Vreau bebe

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Draguta nu ai activat fiindca....nu l-ai activat.
Intra in contul meu(al tau)- mesaje private si vezi ca undeva in dreapta monitorului scrie OPTIONS- intri acolo si vezi ca sunt cateva intrebari, printre care si daca doresti sa activezi PM(mesaje private)muta bulinuta pe da. si salveaza,sper sa ma fi facut inteleasa.

Mergi la inceput

vezi ca arata ca un semafor micut.
I-mi merge laptopul ca o risnita stricata sau o fi netul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia1909 spune:

Buna fetelor sa va povestesc ce am patit eu.
Imi doream un bebe de 2 ani si in fiecare luna cand imi intarzia cm mai mult de 4 zile faceam un test barza de a ajuns saracu sot al meu sa fie terorizat de testele mele. La un moment dat ajunsesem sa plang ca nu puteam avea copil eram pur si simplu distrusa.
Anul acesta cand imi pierdusem orice speranta sa intamplat sa imi intarzie cm 3 sapt bineinteles ca fin nerabdatoare mi-am facut un test de sarcina. Eram singura acasa cand m-am uitat la el si imi aparuse prima liniuta groasa iar a doua f subtire in momentul acela am zis ca poate l-am lasat prea mult si nu mai este bun.L-am aruncat la gunoi, iar cand a venit sotul acasa m-am gandit sa ii arat. Imaginativa ca era pe el 2 liniute eram bucuroasa insa sotul meu era inderent deoarece nu era prima oara cand se intampla si totusi a fost. A doua zi am facut al test dar de data asta cu sotul meu de fata.A vazut si el ca in prima faza era negativ iar dupa 20 min era pozitiv.
In urmatoarele zile am mers la ginecolog sa fac eco sa ne convingem daca eram sau nu gravida. Medicul imi spusese ca am deja 4 sapt.A fost cea mai mare bucurie pt noi.Iar acum sunt in 25 de saptt si medicul ne-a anuntat ca vom avea o mica printesa.

Asa ca va doresc si voua mult succes chear daca treceti prin peripeti ca si a mea

Mergi la inceput

Iulia1909 Sa va traiasca printesa si sarcina la termen.

Mergi la inceput

Multumesc si va doresc succes la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unicata spune:

buna fetele.oana,ciclul tr sami vina de 3 zile,sanii sunt la fel-poate un pic mai mari(sotul mi-a zis k park as avea silicoane si ca si-au schimbat forma,sunt mai rotunzi),si burta ma jeneaza in continuare-park am ceva acolo si ma inteapa.azi mam trezit la 12 jumate-garantat dk ma bag iar in pat,cred k adorm;si ieri am fost asa pluata;au mai aparut niste dureri si urina modificata-merg km des,am obs k fara sa beau ma duc la toaleta

fetele si bafta la .

app,eu sotul meu e preot si ma bucur k am gasit pe site-ul acesta si rugaciuni si oameni care au credinta in Dumnezeu si in puterea Lui.
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Felicitari Iulia.
Inca o dovada in plus ca se poate...cu muuuulta rabdare e adevarat, dar important e ca se poate pana la urma. Sa ai grija de printesa si sa te bucuri de ea....si eu imi doresc tot o fetita . Inca o data felicitari din suflet.

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adellla spune:

Iulia1909 Sa va traiasca fetita si sarcina la termen. . Ma bucur mult pentru tine.
Oana eu sunt trista, v-am spus alaltaieri ca simt ca imi vine CM, intr-adevar ieri mi-a venit . Sunt tare dezamagita, niciodata nu mi-a mai intarziat 7 zile, eram aproape sigura ca va fi bebe, chiar aveam si greturi, ma dureau sanii ingrozitor.... . Sunt tare dezamagita. Joi am programare la doctor, sa vad ce se intampla. Am mai fost acum 6 luni, cand mi-a zis ca totul e in regula, sa ne apucam de treaba, si de atunci incercam in fiecare luna.

unicata spune-i te rog sotului tau daca este preot sa se roage si pentru noi

Mergi la inceput

Adella imi pare rau.
Dar sa sti ca cunosc femei la care le-au venit cm peste sarcina. Am o cunostina care pana in luna a 6 a avut cm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabodiu spune:

of adella imi pare sincer rau..se pare ca toate trei am abandonat cursa pentru iulie 2010....dar asta nu e nimc..o sa fie leutzi piticii nostri....eu chiar as vrea mmulltttt sa se prinda luna asta sa fie ca si sotu din august. Adella si anka cred ca e mai greu pt voi...eu il am consolare pe vlad si poate nu va incurajeaza ce spun dar eu cred ca totul se intampla cu un motiv si Dumnezeu vrea sa aveti un anume copil.....eu cu sotu mai povestim ca daca nu ramaneam in aceea noapte (15 sept 2007...vlad a inceput scoala inca din burtica )nu se nastea vlad ...era alta noapte..alt copil....bineteles ca nu avea importanta pt noi si nu stiu daca m-ati inteles unde bat....dar pt noi asa a vrut Dumnezeu sa-l avem pe vlad....uite ca am ramas asa de usor insarcinata cu el si am avut o sarcina fara absolut nici o problema si acum la a doua am pierdut-o la 6 saptamani......trebuie sa mergem mai departe cu optimism si bineinteles sa nu ne bagam capul in nisip...cum zici tu adella o vizita la dr nu strica...bineinteles daca e bun .
iulia felicitari pt bb...sa ai o sarcina frumoasa si fara probleme .
denisa multumesc mult de sfaturi...eu am intrat pe site-ul asta rapid sa scriu mesajul...nu am investigat ce e pe aici..si cum la alt forum unde "activez" de ceva timp pt a intra in profilul meu trebuia sa dau click pe nume...si cand vad ca aici nu ma lasa sa fac nimic am vrezut ca ceva nu e ok ......dar totul e in ordine datorita tie si am sa intru acum sus in contul meu....daca nu se trezeste vlad si imi da planurile peste cap .
va pup si ne mai auzim

Mergi la inceput