Abdomen extra-plat (8)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

salutare fetelor..
Conchita,Deus,Allure

ai dreptate Allure..sunt oleaca pufoasa la mijloc si la maini, dar astea se duc repede acum ca m=am reapucat de treaba..celulita n-am, multumita lui Billy..grasimea am dat-o f repede jos cand am inceput tae-bo, in schimb cu celulita m-am luptat cam 5-6 luni..macar bine ca nu s-a pus la loc madam celulita, ca de grasime nu mi-e frica...la mancare momentan nu renunt, pentru ca azi am o pofta nebuna de crispy strips de la KFC cu mult sos de ustoroi,cartofi prajiti si bere rece..asadar, imi merit suncile pe deplin..toamna-iarna cad de obicei in plasa poftelor nebune, vara in schimb sunt cuminte, pot sa traiesc numai cu salate si biscuiti

si acum sa revin la sport ca deja aberez..bon, cum ziceam ieri, am facut legs and back si ab ripper x..am o febra la picioare si fund sa-mi traiasca..la abdomen ciuciu febra
dar nu ma las..azi fac sport garantat-shoulders and arms cu Tony..as fi vrut sa fac ceva ptr picioare cu zuzana, dar zic pas..o sa fac ceva ptr abdomen cu ea

"Where I am today is where my mind put me, and where I am tomorrow is where my mind puts me.If your mind can take it, I know your body can take it."- Billy Blanks

Me, me, me
http://picasaweb.google.com/jasmine24/TaeBoGirlAdicaEu#

Mergi la inceput

am dat peste videoclipul nou al lui Britney....cu mare jind ma uit la picioarele ei lucrate extraordinar..de suparare ma apuc de sport

"Where I am today is where my mind put me, and where I am tomorrow is where my mind puts me.If your mind can take it, I know your body can take it."- Billy Blanks

Me, me, me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Deus, azi termin saptamana 3. Tac pt ca sunt cam frustrata, mi se pare ca ma latesc in loc sa ma subtiez... Sigur ca am avut si un cm ceva mai lung ca l-am amanat 10 zile cu pastile si acum platesc polita. In mod cert retin apa ca ma scol dimineata cu ochii umflati si nici macar nu stiu de ce, banuiesc ca are legatura tot cu cm si astept sa mai treaca.

Sa vedem, ma cam frustreaza sa fiu sincera, barbatu-meu zice ca se umfla muschiu' pe mine si apoi va incepe sa arda grasimea de deasupra. Whatever, nu cred. Asa ca mi-e greu sa ma motivez sa fac 60 min fara pauza de respirat mai deloc...

E si vremea de 2 lei, de dimineata nu-mi vine sa ma scol din pat, d'apoi sa ma apuc seara dupa 10 de 1 ora de chin. Ma rog, am promis, ma tin de asta. 6 saptamani fac ce trebuie, pana acum n-am avut nicio abatere, sper sa fie asa si de acum incolo.

Dar nu pot sa nu ma gandesc ce fac daca ma trezesc la sfarsit mai lata decat eram??? Cum revin la ce eram inainte? Evident ca ma straduiesc sa gandesc pozitiv, dar e tare greu cand te strange peste umeri camasa care-ti era buna si tu te-ai apucat de asta ca sa te mai subtiezi.

Mda, sunt cam motivata, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Carolina, tu faci cu greutati ceva pt spate?? Ca nu are cum sa se umfle muschiul pe tine altfel...Cred ca este retentie de apa (daca te scoli cu ochii umflati!) si cind o sa te reglezi va fi bine. Este IMPOSIBIL sa urmaresti si dieta si sportul cu pricina si sa nu functioneze! Asa ceva nu exista. Hang in there!

Eu m-am culcat pe la 2 dimineata si m-am trezit la 6.30 Azi o sa fiu obosita. Imi beau ceaiul, mai stau nitel si ma apuc de sport.

