Vreau bebe

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanabodiu spune:

unicata tu ce faci? cum te simti? ai facut test?.....sper sa fie totul bine...sa ne anunti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adellla spune:

Iulia stiu ca sunt cazuri cand vine CM peste sarcina, dar stiu ca sunt rare aceste cazuri si CM vine mai putin si diferit de cel normal. Mie mi-a venit normal, doar ca a intarziat.

Asa este Oana , pentru tine e mai usor ca il ai pe Vladut. Eu mi-as dori un singur copil, ca nu avem nici posibilitatea, nici spatiul sa crestem doi, dar se pare ca al nostru se lasa asteptat. Nu am dat prea mare importanta la zodii, dar mi-ar placea si mie sa fie leu, pentru ca stiu ca este cea mai "puternica" zodie, dar......nu vreau sa mai imi fac sperante.

O intrebare pentru voi fetelor, a facut vreunul dintre sotii vostri spermograma, puteti sa-mi dati mai multe informatii, unde se face, cat costa, care e procedura
!?! Vreau sa iau in vedere si posibilitatea sa nu aiba sotul meu vreo problema. Eu mi-am facut acum 6 luni toate analizele, totul este in regula. Singura problema la mine este stresul. Mai ales acum cand la mine la serviciu merge din ce in ce mai rau, se restructureaza posturile....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Buna fetelor,sunt noua la acest topic.Vroiam sa va impartasesc si din experienta mea...am 27 de ani ,sotul 28 si de vreun an si 10 luni incercam sa facem un bebe.Doctorul la inceput mi-a zis sa incercam un an si daca nu se intimpla nimic sa incepem cu analizele.A trecut si acest an in care sincer nu prea am prestat ca la carte ci cind simteam noi si am decis sa fac analize.Eu sunt in Italia de 5 ani si la inceput eram sfatuita sa astept poate poate ramin si dupa sa fac analize la stat( ti se da un doctor din spital ,daca esti gravida) ca la privat costa ff mult.Eu cum nu ma gindesc de 2 ori si sperind ca ramin mi-am zis ca tr. sa fac analizele inainte de a ramine sa nu fie vreo pb cu mine si sa complic situatia.Zis si facut...am mers la un ginecolog aici in zona mea care mi-a dat de facut niste analize.Mi-a zis si el in momentul in care i-am adus rezultatele ca totul e ok si ca tr sa am rabdare ca vine el bebele(imi daduse sa fac analize numai mie nu si sotului).Asa ca am mai asteptat ceva timp...Vazind ca nu se schimba nimic si fiind foarte dezamagita (intre timp fina mea ramasese gravida din a doua incercare.....),am zis ca nu se mai poate sa astept si vb cu o prietena care e asistenta la o clinica aici,m-a indrumat la ginecologul ei.I-am aratat toate analizele pe care le facusem la celalalt dr.la care imi zice ca aceste analize nu au nici o legatura cu ce ma intereseaza pe mine..adica imi daduse sa fac analize de genul sa vad daca am lipsa de calciu.Sa innebunesc cind am auzit ,mai ales ca m-a facut sa pierd o gramada de timp.In fine am zis multumesc ca am dat peste acest dr.si ca ma voi lasa indrumata de el.Mi-a dat sa fac alte analize ...bhcg.histerosalp,progesteron,spermograma la sot..cind a vazut rez. a zis ca la mine e totul ok dar sotul avea bacteria enterococ si i-a dat sa faca un tratament cam 3 luni.Dupa tratament analizele au iesit mai bine fara bacterie dar are cam lenti..Dupa mai multe etape in care eu eram mereu ok dr. a zis sa incercam si cu monitorizarea ovulatiei..asa ca luna asta am prestat cind trebuia..dar dr zice ca daca nu vrem sa mai asteptam sa vina bebe natural sa incercam cu inseminare intrauterina.Asa ca acum stau pe ginduri dar un lucru e sigur..nu vreau sa mai pierd timpul...
Concluzie:fetelor,nu va luati dupa nimeni...faceti ce va dicteaza inima si cautati un dr. serios si de incredere.Nu lasati timpul sa treaca ca poate poate vine bebele...daca vi se pare ceva in neregula actionati.
Ooooo, Doamne ce m-am intins...sper ca nu v-am plictisit.Multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Fetelor poate sa-mi dea cineva rugaciunea Sf. Nectarie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Mai fetelor ati facut o Histerosalpingografie sa vedeti daca trompele sunt permeabile?

AdelllaIn legatura cu laboratoarele de analize nu pot sa te ajut, fiindca nu vin la voi decat la schii si ma rostogolesc pe partiile de la voi ,(poiana+predeal) deci cand auzi partie urland eu sunt aceea, venind ca un bolovan.
Acum sa lamurim cum poti sa recoltezi o sperma buna(prin masturbare).
Daca o recolteza acasa(este mai indicat, pshic ptr.el)trebuie sa te orientezi la un laborator cat mai aproape de casa sa poti ajunge in maxim 30 de minute, tinuta(borcanelul de la farmacie)la temperatura corpului.
Pregatirea sotului: cu 10 zile inainte de recoltare sa nu ia cumva tratament(antibiotice) fiindca ii influenteaza rezultatul( in rau).
Sa aiba minim 2 zile de la ultimul contact si maxim 5 zile, fiindca dupa aceea incepe sa-si piarda din calitate(nr.,mobilitate,forme.etc)
Ca pret:50 ron,
Acid folic ai luat?
pupici

Mergi la inceput

Arriana stai linistita, nu ne-ai plictisit deloc cu povestea ta, cel putin pe mine.Iti doresc multa bafta si sa dea D-zeu sa vina cat mai repede bebita si la noi. Rugaciunea Sf. Nectarie o gasesti pe net. Am incercat sa ti-o trimit dar nu a mers, nu stiu de ce. Citeste mai bine acatistul Sf. Ioachim si Ana, asa mi-a spus mie preotul. De asemenea gasesti aceasta rugaciune pe net.

Denisa multumesc pentru sfaturi. Mi-am facut o idee in ce consta aceasta analiza si urmeaza sa ma interesez la ce cabinete o putem face si voi intreba si acolo. Multumesc. Esti o draguta

Mergi la inceput

Da, am luat acid folic Denisa!
Iau de 6 luni, de cand am fost la control. Oare e prea mult, are si contraindicatii? Trebuie sa intreb joi cand merg la control. O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Este foarte bun si nu are contra indicati, este bun ptr, a nu avea un copil cu un defect neural sever (un defect congenital ce implica dezvoltarea incompleta a creierului si a maduvei spinarii).
Daca imi spui ca nu ai trompe opturate/infundate, ovare polichistice, ovulatie normala, s-ar putea sa-ti mai dau o idee ce sa mai incerci.

Mergi la inceput

Denisa nu am nici trompele opturate sau infundate, nici ovare polichistice; am ovulatie normala (ciclul este la 32 zile). Da-mi te rog ideea. Ce sa mai incerc?

Mergi la inceput

PM ai.

Mergi la inceput