Vreau bebe

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bonsai spune:

buna fetelor!
sunt nou prin zona si incerc sa citesc aproape tot,poate aflu si eu respunsul la o intrebare:dupa cateva luni de "prestari "nereusite,dr se hotaraste sa-mi dea clostylbegit.ma conformez si prestam in continuare.....astept ciclul,care in mod normal vine la 28 de zile fix....ciclul intarzie 5 zile si testul e negativ...

e clar ca nu sunt insarcinata,dar atunci dereglarea a aparut de la stimulare?sau sunt o"gravida" cu test negativ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Lizaky uite cum stiu eu cu ovulatia daca fetele stiu si alceva sa spuna ca este bine venita orice parere.
La CM de 30 zile metoda calendarului-prime 10 nefertile-10 fertile- 10 nefertile.
Acum la CM de 28 dupa spusele medicilor ei spun asa: ca ovulatia are loc in 11,12,13, zi de CM, dar situatia difera de la organism la organism, la unele femei poate sa fie mai devreme(9-10) si mai tarziu (16-17).
Acum la consultatiile facute de mine in a 2 zi de CM(ptr.FIV)fara sa iau AC in luna premergatoare FIV situatia a fost cam asa"-se vedeau"mugurasi"foliculilor in nr. de 2 OD si 4OS.-deci erau 6. Ovare "scot la bataie" mai multi folicoli, dar dintr-o cauza a naturi nu ajung la maturitate decat 1 sau 2 si acum depinde si de evolutia lor cat de repede se dezvolta,poti sa ovulezi mai devreme sau mai tarziu.
Mai poti sa mai tii cont si de secretia care apare la ovulatie, ca un albus de ou.
bonsai pe mine nu ma inselat niciodata testele de sarcina, dar am avut o cunostinta care abia cand era in luna a doua ia aratat ca este insarcinata(stia de la medic de sarcina). Asa ca nu este o regula cu testele de sarcina.

O zi buna la fete,fug cu am treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lizaky spune:

denisa220972 multumesc mult de info. mai greu in cazul in care CM e super dereglat. nu vine niciodata la un nr de zile fix,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Dragele mele,

Cu mare nostalgie si bucurie ma intorc la acest forum care mi-este tare drag.In urma cu 4 ani intram pentru prima oara la Aspirante, dupa doua sarcini pierdute. Ulterior, cu voia bunului Dumnezeu am ramas insarcinata, o sarcina cu risc major si pentru mine si pentru bebe. Am o boala de coagulare a sangelui, si am facut tratament cu heparina injectii pe toata perioada sarcinii.
Vreau sa va impartasesc din experienta mea. Sper sa va fie de folos.
Sunt convinsa ca f. important este a urmari ovulatia si a face sex la momentul potrivit si in pozitia potrivita. Am fost la un medic ginecolog extraordinar, care mi-a explicat cum si ce sa fac in detaliu. Ziua de fertilitate maxima este ziua 14. El mi- recomandat sa fac sex in ziua 8, 10,12,14,16. Cu alte cuvinte daca prima zi a cicplului este 1 Dec. eu as face sex, constiincios, in ziua 10 dec., 12 Dec, 14 si 16. Dupa ce partenerul a ejaculat se sta cu picioarele sus, picioarele fiind incrucisate. NU VA RIDICATI TIMP DE 15 MIN...PENRU A DA MAI MULTE SANSE ZAPACITIILOR DE SPERMATOZOIZI CARE SUNT CAM AMETITI SA GASEASCA CERVIXUL. In acele zice consumati cantitati mari de lactate, iaurt mai ales, pentru a crea un mediu favorabil pentru spermatozoizi. Acidul folic trebuie inceput cu cel putin 1 luna inainte de a ramane. Eu am mare incredere in medicul meu, si ii multumesc inca o data lui Dumenzeu ca acest medic mi-a iesit in cale...de fapt, noi ne-am mutat in alt stat sa fim pacientii lui(dar asta e o alta poveste). Si f. importat, 10 min pe zi, relaxati-va...nu zic neaparat Yoga...orice, o baie calduta cu spuma, o plimbare in aer liber, chiar si vizionarea pt. 10 min a unor imagini cu natura pe internet ajuta. Si in final tin sa va impartasesc ca si eu imi doresc din nou un bebe. Baietelul meu, facut cu mare greutate are acum 2 ani si este o minune. Va rog aveti speranta. Nu disperati. Stiu ca asteptarea este cumplita...a asteptat ani de zile, dar Dumnezeu are un plan pentru fiecare, si va doresc din inima sa va tineti in brate bebelusul im curand.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Lizaky exista o prob. hormonala sau care este motivul dereglari?

Arthurana draguta sa-ti traiasca BB si sa fiti sanatosi sa va bucurati de el.
La mine nu mai merge nici o varianta, pot sa stau si in cap.
Si este foarte bun calendarul prezentat de tine si noi l-am practicat,(nu identic) dar nu a fost sa fie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Arthurana, de-ar fi atat de simplu, doar cu acel "calendar" spus de tine ...
insa, frumoase cuvinte de incurajare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_lucia spune:

buna si eu sunt una dintre multele femei de pe aici care isi doreste cu ardoare un bebe dar se pare ca se cam lasa asteptat....insa nu stiu cum se face ca luna asta urāti au cam uitat sa vina dar testele de sarcina sunt negative...
intrebare: dupa cate zile de intarziere ati facut testele de ovulatie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmen_lucia

buna si eu sunt una dintre multele femei de pe aici care isi doreste cu ardoare un bebe dar se pare ca se cam lasa asteptat....insa nu stiu cum se face ca luna asta urāti au cam uitat sa vina dar testele de sarcina sunt negative...
intrebare: dupa cate zile de intarziere ati facut testele de ovulatie?

de sarcina ai vrut sa spui probabil.

pupici

Dumnezeu ne va ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_lucia spune:

da,ai dreptate...dar la ce emotii am nu mai ma mira nimic din ca fac aiurea...
de fapt de vreo 3 zile sunt cu capul aiurea incat nici la serviciu nu mai mira pe nimeni de fac ceva invers decat ar trebui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lizaky spune:

nu stiu, analizele hormonale mi-au iesit in limite normale, doar TSH e cam mare...am luat 6 luni yasmine si dupa ce am terminat iar s-a dereglat ...

Mergi la inceput