Aseara m-am probat mai ca lumea cu una din rochitele noi... cred ca niciodata nu mi-a placut de mine mai mult, are umerii dezgoliti, e un soi de "halter top" la gat, ceva ce eu n-am purtat in viata mea pe motiv ca eram chubby. E scurta asa, pina la jumatea pulpei si e culoarea turcoaz cu o banda de margelute mici, negre la gat ,cu spatele jumate gol si cu centura lata tot neagra. Ce mai! Abia astept s-o port! Deocamdata nu stiu unde dar vad eu.

Anybody else doing the X ?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">my target :)

www.flickr.com/photos/42726167@N06/sets/72157622754103816/" target="_blank">halfway there

Mergi la inceput

yesss..eu am fost X pana acum

am executat shoulders and arms cap coada..am alternat cu greutati de 1 kg si de 2 kg..mai mult nu pot momentan..c'est la vie

acuma ma bag la niste abdomene

Me, me, me

Mergi la inceput

Allure, parte din SI6 este si ceva cu resistance bands, da' eu fac cu alea roz, cele mai usoare, de incepatori. Si fac cu ele pt umeri, spate, biceps, triceps. Nimic major insa, muuuulte repetari in continuu (vreo 40) asa ca nici eu nu cred sa creasca muschiul de la asta. Dar nu ma pot impiedica de la a ma gandi ca poate ma latesc, cred ca mor. Eu care ma feresc ca naiba de P90 de alea ca sa nu ma latesc, sa aleg SI6 si sa mi se intample asta... Anyways, mergem inainte, sper sa elimin apa si sa incep odata sa ma subtiez.

Stii cum e 10 min trainer? O fi bun de intretinere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

caro, nu poti sa trisezi cu eliminarea apei, gen o impachetare ceva? Te-ar ajuta sa iesi din punctul mort si ti-ar da energie sa duci programul la capat daca vezi un kg lipsa fie el si de la apa pierduta

Mergi la inceput

Marina, ultima oara cand am facut impachetari acum 2 ani mi-am dezechilibrat f mult balanta hidrica, sau cum s-o numi. In sensul ca am retinut apoi apa in disperare, a durat ceva pana m-am echilibrat. Si am jurat ca nu mai fac de astea.

In schimb am facut masaj pt drenaj limfatic intr-un Spa in Germania si a fost f bine, nu stiu daca in Buc face cineva asa ceva.

Oricum de continuat continuu pana la implinirea celor 6 sapt orice ar fi!

Mergi la inceput

Carolina eu pentru subtiere iti recomand mai degraba Tae-bo

uite cam cum aratam eu cand m-am apucat de tae-bo si cum aratam dupa 2 luni,3,4..eu zic ca se vede cat de cat diferenta
http://picasaweb.google.com/jasmine24/TaeBoTransformation?authkey=Gv1sRgCNfMn-2ylcGDSw#

acum din pacate nu mai am 48 de kg, pentru ca-s o vacuta..dar cam asta e ciclul meu care se cam repeta...vara scad pana pe la 48 de kg, iarna urc pana pe la 52 de kg si tot asa, exceptand cele 2 perioade de nesimtire totala in care am reusit sa bat recordul si sa ajung la 60 de kg..

eu am mai executat si ab ripper-ul..maine si poimaine pauza mare, pentru ca lucrez..poate o sa ma joc cu mingea un pic, dar mai intai tre' sa o umflu si lenea e mare

acum ma pregatesc de dezmat...imi astept olteanul sa vina de la KFC ca sa o facem lata

Me, me, me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Caro, pe astia i-am frecventat o vreme ca sunt aproape de biroul meu. Sunt ok ca si calitate -pret, nici prea scumpi, nici mama luxului dar e absolut OK si lumea e dragutza.

http://www.keiko.ro/Masaj-Drenaj-Limfatic.html

Mergi la inceput