Abdomen extra-plat (8)
Raspunsuri - Pagina 14
z333 spune:
conchita ce draguta esti tu
..totusi suncile de la mijloc sunt la locul lor, mainile s-au mai ingrosat..fundul intr-adevar e foarte generos
, dar tre' totusi sa am grija de el sa fie ferm mereu...totusi, as fi ipocrita sa ma plang..la cat mananc eu tre' sa recunosc ca arat destul de bine
si acuma daca am dat in boala "bring it", mi-am descarcat de pe net widget-ul cu daily planner-ul si mi=am facut programul de P90X..eu o sa il fac pe cel clasic dar fara partea de yoga(nu sunt prea flexibila si nu tine la mine treaba asta cu yoga)
mai naspa e ca nici nu pot sa fac zilnic cum scrie in calendarul ala..o sa fac din 2 in 2 zile..oricum nu vreau sa arat ca tipele alea de acolo..sunt mult prea musculoase, nu mi se par deloc sexy...barbatii in schimb arata super bine, in frunte cu Tony boy
eu ma multumesc daca ma mentin asa cum sunt,eventual sa scap de sunculitele de la mijloc si sa imi mai modelez un pic bratele
eu ma pun in pat sa ma delectez cu un film si un pahar de vin..daca am dormit pana la 12 nu am niciun pic de somn..dar voua va spun somn usor si vise placute
P.S. acum am vazut ce a zis si Deus
...chiar asa, unde-s bazinele alea fomeie?? a secat cumva piscina?
"Where I am today is where my mind put me, and where I am tomorrow is where my mind puts me.If your mind can take it, I know your body can take it."- Billy Blanks
Me, me, me
http://picasaweb.google.com/jasmine24/TaeBoGirlAdicaEu#
Allure spune:
Deci vad ca virusul P90X a atins pe majoritatea
N-aveam nici un dubiu ca va veti indragosti de acest program.
Exercitiile pentru picioare imi plac si mie...am avut o febra infioratoare la fund cind l-am executat prima oara! Dar am scapat de majoritatea celulitei in max 2-3 luni.
JG, daca ai facut prima data Ab Ripper, miine nu te vad bine ![]()
Pilates e bun dar nu e suficient de solicitant de la un nivel incolo. Asta e hard-core, nenica! 
Luminita, arati f bine, foarte proportionala (imi place culoarea la par si tunsoarea) dar sa stii ca se vede pauza de sport si mincarea aiurea. Te-ai rotunjit
Nu e nimic rau in asta, numai sa te opresti la timp.
Nu e o idee rea sa mai variezi workouturile ca poate s-a obisnut corpul cu Billy si Zuzana.
Conchita, festina lente!
sau pe limba noastra "take your time!"
Eu nu am facut azi nici un program din lipsa de timp si datorita unei tensiuni musculare cronice in umeri. Am bagat nitica yoga si mai ales "corpse pose" + exercitii de respiratie. A fost ziua de relaxare. Miine am timp mai mult. O sa fac probabil "legs and back".
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">my target :)
www.flickr.com/photos/42726167@N06/sets/72157622754103816/" target="_blank">halfway there
conchita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Allure Deci vad ca virusul P90X a atins pe majoritatea Exercitiile pentru picioare imi plac si mie...am avut o febra infioratoare la fund cind l-am executat prima oara! Dar am scapat de majoritatea celulitei in max 2-3 luni. |
pe cravata noastra de pioniere???? :-)) daca ziceai asta de la inceput, nu ma mai codeam deloc si nu mai era nevoie sa-ti consumi alte argumente convingatoare. am neste frumusete de celulita pe poponeata de-mi vine sa-mi iau campii. numa cand incordez muschii, altfel arata ok. totusi, am celulita!
ok, estimez io asa ca in maximum o luna va ajung din urma. ca pusei la socoteala si sarbatorile, fata realista ce sunt. ma duc la ex soacra, la ex cumnata, si ele gatesc super bine. nici prin minte nu-mi trece sa promit masura si abstinenta. :-))
unde are mai Luminita sunci? alea se numesc "curves", rotunjimi femeiesti, sunt frumoase si sexy. pielea pe os vreti voi?
Allure spune:
| citat din mesajul lui eu_logoped nu exista asa ceva ca abdomen extra/plat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Andreea Nuta |
inseamna ca n-ai vazut-o pe Tracy Morrow...care are decit 6 copii si un abdomen cum n-ai vazut in viata ta!
http://surferbodyfitness.com/v/livep90x.htm
coltul din stinga sus, ea si Tony

ce zici?
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">my target :)
www.flickr.com/photos/42726167@N06/sets/72157622754103816/" target="_blank">halfway there
conchita spune:
| citat din mesajul lui luminitaguba P.S. acum am vazut ce a zis si Deus |
n-a secat, dar e prea rece, chiar daca e cald afara. in timpul noptii iti ingheata nadragii pe-aici si apa aia dimineata are turturi. nu e piscina incalzita, din pacate. dar ma batea un gand sa imi iau abonament la fro piscina pe timpul iernii, ca si sonia vrea sa inoate.
Allure are dreptate, asta i-am zis si eu Marinei - dupa o vreme se obisnuieste corpul cu o singura rutina si nu prea mai are efect. adica e sanatos si e de mentinere, dar rezultate vizibile nu prea mai ai.
