Abdomen extra-plat (8)
Raspunsuri - Pagina 16
Allure spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carolinah Allure, parte din SI6 este si ceva cu resistance bands, da' eu fac cu alea roz, cele mai usoare, de incepatori. Si fac cu ele pt umeri, spate, biceps, triceps. Nimic major insa, muuuulte repetari in continuu (vreo 40) asa ca nici eu nu cred sa creasca muschiul de la asta. Dar nu ma pot impiedica de la a ma gandi ca poate ma latesc, cred ca mor. Eu care ma feresc ca naiba de P90 de alea ca sa nu ma latesc, sa aleg SI6 si sa mi se intample asta... Anyways, mergem inainte, sper sa elimin apa si sa incep odata sa ma subtiez. Stii cum e 10 min trainer? O fi bun de intretinere? Caro |
cred ca e foarte bun sa-l folosesti in zilele cind chiar nu ai timp sa faci un workout serios o data, de doua ori pe saptamina, cred ca e ok; nu stiu daca poti sa te mentii cu asa ceva...eu nu m-as risca.
ma tenteaza si pe mine sa-l am in colectie si am tenteaza rau si "one on one"
pina la urma cred ca o sa-mi iau tot ce e cu Tony, ca sa alternez. mie mi se pare foarte bun pentru slabit si tonifiat. Nu cred ca o sa fac vreodata muschi asa cum va e frica voua. Am sa va dovedesc.
uite un sample de exercitii din "10 min trainer"
http://www.youtube.com/watch?v=0KbhyqaJzY8&feature=related
mi se pare intens
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">my target :)
www.flickr.com/photos/42726167@N06/sets/72157622754103816/" target="_blank">halfway there
Ele spune:
Apar si eu mai tarziu ca mi-a luat putin ca citesc cat ati scris.![]()
Deci am febra la picioare si pe sus si pe jos si s-a accentuat in cursul dupaamiezei. Dimineata nu simteam nimik, nu aveam febra si chiar eram dezamagita si imi zic ca nu am executat cum trebuie exercitiile. Dar acuma abia ma misc, la munca ma ridicam cu greu de pe scaun (oricum aseara bagasem o aspirina dupa antrenament). Eu azi am pauza de sport cu toate ca la tae bo faceam alt antrenament si scapam de febra. Dar nuuu..nu vreau zilnic..ca nu e in plan sa devin miss peste noapte.
La sport ma consider cat de cat educata sub forma ca inca ma tin de antrenamente cu toate ca vin zombi de la munca. La altele tre sa ma educ. 
Deus ce zici vrei raspuns ?? 
Margelute
Elena & Denisa
NOI
Deus spune:
nu pricepus! la ce sa vreau raspuns? daca te-ai lasat de dulciuri?
Daca nu...o trimit pe Allure la tine:-)
Dulciurile dau dependenta exact ca altele si trebuie sa o tratezi ca atare. Poate mai usor ar fi daca ai reduce cantitatea, ai decide sa nu mai cumperi sa ai in casa decat sa spunem inghetata care are mai putine calorii decat o prajitura, sa le inlocuiesti cu altceva: seminte,iaurturi, fructe, etc. Nu-i usor dar o avem aici pe Carolinah exemplu bun! ea a reusit deja de saptamani bune sa renunte la ele in timpul saptamanii.
daca intr-o zi viata iti intoarce spatele...prinde-o de fund!
http://oscarfriends.wordpress.com/
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
putere...pentru cine crede ca nu mai poate!
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://community.webshots.com/user/Deusphoto
J G spune:
Si eu la fel ca Ele eram mirata ca nu am febra - acum seara m-a lovit. Ca sa ma consolez am mai vizionat din filme - mi se par foarte interesante plyometrics si core synergistics.
Tipele din filme sunt cu adevarat extrem de musculoase dar cred ca trebuie sa te antrenezi 4 ore pe zi cu suplimente ca sa creasca muschii la o femeie chiar asa. Nu mi-as face probleme, desi eu sunt predispusa la facut muschi, imediat ce merg la sala se vad.
