terminat programul de "back and biceps"....ma enerveaza gagica din video-ul asta. Kate...arata ca un cartof explodat si se miauna tot timpul pe linga Tony 
Afara e o ceata oribila, incep sa simt schimbarea inspre iarna. Brrrr!
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">my target :)
www.flickr.com/photos/42726167@N06/sets/72157622754103816/" target="_blank">halfway there
puisorul spune:
Buna seara 
Ma tin si eu in continuare de P90X, inafara de ieri cand era in program yoga. Dar si am stat rau cu timpul si cand am vazut ca dureaza o ora si jumatate am abandonat
. Azi am facut picioare si spate plus Abs ripper. Dar peste tractiuni am trecut ca nu am nici banda deocamdata. Iar greutatile de 1 kg care le-am cumparat sunt prea usoare
. Ma gandesc sa imi iau unele mai grele dar sa vad cum fac cu banii 
Ieri dupa-amiaza am avut program special de coafor si masaj. A fost asa de bine
...La salonul la care am fost se fac si ceva impachetari la rece si se pare ca rezultatele sunt foarte bune. Ati facut/auzit de asa ceva?
Allure, Tony rocks 

Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Asa zboara kg mele...
Ele spune:
No..acuma puteti rade de mine ca aveti de ce.
La mine febra a fost mult mai crunta decat ieri...coboram treptele cu scancet la fiecare treapta...dar am zis ca azi neaparat fac un antrenament. Si m-am apucat: Plyometrics ..ca eu sunt tare, fac de atata timp sport.Siiii..dupa 30 min am fugit in baie. 

Atata m-au tinut balamalele mele obosite
E drept ca in timpul saptamnii reusesc cu greu sa fac mai mult de 40 din cauza oboselii adunate la munca dar totusi...30 min!!!
Maine daca o sa fiu in stare cu toate ca nu e zi de sport mai fac un Ab ripper. Dar pana maine e mult. ![]()
Deus saru'mana pt toate motivele date sa ma las de dulce. Nu te gandi ca mananc f mult, poate doar 2 cubulete de cioco pe zi..dar ideea e ca imi trebuie zilnic. Dada, cu dependenta ai 100% dreptate. Si amaruie am in casa permanent dar al dracu daca nu ma infing in cealalta.
Margelute
Elena & Denisa
NOI
z333 spune:
salutare fetelor
nici nu stiu ce sa fac..sa plang, sa rad..ce smechera eram eu dimineata..subtire febra la maini..ete pe dracu, ca s-a agravat la munca, nu pot nici sa mai ridic mainile sus, abia m-am dezbracat cand am ajuns acasa..greu dom'le
Deus mami as vrea eu sa se apuce oltenia de P90X...oricum nu scapa..i-am zis azi, gata cu mancarurile astea turbate..eu ma dau pe chestii mai soft ca nu mai tine..incep prin a-mi comanda batoane fibrobar si carnitina ca sa reduc pofta de mancare..iar sambata are program de sport domnul
Merci de ponturi
..vitamina C iau mereu, mai putin cand fac sport..nu stiu cum naiba se face dar uit..iar de masaj, din pacate nu am cu cine sa ma inteleg..lenea e caracteristica de baza la baiatul meu
Carolina eu sunt sigura ca bine nu o sa imi faca porcariile ce le bag pe gura
, tocmai de aia o sa iau masuri..oricum daca as avea un copil, garantat nu ar manca asa ceva..chiar daca par eu de pe alta planeta,sunt f responsabila fata de cei care depind de mine..nici macar animalului nu i-as da ceva ce nu are voie, sau care nu e f proaspat, f bine spalat, etc, d'apoi unui copilas
Allure..lasa-ma mama cu 5 kg ale tale ca daca faceam cu 5 kg ieri, acum eram in spital garantat si cu perfuzii pe mine..o sa cresc greutatile dar cand o sa consider ca ma tin balamalele
iti dai seama ce urla suncile de pe mainile mele acum:))))))..cred ca ma injura intr-o veselie, asa bine se asezasera ele acolo, pregatite frumos pentru iarna ca muraturile in borcane si eu acum ma apuc sa le distrug toata munca
in seara asta sper sa pot dormi ca omul fara dureri, desi la cat de tare ma dor mainile si spatele, cred ca iar o sa ma trezesc varza maine dimineata
somn usor fetelor
"Where I am today is where my mind put me, and where I am tomorrow is where my mind puts me.If your mind can take it, I know your body can take it."- Billy Blanks
Me, me, me
http://picasaweb.google.com/jasmine24/TaeBoGirlAdicaEu#
Deus spune:
Somic usor doamnelor, revin maine cu forte noi, creierul meu este varza dupa seria spalat,culcat copil: "vreau asta, de ce asa, inca putin....":-)
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
z333 spune:
ziceam ca ma culc, dar calculatorul asta bata-l vina nu ma lasa...
mi=am descarcat de pe net cartea lui Montignac-Mananc deci slabesc..maine dimineata o scot la imprimanta ca sa am ce citi la munca si am de gand sa fac piata, pentru ca sambata vreau sa gatesc dovlecei a la grec(am mai facut dupa reteta lui si mi-au placut la nebunie), iar duminica vreau sa fac o musaca cu vinete si carne tocata-el zice carne tocata de vaca sau miel, eu nu le suport, asa ca o sa imi iau carne tocata de pui
am avut o discutie si cu al meu si i=am spus ca de maine eu nu mai gatesc nimic care se prajeste..de acum incolo numai cuptor, supe, oua, lapte, branza, etc...saracul era cam derutat:))) dar o sa ii treaca
la dulciuri nu renunt..nu vreau, ca daca as vrea as putea..dar fara ciocolata si tiramisu viata mea ar fi prea gri
ok..se pare ca paharul meu de vin incepe sa isi faca efectul, asa ca, ma bag la somnic..va urez voua, pentru ca eu singur nu voi avea parte de asa ceva, somn usor si odihnitor
"Where I am today is where my mind put me, and where I am tomorrow is where my mind puts me.If your mind can take it, I know your body can take it."- Billy Blanks
Me, me, me
http://picasaweb.google.com/jasmine24/TaeBoGirlAdicaEu#
Allure spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ele No..acuma puteti rade de mine ca aveti de ce. La mine febra a fost mult mai crunta decat ieri...coboram treptele cu scancet la fiecare treapta.. |