Deus, ai dreptate, stii ca uitasem?? ma lovise iar depresia ca nu duc la capat proiectele de care ma apuc. ai dreptate, iubita, sarumana!! stai, ca recordul a fost de 80 de ture dus-intors, deci 160 laps!!

Allure spune:
Nu, nu! Lumi nu are sunci! E sexy
...am zis doar ca se cunoaste nitel pauza de sport intens. Ori poate mi se pare mie...cine stie? Nu e ceva izbitor. Oricum e genul careia ii sta bine cu forme si cu grasime pe coapse.
Gusturile mele personale sint un pic mai "subtirele", in special la brate. Am io fixu asta. Eu vreau brate ca a lui Deus
feminine si ferme.
conchita spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Allure
inseamna ca n-ai vazut-o pe Tracy Morrow...care are decit 6 copii si un abdomen cum n-ai vazut in viata ta! http://surferbodyfitness.com/v/livep90x.htm coltul din stinga sus, ea si Tony ![]() ce zici? |
iubita, dar unde s-a dus pielea de pe burta de la sarcina?
arata super Tracy, cinste ei. vointa de fier si disciplina, nu pot decat sa admir oamenii ca ea.
io am iarasi o energie mentala de nu se poate, desi am dormit 3 ore, desi am alergat toata ziua, am scris toata noaptea la capodopera mea, ieri la fel pe drumuri cu interviuri si tot tacamul. mereu se intampla asa cand boleste corpul. deci cand ma vedeti pe-aici ca zburd pe zona logoreica, inseamna ca sunt incapacitata fizic. e semn bun cand nu apar, inseamna ca-s sanatoasa tun si I got a life. :-))
p.s. am uitat sa va zic ce mi-am luat de la librarie: 30 days shred a lu Jillian Michaels, tipa de la The Big Loser (promite 20 lbs in 30 de zile!!!) si You Staying Young workout dupa cartea aia celebra. sa vedem. cam suna a floricele pe campii comparat cu Billy, Tony si Zuzana, dar ideea e sa schimb rutina.
Allure spune:
Apropo de "sunci" i-am aratat lu' al meu din nou poza cu mine dodoloatza (prima din albumul meu) unde arat ca o balena esuata pe plaja si zice "wow, ce grasime aveai! ca la foca!" 
M-a busit risul cu sughituri...la comparatia asta nu ma gindisem si mi s-a parut hazlie rau!
Am avut picioarele subtiri comparativ cu restul corpului (dar cu celulita) si grasime pe brate si umeri
Cu P90X asta mi-am subtiat bratele/ umerii si am facut picioare mai sanatoase. Cind pun mina pe ele acum le simt mai tzapene, nu pufoase, sint insa tot subtiri. Mai am de lucrat la ele. Ce sa fac, daca eu n-am asa coapse sexy ca Luminita!? Trebuie sa muncesc sa mi le rotunjesc cu muschi!
Marina spune:
Conchita, mi-ai zis si io am priceput
mi-am comandat abdomenele lui billy. La tony nu ma bag pentru ca eu una urasc sa fac acasa sport. Nu ma vad topaind o ora, o ora jumatate in fata tv. Daca sunt 30 min e ok, dar e rezistenta mea maxima.
Inca astept sa-mi deschida sala si bazinul , numai la romani vezi frate sa-ti ia banii pe 1 an si sa-ti inchida sala in nas dupa 3 luni. De la 1 mai suntem lA mijlocul lui nov, sunt inca cu banii luati si nici o veste cand deschid sala, pe care o varuiesc de zor de vreo 2 luni.
eu am fost cuminte aseara 30 min bicicleta in viteza...noroc ca era emisiunea aia cu frumusete pe muchie de cutit si am cascat ochii cum le transformau pe fetele alea in miss univers si am bagat si o combinatie personala de abdomene vreo 10 minute cred
Deus spune:
Buna dimineata!
Conchita - avem asteptari nerealiste si de acolo apare depresia si senzatia ca nu suntem suficient de bune. Oricine are perioade de haos mental, vezi la mine ca sunt pana in gat.![]()
Luminita - esti feminina si frumoasa!
Allure-multumesc de treaba cu bratele:-) intr-adevar baza conteaza, eu am facut inot 4 ani, handbal 4 ani, judo 3 ani si restul atletism/volei/aerobic. De la 3 la 18 ani am facut sport organizat frumos. Dupa, am lucrat in prima sala de sport privata din Cluj...am avut si mai am pauze dar vad cat de usor se reface forma daca fac doar 1 luna de sport constant. Asta pana acuma ca dupa 40 cred ca nu o sa mai fie asa de usor.Acuma sunt intr-o faza in care am pofta de P90x fiindca banda si sala ma plictisesc:-)
Caro - cum merge treaba? in ce saptamana esti?
Elle - ai scapat de dulciuri?
J.G - multumesc de pont-uri:-)
Va
si va doresc o zi buna!
daca intr-o zi viata iti intoarce spatele...prinde-o de fund!
http://oscarfriends.wordpress.com/
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
putere...pentru cine crede ca nu mai poate!
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://community.webshots.com/user/Deusphoto