Carolinah parca tu ziceai de genul anorexic, ca iti place: si mie. Insa a trebuit sa inteleg ca dupa 30 esti ori musculoasa (nu exagerat)ori arati urat, pur si simplu carnea nu mai sta...
Deus n-ai pentru ce, nu mai spune la nimeni ![]()
Allure sa stii ca te-am admirat, arati f bine. Te inteleg cu bratele ca si eu am un fix sa nu fie groase/grase.
Conchita cu merge research-ul?
va pup pe toate,
J si Carla (05.02.2006)
z333 spune:
neata'
azi is mai rau ca ieri..abia am reusit sa ma ridic din pat..febra mea la picioare e groaznicaaaaaa..si ca sa fie tacamul complet am facut si la abdomen si la maini, dar la maini mai subtire asa(febra cea mai am facut-o deja cu billy)
ce sa zic..la capitolul maini exercitiile lui billy mi se par mai grele..au ritmul mult mai alert, plus ca la billy nu exista pauza, in schimb exercitiile astea ptr picioare ale lui tony sunt f bune
ideea e, ca sub stratul de grasime tricepsul meu s-a intarit si incepe sa prinda o forma faina
azi o sa mananc light de tot, ca inca imi ard intestinele de la hot wings si crisy strips si ma bate gandul f serios sa fac o comanda la Redis de batoane si de carnitina ca sa ma mai calmez un pic cu mancatul asta turbat
o zi faina sa aveti
"Where I am today is where my mind put me, and where I am tomorrow is where my mind puts me.If your mind can take it, I know your body can take it."- Billy Blanks
Me, me, me
http://picasaweb.google.com/jasmine24/TaeBoGirlAdicaEu#
conchita spune:
JG, merge excelent, multumesc. mai ma lovesc pe mine fricile ca e o palarie cam mare pentru mine, dar imi revin relativ repede.
in dupa amiaza asta am fost hiking cam o ora jumate prin munti, cu un grup de alti trei grasuni, ca v-am zis ca mi-am gasit grup de workout. a fost simpatica experienta, ne-am oprit cam de prea multe ori pentru ambitia mea, insa tot e bine, ca nu mi-am fortat genunchiul prea tare. dupa aia am mers impreuna la cina si am avut o foame crancena, de la aerul de munte cred. asa ca nu raportez dieta in grafic pe ziua de azi, ca dimineata am mancat rabdari prajite.
Deus spune:
PENTRU CELE CU FEBRA MUSCULARA
Vitamina C
Pe langa masaj, febra musculara poate fi combatuta cu ajutorul vitaminei C sau al unor medicamente antiinflamatoare, cum ar fi aspirina sau paracetamolul. Astfel, vom putea scapa de tensiunea neplacuta din muschi cu doua fiole de vitamina C administrate la o jumatate de ora dupa efortul fizic. Fiolele pot fi inlocuite insa de un pahar de apa in care am stors zeama de la o lamaie si in care am adaugat o lingurita de miere de albine.
revin:-)
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
Deus spune:
am revenit, am avut o urgenta
dupa fresh-ul de dimineata si cele doua pahare de apa+cafea :-)
Mi-am facut si eu DVD cu P90X si dupa ce fac curatenie trec la vizionare sa vad ce si cum sa-mi fac un program serios de munca.Asa ca, am intrat in clubul vostru a celor care vor sa fie doar fibra
![]()
Allure esti ca picatura chinezeasca, ne-ai bagat microbul! bine ai facut, orice tine de sport si alimentatie sanatoasa este bine venit si un castig
Eu, cand incep un program nou, beau dupa sport vitamina C de 1000 si apa cu lamaie cateva pahare, asa ca nu fac febra musculara decat foarte finut si asta doar daca intind coarda la maxim.
Conchita - sa faci ceva poze sa te vedem pe unde mergi! le pui pt o zi doar pe net dupa care le pui la privat sau le stergi. Am avut un prieten care mergea des pe munte cu bicicleta si era inebunit dupa acest gen de sport. Sa iti cumperi cartilaj de rechin si sa bei ca sa-ti protejezi genunchi si articulatiile in general.
Lumi - esti simpatica, ce-ti mai face olteanu? el nu face P90X?