sint la servici si teoretic am treaba dar nu ma pot abtine din ris...
si Luminita la fel...zi Tony e "soft"...hahahaha!
sinteti mortale, fetelor! dati-i inainte cu Tony, ca el e scaparea noastra!

va apreciez pe toate!

Deus spune:
Buna dimineata!
Ele- doua patratele de cioco nu-i mult, este obisnuinta/dependenta dar nu-i grava daca vorbim de doua patratele. Cred ca ai fost crescuta cu dulciuri in casa la fiecare eveniment/weekend, etc. La noi in casa, pe langa faptul ca aragazul era intr-o doaga(pe vremea lui Ceausescu aveai un aragaz 20 de ani)mama nu se pricepea decat la tarte cu fructe si ne facea asa ceva de 7 ori pe an: de zilele noastre si de Craciun si Paste. Astfel nu ne-a obisnuit cu asa ceva. La altii in casa vedeam si eu ca daca era sambata sau duminica ori ceva sarbatoare trebuia sa fie prajitura pe masa. In felul asta se dezvolta obisnuinta asta bat-o vine:-)
Lumi - si cartea lui Bilic este buna!:-)
Iti cumperi un vas de yena in care sa incapa si un pui grasut intreg. Speli puiul bine, il dai cu multa sare amestecata cu boia, tai o lamaie felii si le pui pe langa dansul si prin dansul, pui cateva crengute de rozmarin peste raposat, un pahar de apa si-l bagi la cuptor pentru cca 1 ora si jumatate. Daca nu-i place la oltean vin si-l bat! In vasul de yena poti sa gatesti foarte gustos fara sa pui nici un gram de grasime! Tot asa poti sa faci cu carnea de vita. Doar ca eu cand fac vita, pe carne o fierb inainte 30 de minute in cucta(oala sub presiune), pe zeama fac o supa delicioasa si carnea o bag la cuptor cu cele scrise mai sus pentru inca 30 de min. Iese delicios si fara grasime.
Allure - azi fac abs cu Tony si am sa-ti scriu ce si cum am simtit. Daca nu revin pana diseara inseamna ca sunt rupta in bucatele:-)
Conchita,Caro,puisorul, LG, MArina - va pup si va doresc o zi buna
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro