Vreau bebe
Raspunsuri - Pagina 8
ALRAK spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Arianna11 Fetelor poate sa-mi dea cineva rugaciunea Sf. Nectarie? |
Cauta pe internet pe google - Acatistul Sfantului Necatarie, cu siguranta o sa-l gasesti (chiar si audio).
Daca nu te descurci scrie-mi PM si te ajut eu

.Doamne Ajuta!
Arianna11 spune:
Haideti fetelor pe unde umblati...nu se poate sa fiti toate ocupate...si eu fac mincare pt. prinz dar mai dau o fuga si la scris...voi ce faceti?
babiela spune:
buna, ma scuzati ca ma bag dar mi-ar trebui si mie o idee ce sa mai fac sa se prinda bebe 
| Citat: |
| citat din mesajul lui denisa220972 Este foarte bun si nu are contra indicati, este bun ptr, a nu avea un copil cu un defect neural sever (un defect congenital ce implica dezvoltarea incompleta a creierului si a maduvei spinarii). Daca imi spui ca nu ai trompe opturate/infundate, ovare polichistice, ovulatie normala, s-ar putea sa-ti mai dau o idee ce sa mai incerci. ![]() |
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08)

----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
Arianna11 spune:
O curiozitate..se zice ca daca stai cu picioarele in sus dupa actul sexual ai mai multe sanse sa ramii...asa o fi? e cineva care face asa?
Arianna11 spune:
Babiela ...daca ar sti cineva ce tr. sa facem ca sa raminem mai repede gravidute..nu ar mai fi pe aici cu noi...asa ca nu stiu daca este cineva care sa ne dea un pont despre asta...ca si eu sunt interesata 
Adellla spune:
da arriana eu fac asta, recunosc
, nu stiu daca ajuta asa mult, important e sa stai linistita in pat, macar o jumatate de ora, sa nu te ridici.
denisa220972 spune:
Mai fetelor lumea mai si munceste (adevarat cate o zi doua pe saptamana
) altfel ma da sotul in somaj, vreti sa-mi pierd locul de munca?![]()
Acum lasand gluma la o parte umblu ca nebuna sa rezolv o problema a mamei, cand vrei sa faci un bine si sa te capeti cu un dusman, punetiva girant la un cunoscut, garantat va faceti dusmani.
Ideea, hmm,am sa va raspunt tot cu o intrebare.
Ati luat Aspirin protect(aspirina cardiacului)dupa CM ?
Cam din ziua a 6-7 de CM timp de 7 zile. Rolul aspirinei este de vascularizarea uterului mai intens si face ca nidarea sa se faca mai usor(singele se subtiaza).
Incercati sa-i convingeti sa faca si o spermograma, sa stiti cum stau la cap.
, daca voi stati bine la cap.ginecologic
Rau la sarcina nu face, eu am luat la Fiv-uri, la mine a fost alta "mancare de peste". Aspirina este folosita si la IA(in afara), la noi sunt facute IA pe banda rulanta, nu te trimit decat stai acasa linistita si cam atat.
Sper sa va ajute,ideea si sa veniti toate cu doua II.

Lizaky spune:
Buna tuturor
am o intrebare referitoare la ovulatie
este adevarat ca vine in mod normal la jumatatea CM? sau poate sa vina si mai tarziu?