Caro - sa ai o zi buna:-)
JG-inca odata multumesc de pont
Ele- cum stai cu setea? suferi de asa ceva?
"Daca este vorba de o dependenta de dulce, simti adesea nevoia sa gusti ceva ce contine zahar, fie ciocolata, fie alte dulciuri si este greu sa te infranezi. Este precum un viciu, deci, foarte greu de inlaturat. Mihaela Bilic propune in acest caz doua solutii: ori se taie raul de la radacina, ori se incearca tinerea sub control a dependentei. Adica:
1. Se impune abstinenta totala. Problema trebuie tratata ca o dependenta, asa cum este cea de alcool, tutun, cand trebuie sa te opresti din consum. La inceput va fi foarte dificil, este acea perioada de sevraj cand corpul simte ca ii lipseste o substanta chimica. Insa dupa o luna, doua, creierul va uita. Mai mult, dupa 4-6 luni in care nu ai mai mancat dulciuri si ai evitat produsele cu zahar, daca o sa gusti ceva dulce, nu o sa iti mai placa, chiar ti se poate face greata de la cresterea glicemiei. Abstinenta totala este indicata celor care stiu ca nu se pot opri dupa doua cubulete de ciocolata.
2. ...sau este recomandata moderatia ori abtinerea. Moderatia inseamna ca persoana dependenta se poate limita doar la o cantitate mica de dulce, fara a cadea in ispita de a termina o ciocolata intreaga pe loc. Prin moderatie, nutritionista Bilic intelege maxim doua lingurite de zahar pe zi sau doua cubulete de ciocolata. Mare atentie la ce consumi pentru ca foarte multe alimente contin zahar: iaurtul cu fructe, bauturile racoritoare, ketchup-ul, etc. De exemplu, 500 ml de suc poate contine circa 20 de cubulete de zahar!
Nu uita ca 'Orice invat are si dezvat', inclusiv consumul de dulciuri.
Nu avem nevoie de zahar
Corpul nostru poate trai foarte bine fara zahar (alb, brun, de orice fel). Acesta, ca si tutunul, ne imbatraneste, se depune si ne incetineste metabolismul. Mare atentie la dulciurile sau produsele fara zahar. Mihaela Bilic le catalogheaza ca fiind capcane. Ea ne-a explicat ca in cazul dulciurilor pentru diabetici zaharul este inlocuit cu fructoza, care are aceleasi calorii. Deci, o persoana care mananca dulciuri fara zahar nu inseamna neaparat ca va consuma mai putine calorii. "
VA pup, revin cu feedback daca reusesc sa vad dvd-ul
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
carolinah spune:
JG, nu, nu eu sunt cu anorexicele, Marina e
. Eu prefer feminitatea si sanatatea, sorry. Cam asa cum e Allure acum
.
Deus, sunt OK. Mai OK azi decat ieri, ca m-am dezumflat de ape aproape de tot, am mai si citit pe forum pe la teambeachbody ca e normal sa mi se intample asta si ca vin vremuri mai bune, asa ca mergem inainte. Tu ce mai faci? Cum progresezi? Tot nu mi-ai zis cate mg de L-Carnitine iei pe zi?
Allure, am vazut si eu clipuri publicitare la TMT, pe DVD-urile pe care le am de la ei. Pare interesant, mai ales ca au varianta de TMT cardio, total buddy, upper body si lower body. Adica sunt 10 min, dar poti sa faci 2 dintre ele si asa probabil ca se simte mai bine. Eu mi-am comandat Turbo Jam, a si sosit deja, dar nu m-am uitat la el sa nu ma tenteze ca mai am 3 sapt de SI6. Apoi 1 bucata recovery week si dupa aceea mai vedem.
Luminita, nu-mi place TaeBo. Am mai facut de-a lungul timpului la sala si acasa, dar hm... In alta ordine de idei ar trebui sa te potolesti cu mancatul asta, nu din motive de silueta, dar din motive de sanatate. Cred sincer ca toate mizeriile de la fast food-uri, cartofii prajiti si alte minunatii pe care le mananci tu in mod regulat iti vor provoca pana la urma numai neajunsuri dpdv al sanatatii. Nu acum poate, dar precis in cativa ani. Si sotului tau la fel. Iar daca veti avea si copii, ii nenorociti de mici. Te rog nu te supara, o spun din prietenie si din grija pentru tine
.
Ele, eu am avut o perioada lunga cand am amncat dulciuri cu moderatie. Apoi m-am trezit ca mancam in fiecare zi si din ce in ce mai mult, Si ma obosea f tare treaba asta (boost de insulina), plus ca zaharul impiedica absorbtia fierului si eu sunt anemica. Asa ca 3 saptamani am taiat zaharul complet. Si am scapat. Acum mai mananc f rar in w/e cate o bucata de prajitura facuta in casa (cu zahar brun), dar atat. Nimic cumparat, niciodata desert la restaurant, la nunta etc. Si mi-e tare bine, practic zaharul nu mai exista pt mine. Daca chiar am chef de dulce mananc fructe uscate: stafide, caise, piersici, cranberries, prune, smochine. Insa cu masura, ca au destule calorii.
Marina, multumesc, Keiko sunt de departe de mine, ca eu locuiesc si lucrez in nord, dar acum parca imi amintesc ca era undeva pe Iancu Nicolae o clinica, trebuie sa aiba si asa ceva. Thx.
Va pup si ne mai vedem.
Allure spune:
JG, multumesc de aprecieri
, chestia cu bratele e importanta
Acolo se vede virsta unei femei foarte repede...urasc atunci cind tricepsii nu exista si in loc sint niste piei grase care "flutura" cind ridici bratele. Imi place sa vad forma aia frumoasa, fusiforma si subtirica/ferma.
Din videoclipul pt picioare/spate imi place de Sofia (dentista brunetica)...aoleu ce corp are!!! Nu toate gagicile din clipuri sint musculoase, unele sint chiar plinute dar puternice, ia sa fiti voi atente la celelalte workouturi. (Pam, "the blam", mi se pare chiar solida, dar deh, e negresa!)
Deus, eu sint foarte vocala cind imi place ceva (la fel si cind imi displace) iar de programul asta, daca nu era bun, nu m-as fi tinut atitea luni in vecii vecilor!! Afara de faptul ca are rezultate, sint multe exercitii inventive si nu-ti trebuie mai nimic in afara de ambitie si dorinta de a reusi. Imi place ca dupa ce am terminat si sint bleasca de sudoare , ma arunc direct in dusul meu, nu trebuie sa le folosesc pe alea publice de la sala sau sa stau cu saramura pe mine pina ajung acasa.
Vezi ca exeercitiile alea de picioare sint intense si daca le faci cum trebuie (ca numar de reps) prevad ca o sa ai febra cu toata vitamina C si aspirinele din lume
Poate nu asa de rau, ce-i drept.
Luminita, ai facut febra fiindca ai lucrat muschi pe care probabil inainte nu-i lucrai iar acum i-ai trezit din adormire. Pentru brate, normal ca exercitiile par usoare daca folosesti 1-2 kg. Iti sugerezi sa cresti greutatea, ca altfel e pierdere de timp. Eu fac biceps cu 15 lb si triceps cu 7lb (aprox 7.2 kg si 3.5 kg) dar trebuie sa le cresc nitel cit de curind.
In alta ordine de idei, ma bucur ca s-a marit clubul P90X
, ma bucur sa beneficieze si alte fete de "descoperirea" mea si va doresc rezultate cum vreti voi.
Am facut si eu ieri tot "Legs and Back" si nu am febra deloc
cu toate ca nu-l mai facusem cam de multisor pe asta din lipsa de benzi. Apropo, voi cu ce faceti pt spate?
Pentru cele care vor sa arda calorii nebuneste, va recomand Plyometrics
O sa scoata si untul din voi!!! Dar sper ca folositi adidasi buni in picioare cind lucrati, nu? Musai! La toate programele, mai putin la Ab Ripper, of corz.
V-am lasat. Spor!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">my target :)
www.flickr.com/photos/42726167@N06/sets/72157622754103816/" target="_blank">halfway there